• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zihnim mahvoldu bir anda ???

kelebekim35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
509
4
26
İstanbul
sosyal paylaşım ağlarında dolanırken çok kötü bir görüntü denk geldi .. gündemdi konular hakkında konuşanlar bir gürüntü paylaşmış zaten +18 lik .. camilerde küçük çoçuklara yapılan istismar diye .. çok kötü hissediyorum kendimi ..zihnimden silmek istiyorum..off

nasıl bir şey bu ya ??? inaçlı biriyimdir ama bu nasıl bir şey ? çok iğrençti ..

ben küçükkten de abimle kuran kursuna gitmeye çok hevesliydik . Annemler hazırlamışlardı bizi.. Ama o zamanda tv ortaya çıkmıştı sapık hocalar diye .. eteklerimi bile hazırlamışken daha 7-8 yaşındayken .. ailem gönderemedi korkudan .. işte o gün bugündür öğrenemedim de .. ..

ama o görüntü o kadar iğrençti ki hemde erkek çoçuğuna ... yazıklar olsun .. korkuyorum bu hayattan ..

çok endişelendiriyor bu hayat beni .. arap toplumlarında kadını kızı cinsel obje olarak görmeleri , nasıl olur ? aklım almıyor ..
nasıl güveneceğiz bu erkeklere ???

Daha bugün vardı gazetelerde yetiştirme yurdundaki çocuklara fuhuş yaptıran yöneticiler, 5 yaşındaki öz kızına "bekaretinden şüphe ettiği için" işkence ve tecavüz eden, sonra da öldüren sözümona müslüman bir din adamı...

Her seferinde kanım donuyor, Allah bunlara şaşırmayacağımız günleri göstermesin.

Son düzenleme:
Daha bugün vardı gazetelerde yetiştirme yurdundaki çocuklara fuhuş yaptıran yöneticiler, 5 yaşındaki öz kızına "bekaretinden şüphe ettiği için" işkence ve tecavüz eden, sonra da öldüren sözümona müslüman bir din adamı...

Her seferinde kanım donuyor, Allah bunlara şaşırmayacağımız günleri göstermesin.

az önce facebook sayfasında okudum bunu .. off ...arap müslümün ... ya bizim dinimiz böyle bir din mi .. nasıl yani .. inancıma zarar gelsin istemiyorum .. islamiyet nasıl yaşıyor bunlar birde ahkam keserler .... ya bizim geleceğimiz .. ya bizde o topluma benzersek o yönde gelişirse ... hayattan soğdum şuan

az önce facebook sayfasında okudum bunu .. off ...arap müslümün ... ya bizim dinimiz böyle bir din mi .. nasıl yani .. inancıma zarar gelsin istemiyorum .. islamiyet nasıl yaşıyor bunlar birde ahkam keserler .... ya bizim geleceğimiz .. ya bizde o topluma benzersek o yönde gelişirse ... hayattan soğdum şuan

inançlı insanlar değil onlar din kisveti altına sığınıp her türlü pisliği yapan ucubeler...
ötede zebaniler yapsın o yaptıklarını inşallah onlara...

inançlı insanlar değil onlar din kisveti altına sığınıp her türlü pisliği yapan ucubeler...
ötede zebaniler yapsın o yaptıklarını inşallah onlara...

işallahh... offf Allah onları ıslah etsin .. birisi bir içki içti mi , dekolte giydi mi hemen taşlarlar başına bir şey gelse ibretlik Allah çarptı derler ,
çok üzülüyorum bunlara ... sanki dindar erkekler cinseliğe düşkün , kadını sadece cinsel obje olarak görüyor gibi , islam dini kadına değer vermez mi hiç , özellikle bir halt yerken sakalına , tesbihen sığınan yaratıklardan nefret ediyorum , aslı dini kirleten , insanları sağutan bu mahlukatlar .. Allah onları ibretlik yapsın işallah ..

işallahh... offf Allah onları ıslah etsin .. birisi bir içki içti mi , dekolte giydi mi hemen taşlarlar başına bir şey gelse ibretlik Allah çarptı derler ,
çok üzülüyorum bunlara ... sanki dindar erkekler cinseliğe düşkün , kadını sadece cinsel obje olarak görüyor gibi , islam dini kadına değer vermez mi hiç , özellikle bir halt yerken sakalına , tesbihen sığınan yaratıklardan nefret ediyorum , aslı dini kirleten , insanları sağutan bu mahlukatlar .. Allah onları ibretlik yapsın işallah ..

