Mrb arkadaslar 1 yıldır nişanlıyım.yeri geldi sorunlu nişanlilik gecirdim ama cogu zaman sakin ve sıkıcı..aşkın rengindenmidir bilmiyorum ilk zamanlarımız cokk iyiydi iş ciddiye bindikçe söndük sanırım.şu sıralar düsünür oldum hiç ortak yönümüz yok..sevdiklerimiz, keyif aldıklarımız giyinis tarzimiz hayata bakis acimiz vss hep zıt..biz hala beraberiz nedense..alıskanlıkmı bilmiyorum..icim durgun boş.40 yıllık evli modundayız.normalmi bunlar?. İlerisi için problemmi Acaba?
bence büyük bir problem çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum ve evliyim yani. bence iyi düşünün. bi sabah uyandığınızda Allahım bunlar bir rüya olsun dememek için düşünüyosunnnnnn şimdiden başla :*Mrb arkadaslar 1 yıldır nişanlıyım.yeri geldi sorunlu nişanlilik gecirdim ama cogu zaman sakin ve sıkıcı..aşkın rengindenmidir bilmiyorum ilk zamanlarımız cokk iyiydi iş ciddiye bindikçe söndük sanırım.şu sıralar düsünür oldum hiç ortak yönümüz yok..sevdiklerimiz, keyif aldıklarımız giyinis tarzimiz hayata bakis acimiz vss hep zıt..biz hala beraberiz nedense..alıskanlıkmı bilmiyorum..icim durgun boş.40 yıllık evli modundayız.normalmi bunlar?. İlerisi için problemmi Acaba?
Niye ortalik karistiriyon ki çok sıkcı ya aptal bir sebepten kavga çıkarın bari
heyecan katmak içinNiye ortalik karistiriyon ki 
emin olmadigin bi evlilik yapma derim.. iki tarafada yazik..Mrb arkadaslar 1 yıldır nişanlıyım.yeri geldi sorunlu nişanlilik gecirdim ama cogu zaman sakin ve sıkıcı..aşkın rengindenmidir bilmiyorum ilk zamanlarımız cokk iyiydi iş ciddiye bindikçe söndük sanırım.şu sıralar düsünür oldum hiç ortak yönümüz yok..sevdiklerimiz, keyif aldıklarımız giyinis tarzimiz hayata bakis acimiz vss hep zıt..biz hala beraberiz nedense..alıskanlıkmı bilmiyorum..icim durgun boş.40 yıllık evli modundayız.normalmi bunlar?. İlerisi için problemmi Acaba?
Valla ilk zamanlar ayagimiz yere basmiyordu ve mutlu olayim diye agzimin icine bakiyordu.ufak tefek giyim tarzi ve erkek ark kiskancliklari oldu.nişanlilik tanima dönemi simdi daha iyi anliyorum.eglence anlayisimiz yok ben gidelkm muzik dinleyip iki kadeh icelim derim ona ters gelir hoş meyve suyu icsende icki satisi olmasida ters gelir.bu arada arkadaslariyla icer arada..dun piknk yapmis iş arkadaslariyla 2 ser tane icmisler.bundan sonra eşli her ay yapmayi planliyoruz dedi..bir ark evli digeri bu yaz evlencek..dedim bizde eşlik edelim yok insan icinde icirmezmis.herkesinki iciyo bana ayıp..annem mayo giyer ters gelir ayıp onla ayni ortamda olmam plajda der.parktaki bank hayatimiz.trt belgesel siyaset takilir.boyle bilmiyordum.monoton sıradan hayattan yana bense eglenelim gezelim gencligimizi tadalim diyorum yok..evdeyim butun gün dizilere sardim.iş bulamiyorum calissam rahatlicam.giyim desen klasik baklava desenli kazaklar.zaten aldi 14 kilo oldu 174 e 90 kilo..ver diyorum anasi iyisin tosunum diyomus..bu kiloyuda bu yıl aldı.magaza gezeriz gider yine 40 yas ustune bakar..ilk zamanlar gayet iyiydi giyimi cok dikkat ederdi meselaKendinin aynı olan bi adamı ister miydin?
