Allah dostun da hayırlısını versin ne diyimYaa ben bunları çok gördüm . Böyle diyosun 2 hafta sonra eşliyosun kiloları![]()

Bana cıss yedirmiyorsan ya Allah seni en çıtır yapsın. Benden sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah dostun da hayırlısını versin ne diyimYaa ben bunları çok gördüm . Böyle diyosun 2 hafta sonra eşliyosun kiloları![]()
Hayatım bahara kadar bir beden incelsem yeter, hiçbirşeyim olmuyorAllah dostun da hayırlısını versin ne diyim
Bana cıss yedirmiyorsan ya Allah seni en çıtır yapsın. Benden sonra![]()
Yaw bu ne şimdi64.75 kilo bildirimini yapayım akşama doğru gelirim![]()
Bence kilon gayet iyi. Kolaylıkla verirsin canım64.75 kilo bildirimini yapayım akşama doğru gelirim![]()
Hamilelikten kalma bir sene oldu neredeyse ancak veremedim. Üstelik son bir ayda bir kilo aldım.Bence kilon gayet iyi. Kolaylıkla verirsin canım
Basit karbonhidratı kesince kolaylıkla veriliyor aslında.Hamilelikten kalma bir sene oldu neredeyse ancak veremedim. Üstelik son bir ayda bir kilo aldım.
Canım boyun kaç kilo güzel bir kilo54.8 sabah tartıldım. Hedefim 50 kilo+ kas kitlemi arttırmak. Bugün şekere yenik düştüm.
Ne güzel eksiler başlamış canım, bol eksilerin olsun
Çok güzel kilon tebrikler54.8 sabah tartıldım. Hedefim 50 kilo+ kas kitlemi arttırmak. Bugün şekere yenik düştüm.
Hiçbir şeyi olmayanlara ben de dahilim.Hayatım bahara kadar bir beden incelsem yeter, hiçbirşeyim olmuyor![]()
Ayıp yani gözümüze soka soka da paylaşmış
Ellerine sağlık Elhanim
En Fit Benim 1.Etap 14.07 18.07 Fark Yüzde Zipzip-
64.75 Cordelia
81.4 80.85 0.55 pastelfit
İlk bil. 74.30 dionysosss
54.8 Elhan
İlk bil. 77.70
Ben bu kilolari uzun zamandır görmüyordum ve dikkat etsemde kilo veremiyorum ya da diyetten hemen sıkılıp eski yeme düzenine giriyorum
Teşekkür ederim canım 5-6 kilo versem harika olacak uzun zamandır 5 ki rakamları göremiyorumBence kilon gayet iyi. Kolaylıkla verirsin canım
Eskiden çok eskiden 5 li rakamlardaydimAyıp yani gözümüze soka soka da paylaşmışhayalimdeki kiloları yaşayanlar varken nasıl yerim pastelim fitim.
![]()
Keşke benim olsaBenim kilom yok aslındabir kilo daha verip korusam yeter
Geçen haftayla aynı cıkmıs neyse saglık olsun