Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.441 Blue_Perii .!.: Sinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben . İyi akşamlar fındıkellalarım Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
Blue_Perii .!.: Sinsi sinsi takipliyordum dicem de baya belli ettim kendimii beğeni yapmıcaktımmm ben . İyi akşamlar fındıkellalarım Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.442 deynepnaz .!.: Sadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben Genişletmek için tıkla... Seni kk beğendi yetmez mi
deynepnaz .!.: Sadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben Genişletmek için tıkla... Seni kk beğendi yetmez mi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.443 Minik meleklerim .!.: Cigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin @Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:)
Minik meleklerim .!.: Cigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin @Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:)
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.444 Minik meleklerim .!.: Noldu ki kukrim ya Genişletmek için tıkla... Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle
Minik meleklerim .!.: Noldu ki kukrim ya Genişletmek için tıkla... Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.445 deynepnaz .!.: Sadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapayım herkesi atlıya atlıya bulayım seniii aralardan
deynepnaz .!.: Sadece beni beğen bundan sonra,çaktırmam ben Genişletmek için tıkla... Tamam öyle yapayım herkesi atlıya atlıya bulayım seniii aralardan
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.446 kukrim27 .!.: Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey özel değilse anlat
kukrim27 .!.: Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle Genişletmek için tıkla... Olur mu öyle şey özel değilse anlat
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.447 kukrim27 .!.: Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün Gittiler canım :) Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Hayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:) Genişletmek için tıkla... sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum kukrim27 .!.: Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle Genişletmek için tıkla...
kukrim27 .!.: Eh işte biraz buhranlardayim yine bugün Gittiler canım :) Sen nasılsın Genişletmek için tıkla... Nevreste .!.: Hayır olmaz o elbise biraz daha iyi olmalı:) Genişletmek için tıkla... sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum kukrim27 .!.: Oy oy minik boşver kimseyi sikmayayim burda dertlerimle Genişletmek için tıkla...
Kukrim En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye 24 Haziran 2015 40.173 155.288 798 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.448 Nevreste .!.: Hayırlısı halimize şükür öyle düşünme biz çok iyiyiz Aynen zaten geçtikçe geriliyorum Genişletmek için tıkla... Öyle canım. Sende sıkma bu kadar canını
Nevreste .!.: Hayırlısı halimize şükür öyle düşünme biz çok iyiyiz Aynen zaten geçtikçe geriliyorum Genişletmek için tıkla... Öyle canım. Sende sıkma bu kadar canını
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.685 108.500 598 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.449 Minik meleklerim .!.: Cigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin @Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne Genişletmek için tıkla... Salatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonra
Minik meleklerim .!.: Cigirtma olsada bana bana yesem yanına iri dogranmis salatalık la cacık Azıcık suyundan da köy deynepnaz fasıllenin @Kirmizi pabuc sende 5 tane dolma ayır bana Nevreste senin kinden de bir tabak sarımsaklı yoğurt dokuversene üstüne Genişletmek için tıkla... Salatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonra
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.450 Minik meleklerim .!.: sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Yok artık nasıl yedin o kadar ekmeği
Minik meleklerim .!.: sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Yok artık nasıl yedin o kadar ekmeği
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.451 deynepnaz .!.: Salatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonra Genişletmek için tıkla... Ona yedirir öyle hohlarim olmazmi
deynepnaz .!.: Salatalığı iri doğramam ben cacıkta,hem cacık yoğurtlu sarmısaklı,hem sarmısaklı yoğurt döküyorsun yemeğin üstüne enişteye hohlama yedikten sonra Genişletmek için tıkla... Ona yedirir öyle hohlarim olmazmi
