Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8.katılımda ilk madalyamı aldım .16.katılımda nasipse 2.olacak.Demek ki benim uğurlu sayım 8 imiş.Buna göre bir daha ki birincilik24.katılımda.Benden kurtuluş yok yani
İnsanın gururu kırılıyor,utanıyor sonlarda olmaktan az oy almaktan değil mi? Bilirim o duyguyuKarnıyarık yapılınca da pilavsız olunca oy vermiyrlardı,pilav mı istediler acep
İnsanın gururu kırılıyor,utanıyor sonlarda olmaktan az oy almaktan değil mi? Bilirim o duyguyuKarnıyarık yapılınca da pilavsız olunca oy vermiyrlardı,pilav mı istediler acep
Ben de yöreselde KK hamsiye çok oy verdi diye çakallık yapıp hamsi kuşunu almıştım.Yine çok oy alacağım sanmıştım.Yine oy verirler sanmıştım ama çok az oy almıştım .
Nalaka hiçde gururum kırılmıyor alnımın akıyla elimin lezzetiyle Allahın izniyle sonuncuyum gururluyum efenim..
Beni sonuncu yapan KK nın kadınları utansın
Nalaka hiçde gururum kırılmıyor alnımın akıyla elimin lezzetiyle Allahın izniyle sonuncuyum gururluyum efenim..
Beni sonuncu yapan KK nın kadınları utansın