Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.684 299.099 898 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.021 Nevreste .!.: İyiyim canım çok şükür Genişletmek için tıkla... Allah iyilik versin canim
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.684 299.099 898 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.022 kukrim27 .!.: Jenna16 mada sarılayım Genişletmek için tıkla... Vefalı bal
Blue_Peri Durum Çok Ciddi Herkes Bir🤏 Miktar KafayıYedi👀💃 Pro Üye Anneler Kulübü 29 Nisan 2015 31.454 105.724 798 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.023 deynepnaz .!.: @Minik meleklerim in takımının çıkması hele yasak olsun Genişletmek için tıkla... Onu saymıyorum bileeee bize bu kötülüğü yapmayın Nevreste abla
deynepnaz .!.: @Minik meleklerim in takımının çıkması hele yasak olsun Genişletmek için tıkla... Onu saymıyorum bileeee bize bu kötülüğü yapmayın Nevreste abla
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.024 deynepnaz .!.: O Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa Genişletmek için tıkla... aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:)
deynepnaz .!.: O Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa Genişletmek için tıkla... aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:)
BirTutamMutluluk20 azerinnn Kayıtlı Üye 17 Aralık 2011 29.255 37.330 798 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.025 deynepnaz .!.: Niye ki,geçmişi hızlı hızlı okudum ,farkedemedim neye kızdığını ,bana söyle benden laf çıkmaz Genişletmek için tıkla... Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Blue_Perii .!.: Olmasın valla senin takımlar hele hiç çıkmasın Genişletmek için tıkla... Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar deynepnaz .!.: O Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa Genişletmek için tıkla... Her seye de karisiyo bea Jenna16 .!.: Vefalı bal Genişletmek için tıkla... Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun?
deynepnaz .!.: Niye ki,geçmişi hızlı hızlı okudum ,farkedemedim neye kızdığını ,bana söyle benden laf çıkmaz Genişletmek için tıkla... Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Blue_Perii .!.: Olmasın valla senin takımlar hele hiç çıkmasın Genişletmek için tıkla... Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar deynepnaz .!.: O Oha diyorum konuyu okuyanlarda ismini gördüm de,bizim tarifleri görünce de oha diyorum dedin mi yoksa Genişletmek için tıkla... Her seye de karisiyo bea Jenna16 .!.: Vefalı bal Genişletmek için tıkla... Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun?
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.026 alimiyon .!.: gerçekten pasta konusunda hiç iyi değilim bence de madalyayı direkt aslı' ya verelim Blue_Peri Genişletmek için tıkla... madalya mı kaldı kız artık kukrim27 .!.: Asli ninkileri gördüm guzellerdi. Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki Herkes güzel bir biz mi cirkin Genişletmek için tıkla... Estağfirullah kız olur mu
alimiyon .!.: gerçekten pasta konusunda hiç iyi değilim bence de madalyayı direkt aslı' ya verelim Blue_Peri Genişletmek için tıkla... madalya mı kaldı kız artık kukrim27 .!.: Asli ninkileri gördüm guzellerdi. Alimiyonkini bilmiyorum o da ona güzel dediğine göre o da guzel yapıyor demek ki Herkes güzel bir biz mi cirkin Genişletmek için tıkla... Estağfirullah kız olur mu
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.027 Oha diyorum .!.: aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:) Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı?
Oha diyorum .!.: aynen oyle oldu masslahh elinize emegineze saglik:) Genişletmek için tıkla... Ayıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı?
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.028 gurtmingotam .!.: madalya mı kaldı kız artık Genişletmek için tıkla... NE GÜZEL 2 TANE TAKIP ,SALINA SALINA GEZECEKTİM .
gurtmingotam .!.: madalya mı kaldı kız artık Genişletmek için tıkla... NE GÜZEL 2 TANE TAKIP ,SALINA SALINA GEZECEKTİM .