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.452 kukrim27 .!.: Öyle canım. Sende sıkma bu kadar canını Genişletmek için tıkla... Sağol canım ama geceleri uyuyamıyorum evin içinde dolaşıyorum
kukrim27 .!.: Öyle canım. Sende sıkma bu kadar canını Genişletmek için tıkla... Sağol canım ama geceleri uyuyamıyorum evin içinde dolaşıyorum
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.685 108.500 598 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.453 Minik meleklerim .!.: sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Bir de iyi yönden düşün sabah yemişsin Sabah ben de fazla kaçırıyorum diğer öğünler dikkat etsem de.Kahvaltılık ta ekmeksiz yenilmiyor ki
Minik meleklerim .!.: sabah 1.5 ekmek yedim kendime inanamıyorum Genişletmek için tıkla... Bir de iyi yönden düşün sabah yemişsin Sabah ben de fazla kaçırıyorum diğer öğünler dikkat etsem de.Kahvaltılık ta ekmeksiz yenilmiyor ki
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.454 Nevreste .!.: Yok artık nasıl yedin o kadar ekmeği Genişletmek için tıkla... Kendime 2 tane yumurta hasladim ekmek yememek için oğlum ta fırına gitmiş ekmek almış Esimde gitti tereyağ aldı geldi nasıl can dayanır buna ama ekmeğin için rutin oğlum yediği için kabuklarını yedim bir tane sayılır E Evvab duymasın
Nevreste .!.: Yok artık nasıl yedin o kadar ekmeği Genişletmek için tıkla... Kendime 2 tane yumurta hasladim ekmek yememek için oğlum ta fırına gitmiş ekmek almış Esimde gitti tereyağ aldı geldi nasıl can dayanır buna ama ekmeğin için rutin oğlum yediği için kabuklarını yedim bir tane sayılır E Evvab duymasın
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.455 deynepnaz .!.: Bir de iyi yönden düşün sabah yemişsin Sabah ben de fazla kaçırıyorum diğer öğünler dikkat etsem de.Kahvaltılık ta ekmeksiz yenilmiyor ki Genişletmek için tıkla... Ekmek ve çay yoksa bana kahvaltı gibi gelmiyor
deynepnaz .!.: Bir de iyi yönden düşün sabah yemişsin Sabah ben de fazla kaçırıyorum diğer öğünler dikkat etsem de.Kahvaltılık ta ekmeksiz yenilmiyor ki Genişletmek için tıkla... Ekmek ve çay yoksa bana kahvaltı gibi gelmiyor
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.456 Nevreste .!.: İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallah
Nevreste .!.: İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın Genişletmek için tıkla... İyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallah
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.457 Minik meleklerim .!.: Kendime 2 tane yumurta hasladim ekmek yememek için oğlum ta fırına gitmiş ekmek almış Esimde gitti tereyağ aldı geldi nasıl can dayanır buna ama ekmeğin için rutin oğlum yediği için kabuklarını yedim bir tane sayılır E Evvab duymasın Genişletmek için tıkla... Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :)
Minik meleklerim .!.: Kendime 2 tane yumurta hasladim ekmek yememek için oğlum ta fırına gitmiş ekmek almış Esimde gitti tereyağ aldı geldi nasıl can dayanır buna ama ekmeğin için rutin oğlum yediği için kabuklarını yedim bir tane sayılır E Evvab duymasın Genişletmek için tıkla... Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :)
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.522 614.859 1.098 Malatya 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.458 Blue_Perii .!.: İyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallah Genişletmek için tıkla... Daha belli değil canımAllah razı olsun
Blue_Perii .!.: İyiyim şükür abla sen nasılsın yine tayin işleri olmuyor ah ablaaam Rabbim yüzüne Gülsün artık inşallah Genişletmek için tıkla... Daha belli değil canımAllah razı olsun
Minik Duduklu Tencere Kendi farkında değil ama idolü oluyorum 🤘🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 8 Nisan 2017 57.248 305.952 698 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.459 Nevreste .!.: Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :) Genişletmek için tıkla... Abla bayagiridr yemiyordim ya eşime dedim gözüm dolanıyor Güldü geçti
Nevreste .!.: Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :) Genişletmek için tıkla... Abla bayagiridr yemiyordim ya eşime dedim gözüm dolanıyor Güldü geçti
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.685 108.500 598 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #6.460 Nevreste .!.: Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :) Genişletmek için tıkla... İçini oğlu yemiş sayılmaz
Nevreste .!.: Hiç kendini kandırma 1.5 yemişsin Bari tam buğday ekmeği falan yemeye başla :) Genişletmek için tıkla... İçini oğlu yemiş sayılmaz