Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suc sizde,kiymet bilmeyen adama yaptiginiz yemege bak
Ben olsam sadece cocuklara ve kendime yetecek kadar yaparim. Ona da zirnik koklatmam. Bari sinirlerim saglam kalir
Evliligin ilk yilinda mi neydi,cok emekli bir yemek yaptim,minik minik hamurlar,acip ustuste koydum,tekrar actim,icine mantarli biseyler,besamel sos falan filanustune basa basa sormasaydin keske, nasil olmus diye..valla bunlarin onune koyarsan koy..yerse yer yemezse defolsun gitsin beaaa...benim modum budur arkadas![]()
ben zahmetli seyler yaparim genelde, ama cocularim sevdigi icin..elin oglu umrum degil bu saatten sonra imseyi dusunemem..kendi dogurduklarim haricEvliligin ilk yilinda mi neydi,cok emekli bir yemek yaptim,minik minik hamurlar,acip ustuste koydum,tekrar actim,icine mantarli biseyler,besamel sos falan filan
Pisti mis gibi,bekle ki koca gelsin,az bir cikmisti sozde,ofkem dalga dalga kabariyor,2 saat gecti geldi,neyse isittim,yiyoruz.Gozune bakiyorum sasirsin,begensin,eline saglik desin.Ben de dedim ki konu sahibi gibi,eeeee.Ne eeeee dedi,nasil olmus,hee bu mu,iyi yani.
Yani miiii,onca emek, ben,beklenti,hayalkirikligi
Tartistimmi yok.
Ama gorup gorecegi rahmet o oldu,asla emekli birsey yapmam,yaparsam takdir beklemem,gec kalsa da beklemem,afiyetle yerim:))
Keske o gun de yeseymisim,guluyorum simdi kendime![]()
Kendinizi yıpratmayın işler yetişecek çeşit çeşit yemek olacak diye beğenmeyen yemesinçocuklarima bende üzülüyorum
adam beni cileden cikkartti artik tahhamülüm yok .
sirf zaten cocuklar etkillenmesin diye diye cok şeyi üstlendim yoksa hergün kavga gürültü
babamla annemi gördümiyi akşamlar ,öfkeliyim sinirliyim şu an.
olay şu,eşim oruc tutuyor ama çalişmiyor virüs yüzünden bütün gün evde,ben tutmuyorum ve çalişiyorum .
Bugün evdeydim uzun zamandir içli köfte yapmiyordum ,iftara hazirlayim dedim .Övünmek için yazmiyorum sirf ne kadar uğraştiğimi bellirtmek icin .
Dün işten geldikten sonra iç harcini hazirladim.
Sabah erken kalktim hamurunu yoğurdum ve üc saat tamitami uğraştim.
bizim evde buzluktan hazir yemekler yenmez ,illaki ogün hazirlanmali .
yani buzlukta ne sarma ,dolma nede köfteler var,hep taze yapilir.
öğlen sonra kiz kardeşimede götürdüm o hamile ,yapamiyor özlemiştir diye.
çok beğendi ,kac kez teşekkür etti.
akşam oldu iftar vakti geldi ,birde çorba yaptim ,hoşaf ve yeşillik vardi .
Eşim iki tane yedi ,sordum "olmuşmu beğendinmi?"
"hihi olmuş".
ee dedim ne söylüyorsun .
"sanki dişi yumşak (haşlama) içide civik"
Sen çok nankör bi adamsin ,iyi artik bir sene beklersin köfte yemek için .
Bu adam gercekten çok nankör ,evde yemek secme gibi durum var ,çocuklarda seciyor onun yüzünden .
ben kafami yoruyorum ne pişirsem diye aldim cevaba bakin .
kendisi evde bir süpürge bile tutmaz orucum diye bütün gün yatar .
alişverişe gitmez zaten sen dişardasin gelirken bir uğrayi ver der.
kapiyi carpip ciktim ,yoksa çocuklar beni kötü biliyor cünkü bağrip çağirmak zorunda kaliyorum, o da sanki eşek duvara bakar gibi biyik altindan gülüyor.
hergün bir tabak makarna koyacaksin önüne.
zikkimin dibini yesin...
su laf hayat mottomEmınım ilk vukuatı degıl adamın, simdıye kadar yapmis konu sahıbı.
Geceden ıc falan hazırlamış.
Biz boyle cok diyoruz ya bizden nefret ediyorlar![]()
aynen ben de calisan kadinimBir de gülüyor demişsiniz eşiniz sizi zerre sallamıyor ve bu duruma siz getirmişsiniz
yapmayın arkadaşım neymiş çocuklarınız sizden soğumasınmış bırakın allah için
hangi çocuk annesi kendisine içli köfte yapmadı diye soğur?
Benim rahmetli annem de çalışan biriydi ben hiç bilmem içli köfte gibi uğraştırıcı yemek
yaptığını zamanı olmazdı siz o yemeklere ayırdığınız vakti çocuklarınızla geçirseniz ya
eşinize beğendireceğim diye uğraşmak ve sinir olmak yerine![]()
Ben de ben de,cocuklar icin yaparim ne yaparsam,o da nasiplenir rastlarsa,ama hani esim sever sunu diye emekli seye girismem,nasil olsa 5 dakkada yaptigimla ayni muameleyi goruyorben zahmetli seyler yaparim genelde, ama cocularim sevdigi icin..elin oglu umrum degil bu saatten sonra imseyi dusunemem..kendi dogurduklarim haric![]()
Cocuk sogumaz da gelin sogurBir de gülüyor demişsiniz eşiniz sizi zerre sallamıyor ve bu duruma siz getirmişsiniz
yapmayın arkadaşım neymiş çocuklarınız sizden soğumasınmış bırakın allah için
hangi çocuk annesi kendisine içli köfte yapmadı diye soğur?
Benim rahmetli annem de çalışan biriydi ben hiç bilmem içli köfte gibi uğraştırıcı yemek
yaptığını zamanı olmazdı siz o yemeklere ayırdığınız vakti çocuklarınızla geçirseniz ya
eşinize beğendireceğim diye uğraşmak ve sinir olmak yerine![]()