Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar, geldim ben. Yoğun iş temposu içerisindeyim. Sağlıklı da beslenemedim. Artık yeniden başlamam lazımdı benimde. birlikte motive olalım.
evet çok fena kilo aldık canım. başlamamız lazımMerhabalar, geldim ben. Yoğun iş temposu içerisindeyim. Sağlıklı da beslenemedim. Artık yeniden başlamam lazımdı benimde. birlikte motive olalım.
Günlük menü paylaşıma başlasak belki daha motive edici olabilir. Yine liste hazırlarım ben haftalık olarak.Günaydınlar bende geldim![]()
60kiloyum ne kadar aldın kaçtın en son
ben almadım da vermedim de ama artık sıkı sıkı başlamam gerekiyor bu 70 kilo beni rahatsız etmeye başladı artık aktif olalalim artık arkadaşlar yaza kadar ne yapsak kar bize
hoşgeldin canımGünaydınlar bende geldim![]()
60kiloyum ne kadar aldın kaçtın en son
ben almadım da vermedim de ama artık sıkı sıkı başlamam gerekiyor bu 70 kilo beni rahatsız etmeye başladı artık aktif olalalim artık arkadaşlar yaza kadar ne yapsak kar bize
bence de günlük sohbet muhabbet ve menü paylaşalım. daha motive edici olur. liste de güzel olur.Günlük menü paylaşıma başlasak belki daha motive edici olabilir. Yine liste hazırlarım ben haftalık olarak.
ben de şiştim ancaİnceldi eridi![]()
Evet canım günlük menü paylasirsak burburumize mitive oluruz ben bi ars yazıyordum baktım kimse aktif değil bıraktım sonra eline sağlık sende listeyi yapıyordunGünlük menü paylaşıma başlasak belki daha motive edici olabilir. Yine liste hazırlarım ben haftalık olarak.
Ooo baya almışsın gerçekten dur diyelim ki yapismadan gitsin alınanlar cuma tartı günü olsun ve paylaşım yapalım artikhoşgeldin canım
valla hiç sorma haziranda 79 dum. sonra 80.4 falan oldum. eylülde 84 leri gördüm. dün de tartıda 87.3 ü gördümbenim hemen 80-81 bandına inmem lazım.
bence de artık aktif olalım, düzenli paylaşım yapalım. hergün menü paylaşalım. artık aşırı sıcaklar da bitti, tatil, gezme de bitti. normal rutine geçtik.
bence de günlük sohbet muhabbet ve menü paylaşalım. daha motive edici olur. liste de güzel olur.