Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O gelmez ki
Eninde sonunda gelecekO gelmez ki![]()
En çok gazlı içeçeklerden alıyorum şekeri. Tabi birde kahve yanında tüketilen çikolatadan. Onları bırakıyorum.Ayy ben de bıraksam zaten tüketmiyorum diyet gereği ama sıfır yapsam ne iyi olur. Nasıl bırakacaksın? Neler yemeyeceksin?
Ben de dondurma, çay çekirdektenEn çok gazlı içeçeklerden alıyorum şekeri. Tabi birde kahve yanında tüketilen çikolatadan. Onları bırakıyorum.
Ne güzel bir haberAşaaaama pastel gelicim dedi
![]()
Evet yaNe güzel bir haber![]()
Amin canım inşallah. Çok teşekkür ederimMerhaba canım ben de hemen dönünce senin kilonna baktım yedileri görmüşsün çok ama çok sevindim inşallah altılar gelecek en kısa sürede![]()
Çok sevindim canım bu defa son olsun bir daha almayalımAmin canım inşallah. Çok teşekkür ederim
Hatırlarsın diyete başlayıp hemen bırakıyordum ve o döngüden bir türlü kurtulamıyordum. Biraz modum düşse hemen yiyordum. Sonra suçluluk hissi vs devam ediyordu aynı döngü.
Sonunda pes ettim ve diyetisyene başladım. Aslında ona söylemedim baştan ama kendimde duygusal yeme bozukluğundan şüpheleniyordum. Zaten diyetisyenle de çalışırken yine bir süre sonra patlamalarım oldu. Ama böyle olursa kilo veremeyiz falan diyordu ama o da sonunda teşhisi koydu: sizde yeme bozukluğundan şüphe ediyorum dedi. Valla ben de size söylemedim ama şüphe etmeyin bende duygusal yeme bozukluğu var dedim. Tüm belirtiler var çünkü bende. Zaten geçen sürede de çok patlama yaşadığım için iyice anladı. Tamam o zaman bu konuyu bana bırak dedi.
Yani anlayacağın çok istememe rağmen yıllardır yeme bozukluğundan kilo verememişim.
Ara ara tıkana tıkana 79 hatta 78 leri gördüm çok şükürşimdi il dışındayım dönünce devam edeceğim inşallah
![]()
İnşallah canım. Önceden aldığım kıyafetlerimin bir kısmını giyebiliyorum. Müthiş güzel bir duyguÇok sevindim canım bu defa son olsun bir daha almayalım![]()
Aynen hava baya güzel serin esiyorBende yürüyüşe çıkıyorum yağmur yağdı hava serinledi![]()
Elhamdülillah ablacım hayat savasına devamMerhaba bitanecimiyiyim çok şükür. Kasırga, bora her türlü musibetten çıkıp hala yola devam ediyoruz.
Sen de iyi misin? Müthiş sporlarınla hatırlıyorum seni.
![]()
HOsbuldum canımHoş gelmişsin canım![]()
Hiç dusunmedim ki neler yapabiliriz
Zorlaştırmadan güzel fikirHiç dusunmedim ki neler yapabiliriz
Kendimize zorlastirmadan yapalım bu defa![]()