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.029 deynepnaz .!.: Ayıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı? Genişletmek için tıkla... vallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyu saglik olsun hak eden kazansin
deynepnaz .!.: Ayıptır sorması hangi tarife oy verdin.Hangi tarif en çok ohayı aldı? Genişletmek için tıkla... vallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyu saglik olsun hak eden kazansin
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.030 Oha diyorum .!.: vallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyu saglik olsun hak eden kazansin Genişletmek için tıkla... Fasulye benimdi Sağ gösterip sol vurdun sen de
Oha diyorum .!.: vallah ben kabak mucverininseklini semalini cok begendm fasulyede keza oyle ama yanlislikla dolmaya vermisim oyu saglik olsun hak eden kazansin Genişletmek için tıkla... Fasulye benimdi Sağ gösterip sol vurdun sen de
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.031 BirTutamMutluluk20 .!.: Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar Her seye de karisiyo bea Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun? Genişletmek için tıkla... Yok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzz sordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım
BirTutamMutluluk20 .!.: Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar Her seye de karisiyo bea Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun? Genişletmek için tıkla... Yok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzz sordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım
O Oha diyorum Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 7 Temmuz 2019 2.577 4.843 63 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.032 deynepnaz .!.: Fasulye benimdi Sağ gösterip sol vurdun sen de Genişletmek için tıkla... ama sanirim fasulye kazanacak belli oluyor masallah hamsi tava gibi siralanmis fasulyeniz
deynepnaz .!.: Fasulye benimdi Sağ gösterip sol vurdun sen de Genişletmek için tıkla... ama sanirim fasulye kazanacak belli oluyor masallah hamsi tava gibi siralanmis fasulyeniz
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.033 Evvab .!.: Yok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzz sordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım Genişletmek için tıkla... Bence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi)
Evvab .!.: Yok bacım ondan değil beni unuttun diye şurda sonunculuğu bile paylaşıyoruzz sordum kızlara seni bir cevap vermedin zalımsın gardaşım zalım Genişletmek için tıkla... Bence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi)
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.034 Oha diyorum .!.: ama sanirim fasulye kazanacak belli oluyor masallah hamsi tava gibi siralanmis fasulyeniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Oha diyorum .!.: ama sanirim fasulye kazanacak belli oluyor masallah hamsi tava gibi siralanmis fasulyeniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.035 deynepnaz .!.: NE GÜZEL 2 TANE TAKIP ,SALINA SALINA GEZECEKTİM . Genişletmek için tıkla...
E Evvab Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2018 7.727 27.994 468 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.036 deynepnaz .!.: Bence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi) Genişletmek için tıkla... Ben kaale alınmayacak avratmıyım deyno kendi ayıbı ne diyeyim
deynepnaz .!.: Bence barışma Onunla ,seni kaale almamış mı? (çekirdek çitleme şeysi) Genişletmek için tıkla... Ben kaale alınmayacak avratmıyım deyno kendi ayıbı ne diyeyim
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.037 gurtmingotam .!.: Genişletmek için tıkla... Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim Neyse bu bayrağı sallamadan yapalım erkektir sonuçta
gurtmingotam .!.: Genişletmek için tıkla... Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim Neyse bu bayrağı sallamadan yapalım erkektir sonuçta
gurtmingotam 🥇 Pro Üye 28 Mayıs 2015 7.524 27.772 748 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.038 deynepnaz .!.: Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim Neyse bu bayrağı sallamadan yapalım erkektir sonuçta Genişletmek için tıkla... Heh buldum Beyaz bayrak ama beyaz bayrak ne için sallanıyordu ya
deynepnaz .!.: Grev yapalım ,madalya vermezseniz katılmayacağız diyelim Neyse bu bayrağı sallamadan yapalım erkektir sonuçta Genişletmek için tıkla... Heh buldum Beyaz bayrak ama beyaz bayrak ne için sallanıyordu ya
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.039 gurtmingotam .!.: 🏳 Heh buldum Beyaz bayrak ama beyaz bayrak ne için sallanıyordu ya Genişletmek için tıkla... Beyaz olmaz,beyaz anlaşmaya teslimiyete razı olmak demek,grev yapıyoruz şurda
gurtmingotam .!.: 🏳 Heh buldum Beyaz bayrak ama beyaz bayrak ne için sallanıyordu ya Genişletmek için tıkla... Beyaz olmaz,beyaz anlaşmaya teslimiyete razı olmak demek,grev yapıyoruz şurda
Jenna16 Nirvana Pro Üye 24 Eylül 2018 100.684 299.099 898 30 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #7.040 BirTutamMutluluk20 .!.: Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar Her seye de karisiyo bea Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun? Genişletmek için tıkla... Yok canım çıkamadım Iyi olmaya çalışıyorum.
BirTutamMutluluk20 .!.: Minige etiketlesek dedim diyehala kizgin baksana mesajlarimi begenmiyo Bana rakip geldi minigin takimi herkesi sollar Her seye de karisiyo bea Ciktin mi canim hastanedenNasil oldun? Genişletmek için tıkla... Yok canım çıkamadım Iyi olmaya çalışıyorum.