Zidaya'dan uzak durun bayanlar!!!

gykm

Guru
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
65
27
288
Arkadaşlar yaşadığım canımı çok sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim,kimsenin haksız yere mağdur olmasını istemem...
Zİdaya denen internet sitesinden parfüm siparişi verdim ,parfüm açılmış olarak geldi, aradım gönderin dediler gönderdim üstelik ürünü korumak için kutu parası vererek gönderdim ve bana ürünün ambalajı açık olduğu için geri alamayacaklarını söylediler.Şaka gibi ben zaten o ürünü ambalajı açık olduğu için gönderdim.Kargo geldiğinde imza atınca kabul etmiş sayılıyormuşuz.Kargoyu ben almadım iş yerime istediğim için güvenlik almış bu yüzden ürünü geri almadılar ve ben şu anda belki kullanılmış belki de orjinali çıkarılıp içerisine sahtesi koyulmuş bir parfümü satın almak zorunda bırakıldım.Tekar tekrar uyarıyorum paranızla rezil olmak istemiyorsanız Zidaya'dan uzak durun!:50:

evet ben de zidaya mağduruyum, kardeşime ayakkabı almıştım bir türlü göndermediler aramadılar bile, ben aradım iki saat bekletip sonra açıyorlar, meğer stoklarda kalmamış ama ben stokta olmayan bir ürünü sepete atamam değil mi! çok uğraştım iptal edilmesi için belki 20 defa telefon açtım 1 ay sonra ancak yatırdılar parayı.
ayrıca evimister adlı site de onların arkadaşlar ve ondan da mağdur oldum:) ikisine de dikkat edin yani

Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Herhangi bir aksaklık yaşandığında sorunun çözümü için elimizden geleni yapmaktayız.
Ayrıca sitemizdeki bütün ürünlerin detaylarında tedarik süreleri belirtilmektedir. Tedarik aşamalarının hemen ardından da sizlere ulaştırılmak üzere ürünlerin kargo çıkış işlemleri yapılır.
Hem facebook ve twitter üzerinden hem de müşteri hizmetlerini arayak bizimle iletişim kurabilirsiniz.
Keyifli günler dileriz.

Zidaya Ekibi

zaten böyle siteler çok çoğaldı
Az önce de KK'da resklamını görmüştüm

parfüm kırık da olabilirdi, dökülmüş de olabilirdi, yanlış sipariş de olabilirdi.
yalnız zidaya için değil, tüm kargo siparişlerinde kutuyu açıp, bakıp, onaylıyorsanız imza atacaksınız.
açılmış, kırılmış, yanlış sipariş vb şeyler için tutanak tutuluyor. başka türlü kanıtlayamazsınız.

bu şekilde kötülemeniz de çok yanlış.
alışveriş yaparken "okudum, kabul ediyorum" tarzı şeylere tik atıp geçmeden içini okuyun biraz.

bu siteden çok fazla şikayet var.. ben de bir şeyler almak istiyorum ama çekiniyorum.. zaten ne kadar ürün aldıysam bazen kimliğimi bile istemeden neredeyse ürünü atıp kaçacak kargo elemanları geliyor :s dur ben açıp bakıcam gibi bir ortam olmuyor. en azından ben şimdiye kadar ürünü açıp bakma gereği duyacak kadar yüksek fiyatlı bir şey almadığım için kargocuyu bekletmedim. zaten henüz beklediğim kalitede bir ürün gönderen de olmadı sağolsunlar :9: bunu götür kalitelisini getir diyemeyeceğime göre genelde kabul ediyorum aldığım ürünleri :s daha da bir şey almıycam diye söz verip sonra yine alıyorum...
her neyse asıl söylemek istediğim mesela bariz sahte kozmetik ürün satan bir site deli gibi yırtındı valla orjinaliz çok kaliteliyiz diye ama asıl yaşanan olumsuzluklar paylaşılmalı ki madem sanal alemi kullanıyoruz alışveriş için, karar vermemize de bu yorumlar katkıda bulunsun...

ben de bir sandalet beğenip satın aldım bu siteden, fakat sandalet geldiğinde beyaz olan deri kısımları griye dönük ve çok kirliydi.. giydiğimde karşılaştığım orantısızlık da cabası. böyle sıkça reklamlarıyla karşılaştığımız sitelerin bu şekilde kalitesiz ürünler satmalarına anlam veremiyorum. ilk siparişimdi ve ürünü geri gönderdim..

kızlar açıkcası bende alışveriş yapmadan önce çok sayıda olumsuz yorum okudum ve fazlasıyla tereddüt yaşadım ama istediğim ürün çok cazip bir fiyata sadece bu sitede olunca denemek istedim ve siparişi verdim. kargo gelene kadar içim içimi yedi ama sonrasında iyi ki almışım dedim. 25 tl indirim ve ücretsiz kargonunda almamda etkisi büyük sanırım :12:

Off bir parfüm alacağım gittigidiyorda da zidaya da da aynı fiyat yani parasında değilim de hangisinden alsam diye düşünüyorum gg den daha önce çok şey aldım galiba yine gg den alacağım korktum yorumları okuyunca...

Back
X