Hergün aynı yemeği yemek gibi
Aynı olacağına farklı olmadı çok çok daha iyi olur
Birbirinizi beslersiniz öteki türlü yer
Valla ilk zamanlar ayagimiz yere basmiyordu ve mutlu olayim diye agzimin icine bakiyordu.ufak tefek giyim tarzi ve erkek ark kiskancliklari oldu.nişanlilik tanima dönemi simdi daha iyi anliyorum.eglence anlayisimiz yok ben gidelkm muzik dinleyip iki kadeh icelim derim ona ters gelir hoş meyve suyu icsende icki satisi olmasida ters gelir.bu arada arkadaslariyla icer arada..dun piknk yapmis iş arkadaslariyla 2 ser tane icmisler.bundan sonra eşli her ay yapmayi planliyoruz dedi..bir ark evli digeri bu yaz evlencek..dedim bizde eşlik edelim yok insan icinde icirmezmis.herkesinki iciyo bana ayıp..annem mayo giyer ters gelir ayıp onla ayni ortamda olmam plajda der.parktaki bank hayatimiz.trt belgesel siyaset takilir.boyle bilmiyordum.monoton sıradan hayattan yana bense eglenelim gezelim gencligimizi tadalim diyorum yok..evdeyim butun gün dizilere sardim.iş bulamiyorum calissam rahatlicam.giyim desen klasik baklava desenli kazaklar.zaten aldi 14 kilo oldu 174 e 90 kilo..ver diyorum anasi iyisin tosunum diyomus..bu kiloyuda bu yıl aldı.magaza gezeriz gider yine 40 yas ustune bakar..ilk zamanlar gayet iyiydi giyimi cok dikkat ederdi mesela
Bir konu oluyor ona tersse ters.yada bisi sorarim yapmak isterim kafasina uymuyorsa direk hayır der.neden isterim nedeni yok hayir bitti der.boyle biri ve sinir oluyorum bu huyuna..sabit ve bana gore bagnaz biri..hele bazen dini yönden eksiksin muamelesi ayip gunah olayina girerki cinnetlik..oynasmaya gelince sana ters degil de hemen lafi cevirir:).içi öldü resmen adamin.Bence senin eğlenelim gezelim tavrının aksine onun daha sakin şeyler yapması bir ilişki için bitme sebebi olamaz.
Sevgi, aşk gibi duygular bunların üstünü kapatır.
Zıt olmanıza karşın birbirinizin zevk aldığı şeyleri ilgiyle dinleyip takip edebilmeniz, birbirinize saygı duymanız ilişkiyi devam ettirir gayet ve hatta daha fazla konuşacak şey bile bulursunuz. Birbirinize farklı dünyaların kapılarını açarsınız.
Zıtlık mevzusu sorun değil bence o kadar da.
Burada sıkıntı olan durum, nişanlının sen içemezsin, sen giyemezsin, sen yapamazsın gibi tutumları olabilir ancak.
Bunlar seni soğutmuş gibi. O yüzden düşünüyorsun. Ortak paydada buluşmak güç oluyor anladığım kadarıyla.
Konuşularak aşılabilecek şeyler. Fakat aşk yoksa, sevgi yeteri kadar güçlü değilse ne yapılsa da göze batar.
Kalbine bak önce. Sonra mantığını devreye sok. İkisi dengesizse yürümez.
Bir konu oluyor ona tersse ters.yada bisi sorarim yapmak isterim kafasina uymuyorsa direk hayır der.neden isterim nedeni yok hayir bitti der.boyle biri ve sinir oluyorum bu huyuna..sabit ve bana gore bagnaz biri..hele bazen dini yönden eksiksin muamelesi ayip gunah olayina girerki cinnetlik..oynasmaya gelince sana ters degil de hemen lafi cevirir:).içi öldü resmen adamin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?