En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Al benden de o kadar:)Eylül sonrası yapmayı planlıyorum spor,yürüyüş yok kilo alıyorum:)
Kışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dedi

Sonuç olarak arayabilmişsin şükür, hayat ne susuz nede elektriksiz oluyor

Kışın soğuk yürüyemem diyorum yazın sıcak yürüyemem. Nolcak benim bu halim☺ pilatese mi başlasam dedim. Ablam kapısına kadar yürü hergün içeri girme eve dön verirsin kilo dedi
Aynı ben
Ama kışın hareketli oluyorum yürüyüşe gerek olmuyor:)Şimdi hep yatıştayım

Çağ teknoloji ama çocuklar sonra bağımlı oluyor:)Okul,dersler bunu kaldırmıyor:)
Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.

Çok doğru abla valla eskiden o sokakta oynamanın tadı bile başkaydı şimdi çogu cocuk ya PC de ya telde zaman geçiriyor.
Biz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)

Biz sokağa yolluyoruz:)Ablalar artık rahatlar küçükte ya ablalarla ya baba ile bisiklet sürmeye,top oynamaya gidiyorlar:)
Senin çocuklarda dışarda mi oymuyor abla benimkiler de şimdi aşağı istiyor komşuları bekliyorim insinler diye hem çay kkyacagim birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…