ziyaretine gidecekmis nasil sinirlenmeyim ben buna

Ya kizlar durduk yere mi huzursuzluk cikariyorum bilmiyorum?
Sevgilimin isi geregi gorustugu bi kiz vardi. O is sirasinda bu kiz aksam msj atmis. Bi kacina ben denk geldim. İkisi isle ilgikiydi. Birkacida siradan napiyosun tarzi konusmalar. Ama nedense hep aksam 10 11 gibi atiliyo bu msjlar.
Sonra ben dedim ki bu saatte atilan msjda ben iyi niyet gormuyorum gunduz atsin madem is dedim.
Oda iste geceleri calisiyomus da sadece is konuşuyoruz is bitince biter gibi seyler soyledi. Bende dedim ozel konulara asla girilmicek. İs bitince konusmak yok diye.
İsleri bitti. Bir ay felan oldu. Bu arada bi kac kez is yerine gelmis. Cok onemsemedim baska arkadaslari da var diye.
Ama bugun hatta az once icime dogdu sanki. Sordum.
YARİN ZİYARETİME GELECEK dedi.
Tabi ben cildirdim. Soz vernistin hala konusuyosun diye. Oda durustce soyledim sana uzatma dedi. Ben uzattim tabiki.
İcim icimi yiyo kizlar. Tamam acikca soyledi gelcek diye ama sonucda konusmuslar gelcem demis felan. Benim diyo meslegim bu cvp yazmasam olmaz.
Ben ne tepki verecegimi şaşardım. Tmm deyip uzatmamalimiyim?
Normal mi bu ziyaretler?
Bi yanimda diyo resti cek gitsin?
Ne yapmaliyim kizlar.
İnceldiği yerden kopar zaten neden kendinizi hırpalıyorsunuz ki, üzerine gittikçe yasaklar tatlıdır mantığıyla yaklaşacaktır, biraz da siz gizemli olun ben de bir yemeğe davetliyim filan tarzından konuşun :KK45:

Durustluk yaptim soyledim uzatma...

Hicbiseyde yoksa bu mesajda sorun var

Sen sorduktan sonra söylemiş. Yarın gelecek diye. ne demek senden saçlıyor bu adam birşeyleri. ne yapmalısın ya ağzını yırtmalısın, dünyayı başına yıkmalısın. ya da süttür deyip yoluna bakmalısın.

Böyle şeylerle ben olsam hiç uğraşmam direkt ayrılık.Hayır bundan kurtulsam ne olacak adam mesleğim bu diyo ömür boyu çekemem valla kimseyi tanımadım ben benden daha güzel.Teşekkürler.

Erkeklerin bu 'uzatma dedigime pisman ediyorsun' lafindan ölesiye nefret ediyorum. Hele bi de üzuyosun deyince uzulcek bi sey yok demiyorlar mi. Ay nasil sinirlerim bozuldu. Ben de duyuyorum bu laflari. Sinir seyler. Neye uzulup uzulmeyecegimize karar veriyolar resmen. Git canim sen de git. Kesinlikle git. Bak cildirdim suracikta :KK12:

Ne sacma meslegi geregi kiz arkadasinin ziyaret etmesi mi lazimmis :D anlayamiyorum arkandan iş dönecek soylimmm

Sevgilimin isi geregi gorustugu bi kiz vardi. O is sirasinda bu kiz aksam msj atmis. Bi kacina ben denk geldim. İkisi isle ilgikiydi. Birkacida siradan napiyosun tarzi konusmalar. Ama nedense hep aksam 10 11 gibi atiliyo bu msjlar.
Sonra ben dedim ki bu saatte atilan msjda ben iyi niyet gormuyorum gunduz atsin madem is dedim.
Oda iste geceleri calisiyomus da sadece is konuşuyoruz is bitince biter gibi seyler soyledi. Bende dedim ozel konulara asla girilmicek. İs bitince konusmak yok diye.
İsleri bitti. Bir ay felan oldu. Bu arada bi kac kez is yerine gelmis. Cok onemsemedim baska arkadaslari da var diye.
Tabi ben cildirdim. Soz vernistin hala konusuyosun diye. Oda durustce soyledim sana uzatma dedi. Ben uzattim tabiki.
İcim icimi yiyo kizlar. Tamam acikca soyledi gelcek diye ama sonucda konusmuslar gelcem demis felan. Benim diyo meslegim bu cvp yazmasam olmaz.
Normal mi bu ziyaretler?
Ne yapmaliyim kizlar.
bence süslen püslen sen de git
Normal mi bu ziyaretler?
Ne yapmaliyim kizlar.
bence süslen püslen git sevgilinin yanina hatta bayaa bi süslen güzel ol ki hem o kiza göz dagı verirsin hem sevgilini bastan cikarirsin güzelliginle.. haa bu arada kiza karsi sogukkanliligini koru ve sakin kiskanma onemsemiyomus gibi yap ;)

sevgilinin iş yerinde ziyaret zamanı kısıtlıysa sende kapısında bekle kızı gördüğün gibi dal içeri :D baktın sevgilin kızın yanında bi değişiyo kıvırıyo falan ayrıl gitsin ya da dur ayrılma intikam al :D kıskandır bizim bi arkadaş var okuldan onu görcem de arkdşlrla bluşcaz de o seni merak etsin birazda

işte bu sebepler yüzünden sevgilisi olan/evli erkekle başka bir kadının arkadaşlığı zararlıdır diyorum ama sonra medeniyetsiz, asosyal falan oluyorum. olayım razıyım :63:

Ben bu durumlari anlamiyorum. Senin yaptigin tavir-kisitlama sacma veya degil ne farkeder?! İstedigin ufacik bisey karsidaki herangi bi kiz icin yanindakini kirmanin alemi ne hic cozemedim. Bu yillarca suren bi dostluk degil bisey degil tamam de gorusme yani cok mu zor:63:

Back
X