Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

maalesef ben başka noktaya değinicem...
üzülerek yazıyorum ya bu adam kendi çocuklarını da taciz ederse.. akıl sağlığı var yok arası anladığım..
böyle haberler görüyorum üzgünüm.. inş kayınvalidenler daha fazla saçmalayıp bir faciaya yol açmazlar..

iyide zihinsel engelli biri evlenemezki yasal olarak
Kaynanam ne derece dogru konusuyor bilmiyorum ama doktor cinsel dürtüleri cok iyi evlenir cocugu da olur demis oda anlatip diruyodu evlendircez seni diye gencde evlencem ben diyodu sevinerek,ya ev alondi dösendi hazirda dirsun dediler bu kadar da ciddiler yani

dini de, imam nikahı da akıl sağlığı olmayana yapılamaz.

insanlar kendi çocuklarına acıdıkları kadar başkasına da acısalar...

iş yerimizde hafif zeka engelli bir memur çocuk var.
çocuk gibi.komşuyuz eve biz götürüyoruz arabalara dikkat etmez diye.

kendinden daha az engeli olan bir kız bulmuşlar.
nişanlandılar geçen ay.ne olduğunu bilmiyor bile.

annesi çok doğal hakkı gibi görüyor evlenmesini.

beraber oturacaklar haliyle ve kadın her ikisiyle uğraşacak.
tabi bir de çocuklarıyla.

engelli bir çocuk çok zor bir aile için ama sürekli ona acımaktan gerçekleri görmüyorlar.

fakir bir kızı paraları için harcamak normal gibi düşünüyorlar.

maalesef ben başka noktaya değinicem...
üzülerek yazıyorum ya bu adam kendi çocuklarını da taciz ederse.. akıl sağlığı var yok arası anladığım..
böyle haberler görüyorum üzgünüm.. inş kayınvalidenler daha fazla saçmalayıp bir faciaya yol açmazlar..
Cok haklisin,benim yakinda cocugum olucak onlarin memleketinde dogurucam oyle emrettiler :) bebegimi nasıl korurum lohusa halimle diye düsünüyorum kara kara

Kaynanam ne derece dogru konusuyor bilmiyorum ama doktor cinsel dürtüleri cok iyi evlenir cocugu da olur demis oda anlatip diruyodu evlendircez seni diye gencde evlencem ben diyodu sevinerek,ya ev alondi dösendi hazirda dirsun dediler bu kadar da ciddiler yani
Allah Allah,kim sahip çıkacak acaba?

Ay kızlar bisey daha docem ben

Okb de verilmiyor yakinimdan biliyorum ama sizofreni de veriliyormus
Alti aylik tedavi surecinden sonra duzelme yok ve ilac kullanmaya devam edilirse veriliyor diye biliyorum hatta internette görmüştüm bu dedigime % 45 veriliyor daha agir vakalarda 70lere cikiuor oran

Cok haklisin,benim yakinda cocugum olucak onlarin memleketinde dogurucam oyle emrettiler :) bebegimi nasıl korurum lohusa halimle diye düsünüyorum kara kara
neden kabul ettin?
başkasının evinde rahat edemezsin.
nasıl emzireceksin,pat diye gelir odana.

ahh cnm bebeğini sen korusan seni kim koruyacak ..
eşin gözünü ayırmayacak ikinizden de başka çare yok..
ben zaten kaynına da üzülüyorum. annesi güzel ilgileneceğine kız alıp kurtulma derdinde..
başta kv ve kp bu çocuğu topluma kazandırmaya çalışmalı..

neden kabul ettin?
başkasının evinde rahat edemezsin.
nasıl emzireceksin,pat diye gelir odana.
Canim inan benimde psikolojim bozuldu evlerindeyken beni sürekli takip ediyor odama girmesin die kapiyi kilitliyorum esimin yaninda yüzume bakmiyor akilli zannediyorum bazen yani yanlizken yapiyor bunlari korkuyor sanirim

Zihinsel engelli biri evlenemez Türk Medeni Kanununda açıkça yazar. Hangi evlendirme memuru bunu yapacak merak ettim. Dini nikah mı yapacaklar?

eşin bu durumu biliyorsa gitme doğum gibi hassas bir zamanda.

aslında bu tür insanlar da farklı bir durum oluyor.
kendilerini çok düşündükleri için çekindikleri insanların yanında yapmıyorlar.

Arkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı
Ne münasebet size zorunluluk yüklüyorlar? Sırf cinsel dürtü bastırılsın diye evlendirilir mi? Yok mu doktoru fln ne diyor bu duruma

Zihinsel engelli biri evlenemez Türk Medeni Kanununda açıkça yazar. Hangi evlendirme memuru bunu yapacak merak ettim. Dini nikah mı yapacaklar?[/QUOTE
Bilmiyorum :( ama evi herseyi hazir mobilyasina kadar dösendi kiz da hazirmis 2 aya isticeklermis mis mis

Ne münasebet size zorunluluk yüklüyorlar? Sırf cinsel dürtü bastırılsın diye evlendirilir mi? Yok mu doktoru fln ne diyor bu duruma
Doktor evlenirse cocugu olir demis bunkarinda en büyuk istegi torunmus evlendirceklermis bildigim bukadar yani boyle söyluyorlar sürekli

Doktor evlenirse cocugu olir demis bunkarinda en büyuk istegi torunmus evlendirceklermis bildigim bukadar yani boyle söyluyorlar sürekli
Cocuğu olur da engeli cinsel dürtünlerini bastıracak diye bir kesinlik mi var? Ya cocuğuna zarar verirse, 8 yasındaki kardeşine dokunması bile tehlikeli

Kızın durumu nasıl? Kısmen de olsa onunda bir problemi vardır. Kusura bakmayın ama bu devirde hiç bir bayan Zihinsel Engelli biriyle evlenmek istemez.

eşin bu durumu biliyorsa gitme doğum gibi hassas bir zamanda.

aslında bu tür insanlar da farklı bir durum oluyor.
kendilerini çok düşündükleri için çekindikleri insanların yanında yapmıyorlar.
Yani baskasinin yaninda yapmayinca ne kadar akilli diyorum icimden ,abisinden cok korkuyo ondan midir bilmem cok degisik bi cocuk hayret ediyorum bazi davranislarina ,beni cok da düsünur mesela bigün hastaydim sabaha kadar hastaneden gelmemizi bekledi ilaclara ragmen uyumadi yenge iyi misin diye sordu sürekli bidefa aglamisti cok üzülmustum ben nie sizin gibi degilim demisti bazende bagiriyo kapi pencere kiriyo

Back
X