En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Zeytinyaği giriyorda soğuk yenen olması gerekir yani ben zeytinyağlı deyince isitilmayan yemekler gelir aklıma
Evet karışık biraz

Aslinda en sagliklisi. Alisik olmadigimdanmidir nedir bana agir gelir salataya bile fazla konuldugunda
Yemeklerde de pismeye yakin yada pisince uzerine gezdirmeyi severim, dolmanin icinide oyle yaptim

Aslinda en sagliklisi. Alisik olmadigimdanmidir nedir bana agir gelir salataya bile fazla konuldugunda
Yemeklerde de pismeye yakin yada pisince uzerine gezdirmeyi severim, dolmanin icinide oyle yaptim
Alışkın olmadığınız için canım:)Bende yemeğe diğer yağları koyduğumda rahatsız oluyorum:)

Aynen canım bende her şeye zeytinyağı kullanıyorum:)
En güzeli

Banada aksine çok çok hafif gelir. Ablamda ilk yiyemiyorum diyordu şimdi tiryakisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…