Zikkimin dibini yee...

aynen,hep böyle ben evin %80 üstlenmişsim o daha birşey beğenmez
beğenmesin olabilir ,damak tadi farkli
ne kadar uğraştiģimi görmedimmi
çokmu zor gölümü hoştutacak şekilde konuşsa
Böyle konular açıldığında insanlar bunun sizin sabrınızın son safhasının patlaması olduğunu tahmin edemiyorlar.Ben sizi haklı buldum.Eline sağlık demek bu kadar mı zor?

niye ??kizkardeşime hamile olduğu icin götürdüm.ona sinirlenmedimki
Yanlış ifade ettim, kız kardeşinize gebe olduğu için düşünmeniz hoşuma gitti. Hemen paylaşmışsınız. Belli çok ince düşünüyorsunuz ama eşinizi biraz da siz alıştırmışsınız. Allah bilir ona söyleyeceğime ben yaparım diye söylene söylene iş yapanlardansınız.

Zaten siz sormuşsunuz nasıl olmuş diye eşiniz de fikrini belirtmiş ama yaptığınız için teşekkür etmeyip eline sağlık dememesi çok büyük ayıp. Siz de ona karşı aşırı tepki vermişsiniz. Çocuklarınız adına çok üzüldüm bunlara şahitlik ettikleri için.

iyi akşamlar ,öfkeliyim sinirliyim şu an.
olay şu,eşim oruc tutuyor ama çalişmiyor virüs yüzünden bütün gün evde,ben tutmuyorum ve çalişiyorum .
Bugün evdeydim uzun zamandir içli köfte yapmiyordum ,iftara hazirlayim dedim .Övünmek için yazmiyorum sirf ne kadar uğraştiğimi bellirtmek icin .
Dün işten geldikten sonra iç harcini hazirladim.
Sabah erken kalktim hamurunu yoğurdum ve üc saat tamitami uğraştim.
bizim evde buzluktan hazir yemekler yenmez ,illaki ogün hazirlanmali .
yani buzlukta ne sarma ,dolma nede köfteler var,hep taze yapilir.
öğlen sonra kiz kardeşimede götürdüm o hamile ,yapamiyor özlemiştir diye.
çok beğendi ,kac kez teşekkür etti.

akşam oldu iftar vakti geldi ,birde çorba yaptim ,hoşaf ve yeşillik vardi .
Eşim iki tane yedi ,sordum "olmuşmu beğendinmi?"
"hihi olmuş".
ee dedim ne söylüyorsun .
"sanki dişi yumşak (haşlama) içide civik"
Sen çok nankör bi adamsin ,iyi artik bir sene beklersin köfte yemek için .

Bu adam gercekten çok nankör ,evde yemek secme gibi durum var ,çocuklarda seciyor onun yüzünden .
ben kafami yoruyorum ne pişirsem diye aldim cevaba bakin .

kendisi evde bir süpürge bile tutmaz orucum diye bütün gün yatar .
alişverişe gitmez zaten sen dişardasin gelirken bir uğrayi ver der.

kapiyi carpip ciktim ,yoksa çocuklar beni kötü biliyor cünkü bağrip çağirmak zorunda kaliyorum, o da sanki eşek duvara bakar gibi biyik altindan gülüyor.
hergün bir tabak makarna koyacaksin önüne.
zikkimin dibini yesin...
Sen ABARTIYORSUN.

Biraz rahat olmak gerek. Aman beğenmezse yemesin boşver. 😊 Sinirlerine yazık yıpratma kendini. Neden evden gidiyorsun ki? Afiyetle ye sen yemeğini, bi daha da kendine kadar köfte yap, aşkım sen beğenmiyorsun ki de kapat konuyu. Çok üzmüşsün kendini, takılma. 😊Ayrıca hem çalışıp hem böyle ağır yemek yapmana şaşırdım ev hanımıyım ben yapmıyorum böyle yemekler. 😀

Zaten siz sormuşsunuz nasıl olmuş diye eşiniz de fikrini belirtmiş ama yaptığınız için teşekkür etmeyip eline sağlık dememesi çok büyük ayıp. Siz de ona karşı aşırı tepki vermişsiniz. Çocuklarınız adına çok üzüldüm bunlara şahitlik ettikleri için.
çocuklarima bende üzülüyorum
adam beni cileden cikkartti artik tahhamülüm yok .
sirf zaten cocuklar etkillenmesin diye diye cok şeyi üstlendim yoksa hergün kavga gürültü

Allah aşkına bu nedir? İlla uğraştınız diye çok beğenmek zorunda mı anlamadım adam yememezlik etmemiş ağır bir lafta etmemiş sanki biraz yumuşak cıvık olmuş demiş sormasaydınız madem beğendin mi diye..her zaman tutmayabilir olmayabilir bu kadar tepki çok aşırı hele ki çocuklara karşı ve bu ortamda kapıyı vurup çıkmak..bence siz böyle yemekler yapmayın illa takdir bekleyecekseniz.

