Zırt BIRT gına geldi !!!

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
kızlar benim sorunum eşimin davranışı.. 5 yıllık evliyiz biz, 2 de çocuğumuz var.. defalarca uyarmama, kızmama, küsmeme rağmen eşim yanımda iken gaz çıkarma huyundan vazgeçmedi..
istemiyorum diyorum ya,sevmiyorum... git tuvalate.. o da ben senden mi utanıcam, gelio bi kere napabilirim o an yapabileceğim bişey yok diyo.. bende yanında annen baban olduğunda yapmıyosun di mi..demek ki olabiliyomuş diyorum..o başka bu başka diyo..
artık gerçekten canımı sıkıyo bu durum.. o böyle yaptıkca ben ondan soğuyorum... daha ne desem ne yapsam vazgeçer bilmiyorum...

Eşimde beni sinir etmek için geğirirdi yanımda çok kızdım ama dinletemedim hiç.
Üstelik ağzını açmasa ses de çıkmıcak ama o da senden mi utanıcam diyodu sürekli.
Şimdi ben hamileyim ve gaz problemim var sürekli geğiriyorum. :27:
Her ne kadar ağzımı kapatsam da bazen birden oluyo ve ses duyuluyo malesef.
Eşim hakikaten çok iticiymiş demeye başladı ve artık yanımda geğirmiyo.
Acaba siz de onun yanında gaz çıkartsanız vazgeçer mi bu huyundan

Eşimde beni sinir etmek için geğirirdi yanımda çok kızdım ama dinletemedim hiç.
Üstelik ağzını açmasa ses de çıkmıcak ama o da senden mi utanıcam diyodu sürekli.
Şimdi ben hamileyim ve gaz problemim var sürekli geğiriyorum. :27:
Her ne kadar ağzımı kapatsam da bazen birden oluyo ve ses duyuluyo malesef.
Eşim hakikaten çok iticiymiş demeye başladı ve artık yanımda geğirmiyo.
Acaba siz de onun yanında gaz çıkartsanız vazgeçer mi bu huyundan

yok cnm çıkaramam mümkün değil.. hoş çıkarsam da eşim güler kahkahalarla.. tınlamaz yani..
sizin de hamilelik vesile olmuş, vazgeçmiş ne güzel..

başlık çok sevimli olmuş :1:
valla vazgeçmezler gibi geliyor canım ,ne yaparsan yap bırakmaz bana kalırsa ,
erkekler bu konularda oldukça rahat ve umursamaz ,
bende 8 yılı aşkındır evliyim çok sık olmasada arada yapar ,
yuh dediğimde aman ne var canım allah allah içimdemi kalsın der ..:9:
hoş bişey değil ama eşinden soğumana da sebep olmamalı diye düşünüyorum ..

hoşlanmadığı bir şey varsa sizde onu yapın mesela ağzınızı şapırtadarak yemek yiyin bir şey derse de senden mi çekineceğim askım diye aynı cevabı verın..

ya da sakız ciğneyin şakır şakır:):)

o vazgecene kadarda vazgecmeyın..

bence iğrençç .... kaç yıllık karı-kocada olunsa bu şekilde davranmak çok çirkin . sonuçta ınsan soğur . ne bileyim ...

ya kızlar çok çok afedersiniz de ben o kokuyu çekmek zorunda mıyım di mi ama :(( ben ordan gidene kadar sen çık, işini hallet gel... soğuyorum bak senden de dedim, umurunda değil yani.. düşünüorum neyden rahatsız olur diye de, rahatsız olacağı bişey yok ki adam geniş.. sakızı denemedim yanında cakkıdı cukkudu çiğneyeyim bakalım... sık olan bişey bu.. arada olsa idare ederdim

ya kızlar çok çok afedersiniz de ben o kokuyu çekmek zorunda mıyım di mi ama :(( ben ordan gidene kadar sen çık, işini hallet gel... soğuyorum bak senden de dedim, umurunda değil yani.. düşünüorum neyden rahatsız olur diye de, rahatsız olacağı bişey yok ki adam geniş.. sakızı denemedim yanında cakkıdı cukkudu çiğneyeyim bakalım... sık olan bişey bu.. arada olsa idare ederdim

oooo işin içinde koku varsa olay biter zaten ,ben hiç şimdiye dek koku duymadım ,duysaydım bende aynı şeyleri hissederdim heralde ,ben sesten rahatsız oluyorsun zannettim ..:20:

aynen cnm.. nefret ediyorum bu durumdan nefrettttt

valla haklısın canım bende olsam nefret ederdim hiç sevmediğim şey :20: Allahtan eşimde benle aynı düşüncede 25 yıllık evliliğmizde hiççççç duymadım gaz çıkartığını ikimizde aynıyız bu konuda :34: zaten yapsa soğurdum ondan eşiniz çok rahatmış yaniii

hayatı paylaşıosunuz ne var bunda bu kadar rahatsız olacak soğuyacak kadar anlamadım.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var benim enişten genç yaşta yatalak oldu kaza sonucunda teyzem yıllardır altına bez yapar bir kerede of dememiştir

valla haklısın canım bende olsam nefret ederdim hiç sevmediğim şey :20: Allahtan eşimde benle aynı düşüncede 25 yıllık evliliğmizde hiççççç duymadım gaz çıkartığını ikimizde aynıyız bu konuda :34: zaten yapsa soğurdum ondan eşiniz çok rahatmış yaniii

adam bi kere kazara gaz çıkarsa travma geçirirsin :1::1::1: dikkat et

hayatı paylaşıosunuz ne var bunda bu kadar rahatsız olacak soğuyacak kadar anlamadım.. Allah korusun dünyanın bin türlü hali var benim enişten genç yaşta yatalak oldu kaza sonucunda teyzem yıllardır altına bez yapar bir kerede of dememiştir

Bilincli bi sekilde gaz cikarmayla kaza sonucu yatalak olmak arasinda daglar kadar fark var.
Biri istemli yapilan bisey digeri hastalik.
Esi rahatsiz oldugunu dile getiriysa kendini kontrol etmeli b zahmet.evlendik diyede herhalimizi gostericek degiliz birbirimize degilmi ama.dogallik iyidir de bu kadari degil.

Son düzenleme:

ne alakasi var arkadasim ya esim allah korusun yataga dusse seve seve bakarim ona bir kere de of demem
su an icinde bulundugum durum farkli
nasil buralara kadar getirdiniz hayret

size saygı duymalı , bu çok ayıp . Yani gaz çıkarması değil ama size saygı duymaması çok kötü

evet cnm bunu kasitli yapmasi sinirimi bozuyo adam his istifini bozmuyo guluo bana bakip ama ben ciddi ciddi sevmiyorum bu durumu hemen o ortami terk ediyorum kac kere uyardim hoslanmiyorum boyle seylerden dedim tas olsa catlardi ya

hayatı paylaşıyoruz diye gazı da paylaşmamız gerekmiyor :1::1::1::1: hastalık ayrı konu ama canım bu adam keyfi olarak salıyomuşşş

zırt bırt başlığını görünce "yine kv ler napmış bakalım " dedim ama konu tamda adı gibiymiş zırt BIRT :) Allah kolaylık versin , napalım işte bilemiyoruz adamların içinden zamanla ne çıkacağını :)

Back
X