- 30 Kasım 2014
- 29.846
- 131.840
- 798
Hoşgeldin canım. Yeniden döndün mü sahalaraKendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin canım. Yeniden döndün mü sahalaraKendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın?
Sayfa sayısına bakmak sonradan aklıma geldidaha çok yeni. Ben de öbür sayfada arıyordum sizi.
Yarın tartı bildirimi istersiniz şimdi bu en zoru
![]()
Yaa sende buralarda mıydın seni gördüğüme sevindim
Hoşbuldum canım, yeniden döndüm ama ne kadar devam ederim bilmiyorumHoşgeldin canım. Yeniden döndün mü sahalara![]()
Ne haber güzel arkadaşım bebeğini sağlıkla doğur tatlım cinsiyeti belli oldu mu 3. Di mi
Ben biliyorum 55 e kadarHoşbuldum canım, yeniden döndüm ama ne kadar devam ederim bilmiyorum![]()
Evet teşekkür ederim inşallah ama bu süreçte hızlı bir kilo aldım onu dengelemek için bende katılabilirim kilomu korumak içinbiz bugün tartı bildirimi yaptık ama istersen yarın istersen cuma günü de yapabilirsin
Bebek bekliyorsun sanırım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah![]()
Evet teşekkür ler canım benim cinsiyeti kıza benzetti ama kesinleşmedi henüz hayırlısı ile bu hafta kesin belli olck sen nasılsın uzun bir süre yoktun takip ettim seni :)Ne haber güzel arkadaşım bebeğini sağlıkla doğur tatlım cinsiyeti belli oldu mu 3. Di mi![]()
Cuma günü bildirim yaparım tamamdır.biz bugün tartı bildirimi yaptık ama istersen yarın istersen cuma günü de yapabilirsin
Bebek bekliyorsun sanırım sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah![]()
Sağlıkla kucağına al canım. Hayırlısı olsunEvet teşekkür ler canım benim cinsiyeti kıza benzetti ama kesinleşmedi henüz hayırlısı ile bu hafta kesin belli olck sen nasılsın uzun bir süre yoktun takip ettim seni :)
Hemen çağırdım canım yeni geldikWhere is hareket there is bereket
Niye daha önce çağırmadın zalımın gızı![]()
Geç kalmama müsaade etmediğin için teşekkür ederim canım . Zalımın gızı benimHemen çağırdım canım yeni geldik![]()
Sıcaklar bitsin misafir gelecek diye evden de ayrılamıyorum. Lesli yapsak ne güzel olur aslında. Totoş yerinden kalkmıyor ki cumhuriyetini ilan etmiş mübarekŞu sıcaklar ne zaman gidecek acaba yürüyüş yapmak istemiyorum zorla tamamlayacagim bende