ZİRAAT BANKASI EZİYETİ

Tüketici gözüyle bakın bir de lütfen. Burada bankanızı ya da sektörü savunacak bir durum yok. Bizzat yaşadığım bir olayı anlattım. Bu arada onlar da son çare, ödeme günü paranın eft havuzunda kalmış olabileceğini söylediler. Ancak böyle bir durumun da olmadığı bir sonraki ay bankadaki bankamatik yolu ile ödeme yaptığım gün, bireysel müşteri temsilcimin eksi hesabı yanımda görmesiyle ortaya çıktı. Ondan sonra zaten dilekçe ile kapatıldı. İnsan yapımı sonuçta bu sistemler, hatalar olabiliyor. Bu gözle bakın duruma lütfen. Sosyal bir platformda mağdur olduğum bir durum hakkknda bu kadar kendimi savunmak zorunda kalmak beni kızdırdı. Gerçek müşteri temsilcimle bile bu kadar uzatmamıştık durumu. Lütfen bu konuyu kapatalım, durumuma şahit olmadınız çünkü.

Ben bilgi vermek maksadıyla yazdım sizi tanımam kızdırmak gibi amacım asla olamaz.Ben de çok agresif cevaplara maruz kaldığım için üzüldüm.Simirlenmeye gerek yok.Evet kapatalım konuyu akşam akşam gerilmeye gerek yok

Ben bilgi vermek maksadıyla yazdım sizi tanımam kızdırmak gibi amacım asla olamaz.Ben de çok agresif cevaplara maruz kaldığım için üzüldüm.Simirlenmeye gerek yok.Evet kapatalım konuyu akşam akşam gerilmeye gerek yok
''Bankadan ödeme planını isteseydiniz problem yaşamazdınız'' sözünde bilgi değil suçlama var. Nereden biliyorsunuz istemediğimi? Bu bilgi vermek değil, önyargıdır.

''Gününe baksaydunız'' demişsiniz. Nereden biliyorsunuz gününe bakmadığımı?

''Bankadan ödeme planını isteseydiniz problem yaşamazdınız'' sözünde bilgi değil suçlama var. Nereden biliyorsunuz istemediğimi? Bu bilgi vermek değil, önyargıdır.

Ödeme planı alıp da kaybeden o kadar çok kişi var ki siz de istedim zaten deseydiniz boşuna geriliyorsunuz.Gerek yok neyse uzatmayalım.Yazı üzerinde demekki söylemler yanlış anlaşılabiliyor.Sizi kırdıysam kusura bakmayın.İyi akşamlar

Ödeme planı alıp da kaybeden o kadar çok kişi var ki siz de istedim zaten deseydiniz boşuna geriliyorsunuz.Gerek yok neyse uzatmayalım.Yazı üzerinde demekki söylemler yanlış anlaşılabiliyor.Sizi kırdıysam kusura bakmayın.İyi akşamlar
E zaten istediğimi belirttim hanımefendi. Mesajlarımı okumuyor musunuz? Hep geriden geliyorsunuz. Siz yine de savunmaya devam ettiniz. Bankayı bu kadar can hıraş savunan Çalışanlar olduğu müddetçe bankalar müşteriyi sömürmeye gönül rahatlığıyla devam eder.
Beni kırmadınız. Tanımadığım insana kırılmam. Ülkenin haline, çalışanların şirket savunuculuğuna, çalıştıkları işe sahip çıkmak adına kraldan çok kralcı olmalarına, patronculuğa üzülüyorum sadece. Bu da son cevabım size.

E zaten istediğimi belirttim hanımefendi. Mesajlarımı okumuyor musunuz? Hep geriden geliyorsunuz. Siz yine de savunmaya devam ettiniz. Bankayı bu kadar can hıraş savunan Çalışanlar olduğu müddetçe bankalar müşteriyi sömürmeye gönül rahatlığıyla devam eder.
Beni kırmadınız. Tanımadığım insana kırılmam. Ülkenin haline, çalışanların şirket savunuculuğuna, çalıştıkları işe sahip çıkmak adına kraldan çok kralcı olmalarına üzülüyorum sadece. Bu da son cevabım size.

Hanfendi o bankada çalıştığımı nerden çıkardınız ben öyle bişey mi dedim size.İşin içindeyim dedim çünkü bankacıyım sistemi biliyorum.Önyargılı olan sizsiniz.Biraz sakin olun lütfen.Yanlış yanlış algılayıp konuyu nereye getirdiniz.Cevap vermek istemiyorum daha fazla isterseniz uzatmayalım.Hangi bankayla çalışırsanız çalışın bana ne.Ben olasılıkları belirtmek için yazdım direk üstten üsten konuştunuz şu mübarek günde insanları kırmanıza gerek yok.Neyse ..

Back
X