ziyaretine gidecekmis nasil sinirlenmeyim ben buna

Sevgılınden cesaret alamasa kız da bu kadar yapamaz Maalesef.

Eğer sende benim gibiysen yani AKLINA GELEN hep başına geliyorsa önlemini al.. Napiyosn falan da yazmıs demişsin . Çok başının etini yemeden sessizce bi gözlem yap bakalım
Nasil gözlem yapabilirim ki? Demese kizin geleceginden bile haberim olmazdi :(

Mezun olunca 1 sene calisip 3 yil sonra da calisiyor oyle bi meslek iste :KK70::KK70:

Konu sahibi arkadasim bak cok ciddiyim yarin sen de git. Hatta ne zaman buluşurlarsa git yani..

1 sene çalışip 3 yil sonra birdaha mi 1 sene çalışıyor :D ben o meslekten olmak istiyorum 3 yıl yatiyo mu :D oyle meslek varmis niye demediniz :D

Neymis meslegi . Sacmalik bence bide uzatma demis adama bak

Mezun olunca 1 sene calisip 3 yil sonra da calisiyor oyle bi meslek iste :KK70::KK70:

Konu sahibi arkadasim bak cok ciddiyim yarin sen de git. Hatta ne zaman buluşurlarsa git yani..
Kizla is iliskisini anlayim diye dedim. Yilda uc ay yapiyolar onla is. Oyle buyuk bi mikyarda degil. Olmasada olur bence :(
Saatini ogrenirsem gideyim mutlaka .

Ihale işi gibi bişey anladığım kadarı ile herhangi şirket,arsa,ev gibi .sanırım .sevgilinmiş B'nde eşin sandım yani çok işkillemiyorsan sende git öğledn sonra yakınlarda gizli bk bi kız girince sende git .geçiyrdum uğradım tarzı sevgilin anlar da.saf olmayın erkeğin tepesine binin .valla iyilikten anlamz çok farklı yapıya sahipler:) tecrübe ile sabit .

1 sene çalışip 3 yil sonra birdaha mi 1 sene çalışıyor :KK70: ben o meslekten olmak istiyorum 3 yıl yatiyo mu :KK70: oyle meslek varmis niye demediniz :KK70:
Burda önemli olan isi degil. Kizin ziyarete gidecek olmasi. Konuyu dagitmayin ltfn. Gercekten sinirli ve uzgunum bu ziyaret meselesine.

Ihale işi gibi bişey anladığım kadarı ile herhangi şirket,arsa,ev gibi .sanırım .sevgilinmiş B'nde eşin sandım yani çok işkillemiyorsan sende git öğledn sonra yakınlarda gizli bk bi kız girince sende git .geçiyrdum uğradım tarzı sevgilin anlar da.saf olmayın erkeğin tepesine binin .valla iyilikten anlamz çok farklı yapıya sahipler:) tecrübe ile sabit .
Esim olsa resti cekerim gorusmicen asla diye. Ama sevgili olunca o kadar mudehale edilmiyo malesef :(.

Bende dahil herkesin akli meslege takildi konu sahibi pek bi gizemlisin..

Tekrar anlatayim.sevgilimin İsi surekli ama bu kizla yaptigi is yilda sadece uc ay. Hatta o uc ayda da haftanin belirli gunleri calisiyolar. Kalabalik bi ortamdalar genellikle. Bas basa calismiyolar.
O nasıl meslek ya 1 sene çalışıp 3 yıl alışmıyor mu

Valla ben de anlamadim. Yukarda anlatmaya calismis ama yine anlamadım :-) :-) :-)

Tekrar anlatayim.sevgilimin İsi surekli ama bu kizla yaptigi is yilda sadece uc ay. Hatta o uc ayda da haftanin belirli gunleri calisiyolar. Kalabalik bi ortamdalar genellikle. Bas basa calismiyolar.

Peki neden sadece sevgilinize takmis? Kesinlikle yarin gidin ve gerekirse agzinin payini verin...

Esim olsa resti cekerim gorusmicen asla diye. Ama sevgili olunca o kadar mudehale edilmiyo malesef :KK43:.
Yani belki iş için ama biraz fazla samimi gibi geldiler bana .akşm napıyorsun diye msj mı atılır .yakınlaşma sezdim ben .sevgilisi olduğunu bilse kız belki bu kdr yakınlaşmaz .ismini filn öğren face filn kullanıyorsanız ne bilim bak. Durum göstrin iliskisi vr yaptır filn .gitmesende ara .arada msj at.özledm filn sesini duysam gibi

Back
X