• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Zeytinyağlı ''tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.269
  • Anket Kapalı .
Belki eti sevmeyen birileri gelecek herşey etli.Mesela çorbayı buğdayla yapılan soğuk çorba veya mercimek yapsan daha iyi değil mi?
Heralde buralarda herkes eti seviyor ya menü hep böyle çünkü alışmışlardır artık sadece çorba ben de mercimek gördüm hep

Burda ayrı nohut yemeği oluyor keşkek nohutsuz
ben eşime dedim patates i iptal Edip nohutu etli yapalım dedim ama dinlemiyor
Belki eti sevmeyen birileri gelecek herşey etli.Mesela çorbayı buğdayla yapılan soğuk çorba veya mercimek yapsan daha iyi değil mi?
Eşimin tercihi deynep bunlar kendi ne seviyorsa o olsun istiyor aslında ben ana yemek kıymalı patlıcan istedim adı aklıma gelmedi yahu :D

ben eşime dedim patates i iptal Edip nohutu etli yapalım dedim ama dinlemiyor

Eşimin tercihi deynep bunlar kendi ne seviyorsa o olsun istiyor aslında ben ana yemek kıymalı patlıcan istedim adı aklıma gelmedi yahu :KK70:
Musakka mı 😀😀 patates de oluyor ama 😀 güveç diyorlar ya

Alakası varmıdır ki hep böyleydi önceki sürümde de
Benimkinin hepsinde işaretli. @Nevreste SENİN TAHMİNİN VAR MI?Takip ettiği halde forumu neden konu açıldığında bildirim gelmiyor?:KK64:
Bu arada bağırmadım sana .Caps Lock açık kaldı.

Benimkinin hepsinde işaretli. @Nevreste SENİN TAHMİNİN VAR MI?Takip ettiği halde forumu neden konu açıldığında bildirim gelmiyor?:KK64:
Bu arada bağırmadım sana .Caps Lock açık kaldı.
Yok oda bilmiyor

@Evvab forum seçeneklerine girince izlenen forumlar seçeneği var ,ona tıklayınca yemekteyiz forumu çıkıyor mu?
Soldaki menüde takip ettiğiniz forumları diyosun demi

Eklentiler

• Screenshot_20190702-093242_Chrome.webp
    Screenshot_20190702-093242_Chrome.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 53
Back
X