Eşiniz siz çalışırken oruçlu ve çocuklarla evde ne kadar iş yapabilir dışardayken alınacakları al diyormuş niye siz dışardayken bu virüs ortamında ayrıca o çıksın

Sadece bu olaysa bana göre büyük tepki vermişsiniz ama birikim var gibi içinizde onu patlatmışsınız sanki. yine kendimden örnek vericem eşimde yemek seçer ben de seçerim. Bazen sırf onun için bir tabak onun sevdiği şeyden yaparım. Her yaptığıma da ooo mükemmel demez fikrini söyler bir dahakine senin dediğin gibi yapıp deneyelim derim konu biter. Genelde erkekler ev işine yardım etmezler ki zaten burada da erkeklerimizi yetiştiren annelerimize saygılarımızı sunuyorum. Sayelerinde biz uğraşıyoruz.

Allah aşkına bu nedir? İlla uğraştınız diye çok beğenmek zorunda mı anlamadım adam yememezlik etmemiş ağır bir lafta etmemiş sanki biraz yumuşak cıvık olmuş demiş sormasaydınız madem beğendin mi diye..her zaman tutmayabilir olmayabilir bu kadar tepki çok aşırı hele ki çocuklara karşı ve bu ortamda kapıyı vurup çıkmak..bence siz böyle yemekler yapmayın illa takdir bekleyecekseniz.

Eşiniz siz çalışırken oruçlu ve çocuklarla evde ne kadar iş yapabilir dışardayken alınacakları al diyormuş niye siz dışardayken bu virüs ortamında ayrıca o çıksın
cocuklar masada değillerdi
kapiyi carpip evden gitmedim sadece başka odaya
ben çalişiyorum yani dişardan gelirken alabilirimmiş

iyi akşamlar ,öfkeliyim sinirliyim şu an.
olay şu,eşim oruc tutuyor ama çalişmiyor virüs yüzünden bütün gün evde,ben tutmuyorum ve çalişiyorum .
Bugün evdeydim uzun zamandir içli köfte yapmiyordum ,iftara hazirlayim dedim .Övünmek için yazmiyorum sirf ne kadar uğraştiğimi bellirtmek icin .
Dün işten geldikten sonra iç harcini hazirladim.
Sabah erken kalktim hamurunu yoğurdum ve üc saat tamitami uğraştim.
bizim evde buzluktan hazir yemekler yenmez ,illaki ogün hazirlanmali .
yani buzlukta ne sarma ,dolma nede köfteler var,hep taze yapilir.
öğlen sonra kiz kardeşimede götürdüm o hamile ,yapamiyor özlemiştir diye.
çok beğendi ,kac kez teşekkür etti.

akşam oldu iftar vakti geldi ,birde çorba yaptim ,hoşaf ve yeşillik vardi .
Eşim iki tane yedi ,sordum "olmuşmu beğendinmi?"
"hihi olmuş".
ee dedim ne söylüyorsun .
"sanki dişi yumşak (haşlama) içide civik"
Sen çok nankör bi adamsin ,iyi artik bir sene beklersin köfte yemek için .

Bu adam gercekten çok nankör ,evde yemek secme gibi durum var ,çocuklarda seciyor onun yüzünden .
ben kafami yoruyorum ne pişirsem diye aldim cevaba bakin .

kendisi evde bir süpürge bile tutmaz orucum diye bütün gün yatar .
alişverişe gitmez zaten sen dişardasin gelirken bir uğrayi ver der.

kapiyi carpip ciktim ,yoksa çocuklar beni kötü biliyor cünkü bağrip çağirmak zorunda kaliyorum, o da sanki eşek duvara bakar gibi biyik altindan gülüyor.
hergün bir tabak makarna koyacaksin önüne.
zikkimin dibini yesin...
Çok aşırı tepki vermişsin eşini anlattığın kadarıyla şunu anladım o adamadan bişey bekleme çünkü bişey yapmıyor ellerine sağlıkmı diycek sana

Back
X