- 2 Ocak 2008
- 3.406
- 194
- 688
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canım bende 21+3 haftalık hamıleyım ben doktor dilaver alpere gıdıyorum çok ıyı bır doktor kendısı hemde özel karataş hasatanesınde doktor tavsıye ederım
slm canım bende 25 haftalık hamileyim üstelik izmirin yabancısı olduğum için dr.güvenemedim çok iyi araştırdım alsancakta dr.AHMET GÜLER e gidiyorum özel muayenehanesine ege doğum evinde celışıyor hastane konusundada hala emin değilim özelleri çok araştırdım pek kafama yatan olmadı çoğu donanımsız maaleseff
selam bende 25 haftama girdim çok araştırdım ilk önce çınarlıyı düşündüm ama ssk ile anlaşması yok ücretleri biraz yüksek geldi yeni ögrendim ege saglık hastanesinin anlaşması oldugunu duydum araştırıcam daha önceden biliyorum süper bir hastane dr ve diger personel güleryüzlü ve anlayışlı inşallah orada olsun isterim dogumu tekrar bilgi alır yazarım canım
ben de doğumumu ege sağlıkta yapacağım. dr. um yakup erata alsancakta muayehanesi var. ege sağlıkla çalışıyor. tavsiye ederim. ama doğum ücretinii dr dışında 20 ytl olduğunu sanmıyorum. bana en az500 demişlerdi. yinede emin değilim
selam bende 25 haftama girdim çok araştırdım ilk önce çınarlıyı düşündüm ama ssk ile anlaşması yok ücretleri biraz yüksek geldi yeni ögrendim ege saglık hastanesinin anlaşması oldugunu duydum araştırıcam daha önceden biliyorum süper bir hastane dr ve diger personel güleryüzlü ve anlayışlı inşallah orada olsun isterim dogumu tekrar bilgi alır yazarım canım
canım ben aradım ege saglık hastanesini çalışandan 20 emeklden 10 tl alıyorlarmış dogum ücretinide dr konuşacakmışım en kısa sürede randevu alıp gidicem ama önce yapılacak şeker yüklemesi ve tahlilerim var onları hallediyeyim orada alıcam solugu inşallah fazla uçuk degildir
şifa hastanesi hakkında pek olumlu şeyler duymadım orayı şahsen tercih etmiyorum
ben de doğumumu ege sağlıkta yapacağım. dr. um yakup erata alsancakta muayehanesi var. ege sağlıkla çalışıyor. tavsiye ederim. ama doğum ücretinii dr dışında 20 ytl olduğunu sanmıyorum. bana en az500 demişlerdi. yinede emin değilim