• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları zıbını kac ay giyer?

melis1978

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
796
167
123
47
Kizlar 4 adet zibin almistim.kayinvalidem annem ve gorumcem sagolsunlar bana sormadan onlarda almislar.evde nerdeyse 20 tane zibin oldu. Kaç aylik olana kadar kullaniliyor bu.cevabiniza gore kendi aldiklarimi iade edicem.yok kalsin uzun sure kullaniliyor derseniz hic ugrasmayim

Canim bebekten bebege degisiyor...
Misal benim oglum 35 haftalikken 2.500 gr dogmustu ...
0-3 aylik Zibinlarimizi 1-1.5 aylik olana kadar giyebildi...
ilk zamanlar icinde kayboluyordu ama
..
Sonrasinda 6-9 aya gectim birkac ayda onlarla idare etti...
5.-6. aylarindan sonra 1 yas almistim...
Biraz hizli gelisiyordu cunku :)
Minik zibinlari abartmadan almakta fayda var.....
Cok hizli gelisiyorlar cunku...

Canim bebekten bebege degisiyor...
Misal benim oglum 35 haftalikken 2.500 gr dogmustu ...
0-3 aylik Zibinlarimizi 1-1.5 aylik olana kadar giyebildi...
ilk zamanlar icinde kayboluyordu ama
..
Sonrasinda 6-9 aya gectim birkac ayda onlarla idare etti...
5.-6. aylarindan sonra 1 yas almistim...
Biraz hizli gelisiyordu cunku :)
Minik zibinlari abartmadan almakta fayda var.....
Cok hizli gelisiyorlar cunku...
Cnm sagol cvp icin.1 ay olana kadar kullaniyosa kalsin.makina icin birikir en azindan...ben 1 hafta yada 10 gunden fazla giyemez saniyodum o yuzden...

Kadtettiğin içe giyilen bağcıklı zıbınsa çok gereksiz. Ama alttan çıtçıtlı zıbınsa gerçekten ihtiyaç olan bir urun

Kadtettiğin içe giyilen bağcıklı zıbınsa çok gereksiz. Ama alttan çıtçıtlı zıbınsa gerçekten ihtiyaç olan bir urun
Bagcikli zibindi dedigim.atlet niyetine kullancam artik.birde gobek bagi icin citcitliyi önermediler.

Kizlar 4 adet zibin almistim.kayinvalidem annem ve gorumcem sagolsunlar bana sormadan onlarda almislar.evde nerdeyse 20 tane zibin oldu. Kaç aylik olana kadar kullaniliyor bu.cevabiniza gore kendi aldiklarimi iade edicem.yok kalsin uzun sure kullaniliyor derseniz hic ugrasmayim
Eger bagcikli zibinsa hic giyilmiyo hastanede bile citcitli giyiliyo o hic lazim olmuyo iade et bence canm

3 çocuk buyuttum hiç bagciukli zibin kullanmadim
hepsi ayni ya$sa çok , onu ver çitçitli zibin al, istedigin ya$i al her zaman giuyyolar gece
ben ilk aylar gece gunduz onu giydiiryorum valla :)

zıbını oğlumun göbeği düşene kadar yani dört gün kullandım .bence fazlası çok gereksiz,çıtçıtlılar daha kullanışlı ve sağlıklı

Back
X