islam şekilcilik dini değildir ama çok müslümanım diye geçinenlerin çoğu şekilci yaşıyor.evet bende tesettürlüyüm ama benim inandığım din ile onlarınki farklımı acaba diye düşünüyorum zaman zaman.
namaz kılmayı ama bolca kalpkırmayı haca gidip ben hacıyım diye ortalıkta hava atmayı müslümanlık sanarlar.namaz kılıyorsam kendim içindir başkasının bilmesine gerek yok haca gittiysem hacı olup olmadığımı allah bilir benim söylemem le olmaz.
böyleleri yüzünden ataist olan kardeşime laf yetiştiremiyorum
diyor bir müslüman bunu nasıl yapar hadi açıkla?????
evet doğrudur ama onlar islamı kullanan ucubelerden başka birşey değil

şekilcilik diyosun ama atılan başlığı görmüyosun camilerde istirmar diye burda bu pisliği yapanın mesleği önemlimi gazetelerde bunu yapan doktorda var öğretmende babada annede .ne yani doktara gitmi cezmi çocuğumuzu okula vermicezmi imam yapınca allaha olan inancımızımı yok edecez bize düşen çocuklarımızı gözetlemek eğer kuran kursuna yolluyosan takip edeceksin. imamdır hocadır doktordur öğretmendir diye gözü kapalı teslim etmeyeceksin allah akıl vemiş dimi....onu kullanacaksın.:40:

şekilcilik diyosun ama atılan başlığı görmüyosun camilerde istirmar diye burda bu pisliği yapanın mesleği önemlimi gazetelerde bunu yapan doktorda var öğretmende babada annede .ne yani doktara gitmi cezmi çocuğumuzu okula vermicezmi imam yapınca allaha olan inancımızımı yok edecez bize düşen çocuklarımızı gözetlemek eğer kuran kursuna yolluyosan takip edeceksin. imamdır hocadır doktordur öğretmendir diye gözü kapalı teslim etmeyeceksin allah akıl vemiş dimi....onu kullanacaksın.:40:

doğru söylüyorsun ama bu devirde sadece çocuğunu değil eşini ve kendini kardeşini anne babanı bile kollamak zorundasın birşeylerden.
allah öylelerini ıslah etsin.
yazıp yazıp siliyorum çok şey var aslında söyleyebilecek ama argo konuşmak istemiyorum.anlamışsınızdır ne hissettiğimi

bu iğrenç yaratıkları dinimizle,inancımızla bağdaştırmayın.
bizim dinimiz merhamet dini,güzellik dini,doğruluk dini...
bu aşağılık yaratıkların tek yaptığıysa dinimizi alet ederek iğrençliklerine ortam hazırlamak.
evet hayat çok zorlaşıyor,bu iğrenç şeyler hayatı zorlaştırıyor,bizi daha da tedirgin ediyor.
bununla savaşmanın tek yoluda bilinçli olmak ve daha dikkatli hareket etmek.

Ben artık tüm suçu şeytana da atamıyorum o kadar kötü insanlar var ki eminim şeytan bile şaşırıyordur
Ona uyup uymamak insanın elinde
Allah ne yapacağını biliyordur
Dünya çok ama çok kötü bir yer...

bu iğrenç yaratıkları dinimizle,inancımızla bağdaştırmayın.
bizim dinimiz merhamet dini,güzellik dini,doğruluk dini...
bu aşağılık yaratıkların tek yaptığıysa dinimizi alet ederek iğrençliklerine ortam hazırlamak.
evet hayat çok zorlaşıyor,bu iğrenç şeyler hayatı zorlaştırıyor,bizi daha da tedirgin ediyor.
bununla savaşmanın tek yoluda bilinçli olmak ve daha dikkatli hareket etmek.

sonuna kadar katılıyorum her toplum içinde iki üç tane o topluluğu rezil eden insan var diye bu olanları bütününe mal etmek bana saçma geliyor. Öyle olsaydı evden bile çıkmazdık çünkü maalesef hayatımızın her yerinde böyle insanlar var ne gözümüzü kapatıp susmak doğru nede tabiri caizse kurunun yanında yaşıda yakmak...

tabiki heryerde çoçuklarımız buna maruz kalabilir .. ama en çok güvendiğimiz din .. demezmiyiz hiç Allaha inanan , Allahtan korkan kötülük gelmez işte asıl şaşırtıcı bir din adamı bile bu fenalığı yapıyorsa zaten .. gerisini tartışmaya gerek yok bile .. Değindim şey din adamı bile bunu yaparsa diğerlerine nasıl güveneceğiz ?
Allah herkesi kötülüklerden korusun .. başka kimse koruyamıyor yoksa ..

kelebekim35 seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Üç gün önce çok iğrenç bir şeye şahit oldum.
Üç gündür erkekler yüzünden midem bulanıyor, yemek dahi yiyemiyorum.
Aklıma geldikçe midem kalkıyor.
Hele de dini alet etmeleri yok mu?
Aynı hissettiklerini hissediyorum hiç mi kadının değeri yok kadın=seks midir?
Sen normal konuşurken erkeğin aklından ne fanteziler geçiyor Allah'ım midem bulanıyor düşündükçe.
Hiç mi düzgün bir erkek yok hepsi mi aynı, kime güvenilir bu hayatta?
Ahlaklı, namuslu bir erkek ütopya mıdır?

