- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 29
Bu nasil meslek ben hala bilemedim bilen ozelden bildirsinHadi ya o meslekten mi?
Allah iyiligini versin emi? cok iyi bir aciklama yaptin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu nasil meslek ben hala bilemedim bilen ozelden bildirsinHadi ya o meslekten mi?
Allah iyiligini versin emi? cok iyi bir aciklama yaptin![]()
Bende dedim ama yanlis bisey yapmiyorum o yazidi gelme mi deyim dediSevgılınden cesaret alamasa kız da bu kadar yapamaz Maalesef.
Nasil gözlem yapabilirim ki? Demese kizin geleceginden bile haberim olmazdiEğer sende benim gibiysen yani AKLINA GELEN hep başına geliyorsa önlemini al.. Napiyosn falan da yazmıs demişsin . Çok başının etini yemeden sessizce bi gözlem yap bakalım
Bu nasil meslek ben hala bilemedim bilen ozelden bildirsin![]()
Mezun olunca 1 sene calisip 3 yil sonra da calisiyor oyle bi meslek iste
Konu sahibi arkadasim bak cok ciddiyim yarin sen de git. Hatta ne zaman buluşurlarsa git yani..
Kizla is iliskisini anlayim diye dedim. Yilda uc ay yapiyolar onla is. Oyle buyuk bi mikyarda degil. Olmasada olur benceMezun olunca 1 sene calisip 3 yil sonra da calisiyor oyle bi meslek iste
Konu sahibi arkadasim bak cok ciddiyim yarin sen de git. Hatta ne zaman buluşurlarsa git yani..
Burda önemli olan isi degil. Kizin ziyarete gidecek olmasi. Konuyu dagitmayin ltfn. Gercekten sinirli ve uzgunum bu ziyaret meselesine.1 sene çalışip 3 yil sonra birdaha mi 1 sene çalışıyorben o meslekten olmak istiyorum 3 yıl yatiyo mu
oyle meslek varmis niye demediniz
![]()
Mezun olunca 1 sene calisip 3 yil sonra da calisiyor oyle bi meslek iste
O nasıl meslek ya 1 sene çalışıp 3 yıl alışmıyor mu
Esim olsa resti cekerim gorusmicen asla diye. Ama sevgili olunca o kadar mudehale edilmiyo malesefIhale işi gibi bişey anladığım kadarı ile herhangi şirket,arsa,ev gibi .sanırım .sevgilinmiş B'nde eşin sandım yani çok işkillemiyorsan sende git öğledn sonra yakınlarda gizli bk bi kız girince sende git .geçiyrdum uğradım tarzı sevgilin anlar da.saf olmayın erkeğin tepesine binin .valla iyilikten anlamz çok farklı yapıya sahipler:) tecrübe ile sabit .
O nasıl meslek ya 1 sene çalışıp 3 yıl alışmıyor mu
Valla ben de anlamadim. Yukarda anlatmaya calismis ama yine anlamadım![]()
![]()
![]()
Tekrar anlatayim.sevgilimin İsi surekli ama bu kizla yaptigi is yilda sadece uc ay. Hatta o uc ayda da haftanin belirli gunleri calisiyolar. Kalabalik bi ortamdalar genellikle. Bas basa calismiyolar.
Yani belki iş için ama biraz fazla samimi gibi geldiler bana .akşm napıyorsun diye msj mı atılır .yakınlaşma sezdim ben .sevgilisi olduğunu bilse kız belki bu kdr yakınlaşmaz .ismini filn öğren face filn kullanıyorsanız ne bilim bak. Durum göstrin iliskisi vr yaptır filn .gitmesende ara .arada msj at.özledm filn sesini duysam gibiEsim olsa resti cekerim gorusmicen asla diye. Ama sevgili olunca o kadar mudehale edilmiyo malesef.