Çocuk Hastalıkları Zinko Damla Kullanan ?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

franceparis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
32
7
1
Bebeqim 1,5 Aylk ve zinko damlaya basladim rahatlasn diye ama karni gurul gurul rahatsz oluyor sanki Ve ona az etki yapsin diye ben icsem sute gecer zaten kullananlar varmi bu damlayi ??

Bebeqim 1,5 Aylk ve zinko damlaya basladim rahatlasn diye ama karni gurul gurul rahatsz oluyor sanki Ve ona az etki yapsin diye ben icsem sute gecer zaten kullananlar varmi bu damlayi ??

Zinko gaz damlası değil mi bebekler için olan ? Onu bebeğin içmesi lazım siziz değil. Bu tarz damlaların benim bildiğim belli bir zaman içinde kullanılması gerekiyo.r gene de doktora sorun mutlaka. Ama sizin içmeniz bir işe yaramaz bence. Yani bilemedim ama ben ilk defa sizden duyuyorum böyle bir şeyi.

Dr onerdi zaten ama icirdigimden itibaren huysuzlastigi icin kendim icsem o kadar etkilemz sute gcicek az miktar sonucda.. Yarn doktora sormam daha iyi olacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…