Son günlerde bunu ben de çok merak ediyorum:

$Yeşil Yol.webp

kelebekim35 seni o kadar iyi anlıyorum ki.
Üç gün önce çok iğrenç bir şeye şahit oldum.
Üç gündür erkekler yüzünden midem bulanıyor, yemek dahi yiyemiyorum.
Aklıma geldikçe midem kalkıyor.
Hele de dini alet etmeleri yok mu?
Aynı hissettiklerini hissediyorum hiç mi kadının değeri yok kadın=seks midir?
Sen normal konuşurken erkeğin aklından ne fanteziler geçiyor Allah'ım midem bulanıyor düşündükçe.
Hiç mi düzgün bir erkek yok hepsi mi aynı, kime güvenilir bu hayatta?
Ahlaklı, namuslu bir erkek ütopya mıdır?

Son günlerde bunu ben de çok merak ediyorum:

Eki Görüntüle 827333

Hani hep derler ya imtihan dünyası diye durumu özetliyor aslında. Bizim dünyaya gelme amacımız da budur zaten. İyilik ile kötülüğü ayırt edebilmek. Allah nasıl izin veriyor diye bir şey söyleyemeyiz. Çünkü bizlere serbest irade vermiştir. Aynı zamanda nasıl ki teknolojik aletlerin kullanma klavuzu var bide klavuzunu göndermiştir. Varsayalım ki herkes iyi ya da herkes kötü oldu. O zaman bizim dünyaya gelme, imtihan edilme olgumuz otomatikman sıfırlanır.
Ya iyisindir ya da kötü. Allah müdahele ettiği kısıtlama yaptığı zaman özgürlük diye de bir kavramda olmaz
Bize iyiliği yaptırmıyor, yapmamızı istiyor kısaca özeti bu...

Hani hep derler ya imtihan dünyası diye durumu özetliyor aslında. Bizim dünyaya gelme amacımız da budur zaten. İyilik ile kötülüğü ayırt edebilmek. Allah nasıl izin veriyor diye bir şey söyleyemeyiz. Çünkü bizlere serbest irade vermiştir. Aynı zamanda nasıl ki teknolojik aletlerin kullanma klavuzu var bide klavuzunu göndermiştir. Varsayalım ki herkes iyi ya da herkes kötü oldu. O zaman bizim dünyaya gelme, imtihan edilme olgumuz otomatikman sıfırlanır.
Ya iyisindir ya da kötü. Allah müdahele ettiği kısıtlama yaptığı zaman özgürlük diye de bir kavramda olmaz
Bize iyiliği yaptırmıyor, yapmamızı istiyor kısaca özeti bu...

Evet biz yetişkinler için imtihan ama daha küçücük çocuklar için oldukça ağır değil mi bu imtihanlar, Allah'ın merhameti, adaleti sorgulanmaz ama bazen bizlerin bile dayanamadığı şeylere Allah bizden kat be kat merhametli olduğu halde nasıl sabrediyor ya da neden ağır cezalar vermiyor?
Neyse bunlar konu dışı da arada düşünüyorum işte konuyu görünce yazmak istedim.

Evet biz yetişkinler için imtihan ama daha küçücük çocuklar için oldukça ağır değil mi bu imtihanlar, Allah'ın merhameti, adaleti sorgulanmaz ama bazen bizlerin bile dayanamadığı şeylere Allah bizden kat be kat merhametli olduğu halde nasıl sabrediyor ya da neden ağır cezalar vermiyor?
Neyse bunlar konu dışı da arada düşünüyorum işte konuyu görünce yazmak istedim.

“Şayet Allah zulümleri yüzünden insanları cezalandıracak olsaydı dünyada tek canlı bile bırakmazdı. Fakat onları takdir ettiği bir vâdeye kadar bekletir. Vâdeleri gelince ne bir an öne alabilir, ne bir an geriye bırakabilirler.” (Nahl, 16/61)

“Şayet Allah insanları yapıp ettikleri yüzünden hemen cezalandıracak olsaydı, yerin üstünde tek bir canlı bırakmazdı; fakat onlara belirlenmiş bir vadeye kadar mühlet veriyor. Vâdeleri dolduğunda ise, Allah kullarını hakkıyla görmektedir." (Fatır, 35/45)

Ayetlerde açıkça belirtilmiş herkes zamanının dolmasını bekliyor. Bu karşılığını almayacakları anlamına gelmez. Dini bu yapılanlara alet etmek mantıklı değil. Din adamı bunu yapmış hadi dinden soğuyalım bu mu? Adam sözde din adamı diye dini tamamen yaşadığı çıkarılamaz o yüzden bunu din adamı yapmış diye din bunu hoş mu görür? Herkes kendi yaptığından sorumlu

