hzr30 Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2020 11 1 6 36 22 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hzr30 #1 Arkadaşlar Dr. Ziya kalem de tüp bebek tedavisi olan varmi memnun kalan kalmayan yazabilirmi kendisi hakkında bilgi edinmek istiyorum
Arkadaşlar Dr. Ziya kalem de tüp bebek tedavisi olan varmi memnun kalan kalmayan yazabilirmi kendisi hakkında bilgi edinmek istiyorum
P PINAR OGUZ Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Eylül 2021 2.260 2.836 83 19 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hzr30 #2 hzr30 .!.: Arkadaşlar Dr. Ziya kalem de tüp bebek tedavisi olan varmi memnun kalan kalmayan yazabilirmi kendisi hakkında bilgi edinmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bende araştırıyorum ne yaptınız tüp bebek için istinye liv de ona gitmek konusunda araştırıyorum
hzr30 .!.: Arkadaşlar Dr. Ziya kalem de tüp bebek tedavisi olan varmi memnun kalan kalmayan yazabilirmi kendisi hakkında bilgi edinmek istiyorum Genişletmek için tıkla... Merhaba bende araştırıyorum ne yaptınız tüp bebek için istinye liv de ona gitmek konusunda araştırıyorum
Cisocum Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 283 362 103 32 23 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi hzr30 #3 Canım ben yeni başladım işleyiş ve kişiye özel tedavi konusunda tavsiye ederim kesinlikle gerçekten bilgili şimdi yumurta toplama işleminden çıktım daha önce ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten ezbere tedavi uygulamıyor
Canım ben yeni başladım işleyiş ve kişiye özel tedavi konusunda tavsiye ederim kesinlikle gerçekten bilgili şimdi yumurta toplama işleminden çıktım daha önce ki tecrübelerime dayanarak söylüyorum gerçekten ezbere tedavi uygulamıyor
peperutka90 Popüler Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2016 1.057 1.412 133 35 4 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi hzr30 #4 MERHABA ARKADAŞLARR . LÜTFEN BENİDE GÖRÜNN BENDE ZİYA HOCA DA TEDAVİ GORUYORUM İİLK TRANSFER OLUMSUZ SONUCLANDI. TÜP BEBEK TEDAVİNİZ NASIL GELİŞTİ ACABA . HAMİLE KALABILDINIZ MI. 2.TEDAVIYE BASLADIK SIMDI BASLADIK AMA GUVENIM KALMADI GİBİ HOCAYA . SİZİN NASILDI TEDAVI ? KAÇ YUMURTA GELISTI ? KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ ?, VE KALİTELERİ NASILDI. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOOK SEVINIRIMM
MERHABA ARKADAŞLARR . LÜTFEN BENİDE GÖRÜNN BENDE ZİYA HOCA DA TEDAVİ GORUYORUM İİLK TRANSFER OLUMSUZ SONUCLANDI. TÜP BEBEK TEDAVİNİZ NASIL GELİŞTİ ACABA . HAMİLE KALABILDINIZ MI. 2.TEDAVIYE BASLADIK SIMDI BASLADIK AMA GUVENIM KALMADI GİBİ HOCAYA . SİZİN NASILDI TEDAVI ? KAÇ YUMURTA GELISTI ? KAÇINCI GÜN EMBRİYOSU TRANSFER EDİLDİ ?, VE KALİTELERİ NASILDI. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOOOOK SEVINIRIMM