Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın pastelfitim hoşgeldinTünaaaydıııın
Herkese![]()
Teşekkür ederim iyiyimHoşbuldumNasılsın Elifcim
![]()
Yaa sormaTeşekkür ederim iyiyim
kilo aldik ve yine kendimizi burada bulduk![]()
Pazartesi başladık bizdeYaa sormaben de fena aldım. Tartılmaya korkuyorum
Çok sıcak , nasıl spor yapacağım bilmiyorumPazartesi başladık bizde
Su an için çok diyet yapamıyorum ama günlük adım sayımı artırmaya calisiyorum
Ankara'da çok sıcak bu sene yaniyoruzÇok sıcak , nasıl spor yapacağım bilmiyorumHayatım, biz reklamsız nerden giriyoduk, chrome’dan mı?
Girdim iyi olduAnkara'da çok sıcak bu sene yaniyoruz
5 bin adıma ulaşmaya çalışıyoruzCordelia ile birlikte havalar serinledikce artiracagiz
Opera dan giriyorduk bende silmiştim yeniden yüklemem gerekecek reklamlar zorluyor![]()
Ben benAnkara'da çok sıcak bu sene yaniyoruz
5 bin adıma ulaşmaya çalışıyoruzCordelia ile birlikte havalar serinledikce artiracagiz
Opera dan giriyorduk bende silmiştim yeniden yüklemem gerekecek reklamlar zorluyor![]()
sensiz olmaz tabi kiBen ben![]()
Harikasın35 dk eliptik yapıldı
sensiz olmaz tabi ki![]()
Ellerine sağlık ablacım kolay gelsin.Bu sıcaklarda misafir ağırlamak kolay olmaz,oğlunu evlendirdin mi gelin geliyormuş
Yarından itibaren düzenli, şipor ve menü bildirimi yapacağım kaptanım.Viyanadan misafir bekliyorum bizim gelin gelecek biraz yoğunum birkaç gündür. Antep misafirlerini gönderdim. Çarşafları pikeleri yıkadım. Bugün de içli köfte yaptım dolaba attım. Diyetime pür dikkat devam fire vermek yok. Yarın ilk bildirimle siftah yapacağım Allahın izniyle. Aşkitom da geldi içim rahat.
![]()
Ben ne bulursam onu yiyiyorum yaaaaapastelfit in geleceğini dıyduğumdan beri iki gündür ağzıma tek cıs koymuyorum. Allahım bu kadını hayatımdan çıkarma noluuuur
![]()
Vallahi tebrikler35 dk eliptik yapıldı
Kolay gelsin hayatım
Yarından itibaren düzenli, şipor ve menü bildirimi yapacağım kaptanım.Viyanadan misafir bekliyorum bizim gelin gelecek biraz yoğunum birkaç gündür. Antep misafirlerini gönderdim. Çarşafları pikeleri yıkadım. Bugün de içli köfte yaptım dolaba attım. Diyetime pür dikkat devam fire vermek yok. Yarın ilk bildirimle siftah yapacağım Allahın izniyle. Aşkitom da geldi içim rahat.
![]()
Sağ ol bitanemEllerine sağlık ablacım kolay gelsin.Bu sıcaklarda misafir ağırlamak kolay olmaz,oğlunu evlendirdin mi gelin geliyormuş![]()
Mesajlarını okumak bilsen nasıl keyifliHoşboldum aşkitom
Ben ne bulursam onu yiyiyorum yaaaaa
Vallahi tebrikler
Kolay gelsin hayatım
Kadın hamarat , ben de iki çamaşırı zor katlayıp yerleştirdim. Çok sıcak başım kaynıyo