Zihnim surekli meşgul

Sekerkizads

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
785
429
23
Kizlar meraba.zihnim sürekli mesgul birşeyler düşünüyorum hic boş olmuyor.sabah bile ilk kalkar kalkmaz bisey aklima geliyor benim gibi olan var mi aranizda .aslinda kafama taktigim bisey yok fakat sürekli eskiden olan bisey veya yapacağım bisey hakkinda surekli düşünüyorum kafam hic bos durmuyor cok yoruyor buda beni :(

Kizlar meraba.zihnim sürekli mesgul birşeyler düşünüyorum hic boş olmuyor.sabah bile ilk kalkar kalkmaz bisey aklima geliyor benim gibi olan var mi aranizda .aslinda kafama taktigim bisey yok fakat sürekli eskiden olan bisey veya yapacağım bisey hakkinda surekli düşünüyorum kafam hic bos durmuyor cok yoruyor buda beni :KK43:
ben de öyleyim,
uykuda dinleniyor muusn?
terapi ye başladım ben

Ne kadar uyusamda güzel uyumus zihnim dinlenmis olarak kalkmiyorum.aslında suanda hic bi sıkıntım yok.eskiden bazi seyleri kafama cok takardim ondan olduğunu düşünüyorum.sinava hazirlanmam lazim kafam surekli mesgul olunca odaklanma sorunuda yaşıyorum.

Anı yaşamak,anda kalmak ve farkındalık üzerine kişisel gelişim kitapları okumanızı öneririm :) Dünün muhasebesini,yarının planını yaparken gün elimizden kayıp gidiyor bazen.

Bende aynıyım :( 7/24 kafamda bir şeyler var. Uyurken bile sabaha kadar rüya görüyorum. Gün içinde yaptığım yada ertesi gün yapacaklarım rüyama giriyor. Bu aralarda adet günümü bekliyorum :( tam dolu yani. Ne yapsak bilemedim ki?? Doktora gitsek ne der ki ??
Biriyle konuşurken hatta şimdi bu yazıyı yazarken bile aklımda başka şeyler var. :( Delirdim galiba :(

Ben de öyleyimde, zaten normali bu değil mi? Beyin sürekli çalışma halindedir. Sürekli bir şeyler düşünür insan.
Eğer gereksiz şeyler düşünüyorsanız kitap filan okuyabilirsiniz.

Normal olduğunu dusunmuyorm zihnimin berrak sürekli bisey dusunmeyen halini ozledim :( normal olsa eskiden beri heo böyle olmazmiydi.bi ara kafama taktigim cok seyler oldu yaklasik 3 4 yildir böyleyim:(

düşünce içinde düşünce hem de bendeki ... kendi kendime düşünürken laf lafı açıyor filan :KK53: sizden birkaç tık ilerisi sanırım

düşünce içinde düşünce hem de bendeki ... kendi kendime düşünürken laf lafı açıyor filan :KK53: sizden birkaç tık ilerisi sanırım
Aynen canim hatta bazen dalginlik yapiyor.icimden bazen kiziyorum bazen seviniyorum.sürekli ic konusma biseyler düşünme zihnimizi zamanında hor kullandik galiba.:(

Bir ara bendede öyle bir durum olmuştu.Bedenim uyusada beynim uyumuyordu resmen..Sakin bir ortamda kokulu mumlar rahatlatıcı tütsüler ve slow müzik dinlemek iyi gelmişti..Ilık banyolar kitap okumak açık havada yürüyüş bunlarda rahatlatıyor..
Tüm bunlara rağmen
kendiniz yenemiyorsanız uzman yardımındanda çekinmeyin geçmiş olsun..

Ben tam uyumak için yatağa yatıyorum beynimin saçma sapan şeyler düşündüğünü fark ediyorum mesela, sorsanız cidden anlatamam o kadar anlamsız, tanımadığım kişiler olabiliyor hatta ve ya bir şeyi beynimin tekrarladığını fark ediyorum bir kelime, cümle falan çok saçma ya :ıslık:

Bir ara bendede öyle bir durum olmuştu.Bedenim uyusada beynim uyumuyordu resmen..Sakin bir ortamda kokulu mumlar rahatlatıcı tütsüler ve slow müzik dinlemek iyi gelmişti..Ilık banyolar kitap okumak açık havada yürüyüş bunlarda rahatlatıyor..
Tüm bunlara rağmen
kendiniz yenemiyorsanız uzman yardımındanda çekinmeyin geçmiş olsun..
Tesekkur ederim

Normal olduğunu dusunmuyorm zihnimin berrak sürekli bisey dusunmeyen halini ozledim :KK43: normal olsa eskiden beri heo böyle olmazmiydi.bi ara kafama taktigim cok seyler oldu yaklasik 3 4 yildir böyleyim:KK43:
Sıkıntılı bir döneminiz oldu sanırım. O zaman bir şekilde bunu atlatmanız lazım belki yardım alarak.
Ya da size huzur veren şeyler düşünüp umut dolu hayaller kurabilirsiniz geleceğe dair. Zihin yine meşgul olur ama canınızı sıkmaz.

Birde sosyalleşebilirsiniz. Arkadaşlarınızla filan konuşurken en azından rahatlarsınız bir süre.

Back
X