Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

Mucize filmini sakin izletmeyin kayinvalidenize

Oradaki adam zihinsel engelli değil fiziksel engelliydi...
Mektup bırakmıştı giderken siz beni düzgün hareket edemiyorum konuşamıyorum diye deli sandınız diye..
Evlendirdikleri kişi zulmederse ne olacak, paraya gelecek bu kişi sonuçta...mal mülk de veriler kadın alıp gider ortada bırakır.
Şimdi kv merhmet ediyor benden sonra kim bakacak diye hergün içi yanıyordur ama ya çocukları da engelli olursa ne olacak...

Oradaki adam zihinsel engelli değil fiziksel engelliydi...
Mektup bırakmıştı giderken siz beni düzgün hareket edemiyorum konuşamıyorum diye deli sandınız diye..
Evlendirdikleri kişi zulmederse ne olacak, paraya gelecek bu kişi sonuçta...mal mülk de veriler kadın alıp gider ortada bırakır.
Olacagi o zaten gozu acilcak akli başına gelck

Aynen oyle ama bi konuda haklarini yemis olmayayim cocuk icin tip seferber oldu tabiri caizse gitmedik doktor birakmadilar para doktuler resmen son care kadin olunca duzelir belkiymis ki ben soyledim o kadar tedavi dizeltmedi beyin bu kadin nasil duzeltsin yapmayin dedim ne tip ne haci hoca her yolu gercekten denediler

bişiy aklıma geldi aile hekiminiz yokmu bilmesi lazım ben 2010 yılında hastaneye yattım sağlık ocağından arayıp bilgi istediler

Cok ilginc ama kendilerini cok hakli buluyorlar asla geri adim atmiyorlar
Vebal alıyorlar başka bişey değil. Hadi diyelim sağlıklı bir çocukları oldu ilerde o çocuk kime baba dicek karşısında babalık yapabilecek sağlıklı bir birey olmicak. O çocuğun psikolojisini düşünmüyorlar ve anneninde tabi. Kendi nefislerini tatmin etmelerinin peşindeler yazık.

senin bebeğinle ilgili konulara sen karar verirsin canım, istediğin yöntemle al bebeğini kucağına. kimseyi de karıştırma. doktorun zaten en uygun yöntemi konuşur seninle. Allah kolaylık versin bu kaynanayla

Soylediklerinize katiliyorum zaten bende esimin ailesini nasil ikna edenilirim diye danistim evlenmesine kesinlikle karsiyim olan dogacak cocuga olacak ama ailenin lafran anladigi yok bisey deyincede aliniyorlar kusüyorlar konusmak mumkun deil
:) Ben de size değil de aileye yönelik yazmıştım, biraz size gibi olmuş haklısınız :), bence mutlaka kv.nizin dr.lardan bilgi almasını sağlayın, iyice bir öğrensin çocuğunun engeli nedir, tedavi seçenekleri (vasektomi mi, kimyasal kastrasyon mu) nedir, neler yapılabilir, şu an paralı cahil galiba kendisi yani en kötü kombinasyon, sizin ona değil de onun size uyması gerekiyor, belli ki doğru karar veremiyor, zengin olması yanlış şeyler yapabileceği anlamına gelmez . Siz kararlı olun geri adım atmayın. Dr.larla, bu insanlara bakan sosyal hizmet görevlileriyle konuşturabilirsiniz, onların tecrübelerini dinlerlerse belki bir faydası olabilir.İşiniz zor, kolay gelsin.

senin bebeğinle ilgili konulara sen karar verirsin canım, istediğin yöntemle al bebeğini kucağına. kimseyi de karıştırma. doktorun zaten en uygun yöntemi konuşur seninle. Allah kolaylık versin bu kaynanayla
Saol canım ya hersey laf oluyo kadına deger vermiyorlar kv anlatiyo iste cocuklarima hic isim koymadim hep kayinbabam koydu bende istemedim bizde erkek ne dese o senin cocugunun adini da kayinbaban koyacak falan filan beni hamile halimle aglattilar en son dayanamadm esimle tartistim bu yuzden

:) Ben de size değil de aileye yönelik yazmıştım, biraz size gibi olmuş haklısınız :), bence mutlaka kv.nizin dr.lardan bilgi almasını sağlayın, iyice bir öğrensin çocuğunun engeli nedir, tedavi seçenekleri (vasektomi mi, kimyasal kastrasyon mu) nedir, neler yapılabilir, şu an paralı cahil galiba kendisi yani en kötü kombinasyon, sizin ona değil de onun size uyması gerekiyor, belli ki doğru karar veremiyor, zengin olması yanlış şeyler yapabileceği anlamına gelmez . Siz kararlı olun geri adım atmayın. Dr.larla, bu insanlara bakan sosyal hizmet görevlileriyle konuşturabilirsiniz, onların tecrübelerini dinlerlerse belki bir faydası olabilir.İşiniz zor, kolay gelsin.
Tesekkur ederim ,isim gercekten zor..

Hani sağlık raporu istiyorlar ya evlenmeden onu söylüyor arkadaş herhalde. Yani saklayamazlar karşı taraftan, aile hekimi "zihinsel engelli" olduğunu beyan etmek durumunda.
Evet dogru da zaten saklamamislar ki engelli haliyle kabul etmis kiz tarafi

Back
X