• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

İyi akşamlar, eğer motive edici olacaksa ve kabul ederseniz yarın ben bir liste yapayım. Başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz ve hedefiniz bir haftalık ya da tamamen hedef kilonuz gibi paylaşırsanız hazırlarım. Zaman geçtikçe güncelleyerek takip ederiz isterseniz tabi.
iyi olur valla canım. zaten başlangıç kilomuz olarak 1 Eylül tartısını baz alalım bence. 30 Eylüle de hedef kilomuzu yazarız.

Teşekkür ederim ablacım iyiyim sen nasılsın,
Bugün köye geldim yarın sabah evime geçip tartı bildirimi ile yeni bir döneme başlamayı düşünüyorum 😇
Ben de iyiyim. İki hafta önce sizin oralardaydım akşam ve sabahları titremeye başlamıştık. Sağlıkla dön inşallah ☺️ ♥️

İyi akşamlar, eğer motive edici olacaksa ve kabul ederseniz yarın ben bir liste yapayım. Başlangıç kilonuz, şimdiki kilonuz ve hedefiniz bir haftalık ya da tamamen hedef kilonuz gibi paylaşırsanız hazırlarım. Zaman geçtikçe güncelleyerek takip ederiz isterseniz tabi.
Hemde çok iyi olur canım hepimize motive olur bugün başlıyoruz 👍👍

İlk bildirimimi yapayım allahım sen maksadımi biliyorsun 🙏🙏🙏
Başlangıç. ... 70.6
Eylül sonu hedef. ..68.0
dionysosss dionysosss
Zipzip- Zipzip-
Elhan Elhan
1000085550.webp

Günaydınlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin. Havalarda iyiyken bol yürüyüşü mevsimiylen bol sebzeli yiyecekler dönüş olarak bol kilo kayıpları diliyorum herkese. 53.4 ile devam ediyorum. Hedefim Eylül sonu -1,-1.5 ile 52 i yakalamak.

Eklentiler

• 1000130325.webp
    1000130325.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 8
Günaydınlar. Eylül ayı hepimiz için güzel geçsin. Havalarda iyiyken bol yürüyüşü mevsimiylen bol sebzeli yiyecekler dönüş olarak bol kilo kayıpları diliyorum herkese. 53.4 ile devam ediyorum. Hedefim Eylül sonu -1,-1.5 ile 52 i yakalamak.
Hedefine çok yakınsin Eylül ayıyla birlikte hedefine ulaşırsın 😊😊

Back
X