ziynet davası için tecrübeli hanımlar ve avukatlar bakabilir mi acaba ?

benmesela01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2017
1.668
739
123
40
2015 yılında evlendim. 2024 kasım ayında çekişmeli boşanma davasını kazandım ve kesinleşti.
şimdi avukatım diyor kasım ayından önce takı davası açmalıyız 1 sene geçmemesi lazım takıların aynen iadesini istememiz için dedi.geçerse aynen iadesini isteyemiyoruz diyor.
araştırdım ama böyle bir şey göremedim.öncelikle bu doğru mu ?
diğer bir şey elimde videolar var avukata diyorum bunları da koyalım falan diyor izlemezler fotoğraf yeter daha sonra onları sunarız hemen açalım diyor acele etmek istemiyorum bende.
videosuz sadece fotoğraf ile kazanır mıyız ?
bu davayı kazanan ya da yol gösterecek avukat hanımlar yardım eder misiniz kazanmam için neler sunmak lazım kesin kazanırız diyor da ihtimal de mi yok bilemedim yorumlarınızı bekliyorum.

Arkadasımda sizin gibi bir durumdaydı dugunden bir iki fotograf yeterlı oluyor uzerındeki altınlar gozukecek şekilde genelde altınlar kadına öncelik oluyor ama onun eşi gerı vermek zorunda kalıcak dıye barışmaya geldı barıştılar yanı ama boyle seyler var fotografta yeterlı oluyor hakkınızde hayırlısı olsun

ben de anlayamadım ama hazır düğün sonu videosu da var yani her sey gözüküyor. onu da sunalım istiyorum o yüzden olmasa v,deo sunmayalım mahkemeye ama var yani

ben de anlayamadım ama hazır düğün sonu videosu da var yani her sey gözüküyor. onu da sunalım istiyorum o yüzden olmasa v,deo sunmayalım mahkemeye ama var yani
Eger altınlar şu an eski eşinizin elinde ise açacağınız dava istihkak davası olur. Zamanaşımı yoktur. Ziynet davaları genel olarak da 10 yıllık zamanaşımına tabidir. Bu süre boşanma davanız kesinleşince başlar. Video konusu ise eğer altınlarınız net bşr şekilde fotograflarda görünüyorsa videoya gerek kalmaz . Dava sürecinde hakim bunu kendisi de görmek isteyebilir ya da baktınız fotograflar konusunda bir sıkıntı çıktı videoları da kanıt olarak sunarsınız bunda bir sorun yok. Davayı neden hemen açmak istemediniz onu anlamadım? Eski eşinizin altınları ödeyemeyecek hale gelmesini mi bekliyorsunuz? Bu tür davalar geciktirmeye gelmez bir an önce açılmalıdır. Zaten yüksek olasılıkla karşı taraf ödemek istemeyecek ve davayı uzatacak. Yani şu an davayı açsanız Allah bilir kaç seneye elinize geçecek o altınlar.

avukatım 1 yıl dedi yoksa ben bu kadar sıkışmayacaktım para konusunda yani ödeme konusunda ondan. bu durumda 1 yıl olmadığı anlaşılıyor. yalan söylemiş oluyor.ben de en başta video,foto sunalım bidaha bidaha sunmayalım diye video istedim video akan bir şey olduğu için fotoğraflarda görünmeyen şey atıyorum sağa dönmüşüm gözükmüş. ondan bende bir kaç gün müsade istedim. peki sizce tanık sunmalı mıyız bu davayı kazanma olasılığı nedir

Evet gerekirse tanık da sunulabilir. Kazanma olasılıgı yüksek davalardandır. Güvendiğiniz nir avukat ile çalışın.

Videodan ekran yakalayın altınların gözüktüğü yerde fotoğraf olarak çıkarıp sunarsınız Nie taktınız video die

Videodan ekran yakalayın altınların gözüktüğü yerde fotoğraf olarak çıkarıp sunarsınız Nie taktınız video die
nerede takmışım sormuşum fikir almak istemişim yani. Ne diye zorbalıyosun ya yardımcı olanlar bir şey dememiş gelmiş ne takmışsınız videoya diyosun. ne acayip sanki seni etiketlemişim de uflayıp puflayıp cevap vermişsin istemeyerek sorumun asıl amacı zaten videoya gerek war mıdır yok mudur. tuhaf şey

Ne kadar mahalle ağızlı biriymıssın sen yahu ne demişim de bu kadar laf saydırmışsın . nerde zorbalamışım nerde uf puf demişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…