“Şayet Allah zulümleri yüzünden insanları cezalandıracak olsaydı dünyada tek canlı bile bırakmazdı. Fakat onları takdir ettiği bir vâdeye kadar bekletir. Vâdeleri gelince ne bir an öne alabilir, ne bir an geriye bırakabilirler.” (Nahl, 16/61)

“Şayet Allah insanları yapıp ettikleri yüzünden hemen cezalandıracak olsaydı, yerin üstünde tek bir canlı bırakmazdı; fakat onlara belirlenmiş bir vadeye kadar mühlet veriyor. Vâdeleri dolduğunda ise, Allah kullarını hakkıyla görmektedir." (Fatır, 35/45)

Ayetlerde açıkça belirtilmiş herkes zamanının dolmasını bekliyor. Bu karşılığını almayacakları anlamına gelmez. Dini bu yapılanlara alet etmek mantıklı değil. Din adamı bunu yapmış hadi dinden soğuyalım bu mu? Adam sözde din adamı diye dini tamamen yaşadığı çıkarılamaz o yüzden bunu din adamı yapmış diye din bunu hoş mu görür? Herkes kendi yaptığından sorumlu

Din adamı yaptı diye demiyorum ben aslında genel bir şey söyledim ve biraz da konu dışı oldu.
İlahi adalet elbet bir gün tecelli edecektir o umutla yaşıyor zaten çoğu insan.

Dinle hic bir alakasi yok! Insanlik disi birsey bu. Kilisedede oluyordur ya da baska bir yerde. Illa camide oluyor diye dusunmeyin. Cok farkli zihniyetteki insanlar bunlari yapanlar. Midesiz insanlar.

Sapik ruhlu kimse allame olsa, yarari olurmu? Olmaz tabi..Bu kisi prof, doktor, akademisyen, esnaf, hoca, vali, kaymakam, asker, polis olur ; bu icinde barindirdigi sapikligi engellemez.O yuzden genelleme yapmak, diger halisane kisilikdeki sahislara da zarar verir.13 yasinda kaymakamindan esnafina askerine kadar birsuru kesimin icinde oldudugu tecavuz vakasini hatirlayin.

Yine gecen aylarda Malatya turgut ozal tip fakultesi kadin dogumcu prof. hastalariyla cinsel iliski yasiyor diye camera kayitlarina yansimis emniyet olaya el koydu.Tup bebegi en iyi ben yaparim bunun icin benim istedigimi vermelisin diye kadini sikistirmis sonunda kadinin psikolojisi bozulmus.
Kiliselerde de cocuklara istismar sucundan yargilanan rahipler var, ulkemizde de bazen bu tur olaylar oluyor.

Sonra o kisinin bulundugu kuruma leke geliyor.Izi mutlaka kaliyor bu tip olaylardan oluyor diye, biz erkek bir doktora muayene olmayacakmiyiz, camilere yada kuran kurslarina gitmiyecekmiyiz?

Mevki, egitim, kisinin insanligina birsey kazandirmiyor cogu zaman, okudugumuz gazetelerde hergun bunlara benzer birsuru haber var.Sapik kisilik firsatini buldugu zaman hemen ortaya cikicaktir, canlar yakacaktir.

Kisi kendini topuldan soyutlayamaz.Kotuluk ve iyilik insan oglu oldugu surece hep mucade edecek, kiyamete kadar.Yapacak oldugumuz sey dikkatli olmak, coluk cocugumuzu kendi vucutlarini korumayi ogrenene kadar bilincli bir sekilde gozetmek.

Dinimiz guzellik dinidir, bu tur olaylarin zanlilarini en iyi Islam da ceza bulur.Tecavuze karsi idam. en guzel cezadir.Can yakanin yanina kar kalmaz, bir nebze madurlarin yuregine su serpilir en azindan.Herseyi en iyi bilen Rabbimizin adaleti en iyi olandir.

Cocuklarimiza cinsellik egitimi vermemiz lagzim, bedeninin ozelini kimseye dokundurtmayi kazandirmak.Burda cok sevdigim bir kanun.Asla yabanci birinin cocuguna dokunamazsin, uzakdan sevebilirsin belki ama dokunmak temas yok, cocuklar parka ailesiz gidemez, cocuk evin on bahcesinde oynayamaz tehlike arzettigi icin bu yasak.Arka bahcede oynayabilir ki arka bahceler citle cevrilidir.Ne kadar kanunlarla korunsada buralarda isin boyutu Turkiye den de beter.Allah colugumu cocugumuzu butun kotuluklerden uzak tutsun, insaallah...

Son düzenleme:
Back
X