ziraat bankası sınav soruları

kızlat nette yazılanlara göre yarın açıklanacak puanlar,sınavın cevapları nette verilmicekmiş.

Dün akşam eşim Ziraat bankasından emekli bi akrabası var onu görmüş
benim sınava girdiğimi söylemiş
fazla şansı yok demiş, çoğu kişi torpillerini ayarlamışlar demiş.
torpile kaldıysa bu iş zor iş
hayırlısı napalım

bende internette okumustum biri yazmısdı torpilin cokda islendigi bir sınav degil diye ama kimbilir ama onca insanın hakkını yerlerse Allah cıkartsın acısını

Daha önce banka sınavlarına giren ve mülakata giden varsa aranızda

mülakatlar nerde oluyo, belli bi okulda mı yoksa bankada mı, mülakata kaç kişi giriyo, sinir bozucu kişiler oluyomuş, senin tepkini ölçmek için

bide internette gördüm mülakat sorularını, alacağın maaşı biliyo musun diye bi soru soruyolarmış.
bunun cevabı ne? ne kadar alıyolar ilk girişte bankaya

ben çok heyecanlı biriyim, elim ayağım titrer kesin
beni gördükleri anda sıfır puanı verirler, heyecandan kaybederim

İç kontrolör yardımcısı ve Müfettiş yardımcısı mülakat tarihleri ve yeri belli olmuş.

mülakatlar Ankara'daymış.

Acaba servis görevlilerinin mülakatı da Ankara'da mı olur
eğer Ankara'da olursa eşim beni hayatta göndermez yaaa

bilenler nolur cevap versin, daha önce banka sınavlarına girenler bilebilir.

İç kontrolör yardımcısı ve Müfettiş yardımcısı mülakat tarihleri ve yeri belli olmuş.

mülakatlar Ankara'daymış.

Acaba servis görevlilerinin mülakatı da Ankara'da mı olur
eğer Ankara'da olursa eşim beni hayatta göndermez yaaa

bilenler nolur cevap versin, daha önce banka sınavlarına girenler bilebilir.
benim bildiğim herkes kendi ilinde ki şubelerde çağrılıcak mulakata ama herşey çok muamma bu sınavda ,açıkçası torpil varsa :18::18:diye bakıyorum artık bende ,böle bir ülkede yaşar olduk artık:31::31:

Banko asistanı sınavından mı bahsediyosunuz :44:
Benim bi beklentim yok açıkçası denildiği gibi torpiller şimdiden ayarlanmış deniliyo :47:

Daha önce banka sınavlarına giren ve mülakata giden varsa aranızda

mülakatlar nerde oluyo, belli bi okulda mı yoksa bankada mı, mülakata kaç kişi giriyo, sinir bozucu kişiler oluyomuş, senin tepkini ölçmek için

bide internette gördüm mülakat sorularını, alacağın maaşı biliyo musun diye bi soru soruyolarmış.
bunun cevabı ne? ne kadar alıyolar ilk girişte bankaya

ben çok heyecanlı biriyim, elim ayağım titrer kesin
beni gördükleri anda sıfır puanı verirler, heyecandan kaybederim

Malum bankada çalışmaktayım. Mülakatlar Bölgelerde olur. Yani Anadolu yakası için Üsküdar Şube bölge yöneticiliğidir. Ben orada girmiştim. Yaklaşık 5 kişi giriyor. Biri senin hareketlerini inceliyor. Diğerleri sorular soruyor. Sorular ünv mezunu iseniz bölümünüzün ekonomi agırlıklı kısmı ile alakalı oluyor. Liseyi bilmiyorum bu sene ilk kez oldugu için. Bacak sallama, titreme kızarma vs dezavantaj. Bilmediğin konularda saçmalamamak lazım. Bilmiyorum demek daha mantıklı ama çabalamamak yok.

benim kendimdeki en nefret ettiğim özelliğim
istem dışı kızarmak
durup dururken kızarıyorum

aslında çok rahat bi insanım ama hiç ummadığım anda yüzüm kızarıyo

Back
X