Zırt BIRT gına geldi !!!

iğrenç gerçekten ya hiç mi saygısı yok sana
bence eşinden biraz uzaklaş ki aklı başına gelsin
uyarmana rağmen devam etmesi çok saygısızca

bi de burnuyla oynayan tipler oluyo ben de onlara da sinir oluyorum yanındaki insanlardan da çekinmiyolar bizim bi komşumuz öyleydi yaşlı kadın birşey de denmiyodu o geldi aklıma

ayyçok:1: güldüm ya kusura bakma cnm gaz dedinde aklıma geldi :9:benim arkadaşta bu sorundan dert yanıyordu ..eşim evde koridorda koşarak o...ruyor diyodu..bıktım artık diyodu ...

benim eşimde bu tarz konularda pek bi geniş daha 15 20 günlük evliyken başladi geniş geniş gaz çıkarmaya bende hoşlanmiyorum bunu dilede getiriyorum maalesef kar etmiyor içimdemi kalsin deyip geçiştiriyor

ay gerçekten midem bulandıııııııııııııı çok saygısızca ben eşime kurbanolayım kazara bile yapmadı hiç yanımda insan birbirinden soğur bence

Ben de yanımda yapsın istiyorum ama yapmıyo :D

Herkesin derdi bi başka :60:

Benim eşimde de var cok sik olmasa da .bende uyardim ama pek kale almadi.bende esimin ağzi acik şekilde şakur şukur sakiz cignemesinden nefret ediyorum.ustelik sadece evde degil disarda da aynen cigniyo.insanlarla cigneyerek konusuyo.cok itici .milyonlarca kez uyardim ama heyhat.gerci esimin o kadar gicik halleri varki bunlar sonda kaliyo.Allah hepsini islah etsin

Back
X