zmir de doum yapabilceim hastane tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

emlytknr

Hayattaki tek doğrum sizsiniz...
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
3.406
194
688
40
merhaba

izmirde oturuyorumm.. 28 haftalık hamişimm.. doğum yapabileceğim bi hastane ve iyi bi dr arıyorum bana önerebileceğiniz bi hastane varsa çok sevinirmm....
güzell yorumlarınızı bekliyorum ....

merhaba canım bende 21+3 haftalık hamıleyım ben doktor dilaver alpere gıdıyorum çok ıyı bır doktor kendısı hemde özel karataş hasatanesınde doktor tavsıye ederım

slm canım bende 25 haftalık hamileyim üstelik izmirin yabancısı olduğum için dr.güvenemedim çok iyi araştırdım alsancakta dr.AHMET GÜLER e gidiyorum özel muayenehanesine ege doğum evinde celışıyor hastane konusundada hala emin değilim özelleri çok araştırdım pek kafama yatan olmadı çoğu donanımsız maaleseff

selam bende 25 haftama girdim çok araştırdım ilk önce çınarlıyı düşündüm ama ssk ile anlaşması yok ücretleri biraz yüksek geldi yeni ögrendim ege saglık hastanesinin anlaşması oldugunu duydum araştırıcam daha önceden biliyorum süper bir hastane dr ve diger personel güleryüzlü ve anlayışlı inşallah orada olsun isterim dogumu tekrar bilgi alır yazarım canım

slm canım bende 25 haftalık hamileyim üstelik izmirin yabancısı olduğum için dr.güvenemedim çok iyi araştırdım alsancakta dr.AHMET GÜLER e gidiyorum özel muayenehanesine ege doğum evinde celışıyor hastane konusundada hala emin değilim özelleri çok araştırdım pek kafama yatan olmadı çoğu donanımsız maaleseff

selam bende 25 haftama girdim çok araştırdım ilk önce çınarlıyı düşündüm ama ssk ile anlaşması yok ücretleri biraz yüksek geldi yeni ögrendim ege saglık hastanesinin anlaşması oldugunu duydum araştırıcam daha önceden biliyorum süper bir hastane dr ve diger personel güleryüzlü ve anlayışlı inşallah orada olsun isterim dogumu tekrar bilgi alır yazarım canım

teşekkürlerr verdiğiniz bilgiler için arkadaşlarr...
benim dr um da çınarlı veya kent de yaptırıyormuş ama ssk ile anlaşması yok ve dediğiniz gibi fiyatları da uçuk onun için vazgeçtimm.. şimdi araştırıyorumm sağlıcakla gelsin bebişlerimiz...

canım ben aradım ege saglık hastanesini çalışandan 20 emeklden 10 tl alıyorlarmış dogum ücretinide dr konuşacakmışım en kısa sürede randevu alıp gidicem ama önce yapılacak şeker yüklemesi ve tahlilerim var onları hallediyeyim orada alıcam solugu inşallah fazla uçuk degildir

ben de doğumumu ege sağlıkta yapacağım. dr. um yakup erata alsancakta muayehanesi var. ege sağlıkla çalışıyor. tavsiye ederim. ama doğum ücretinii dr dışında 20 ytl olduğunu sanmıyorum. bana en az500 demişlerdi. yinede emin değilim

ben de doğumumu ege sağlıkta yapacağım. dr. um yakup erata alsancakta muayehanesi var. ege sağlıkla çalışıyor. tavsiye ederim. ama doğum ücretinii dr dışında 20 ytl olduğunu sanmıyorum. bana en az500 demişlerdi. yinede emin değilim

benim özel dr um yok orada yeni gidicem hastanenin dr una anlamadıgım dr ayrı hastane ayrımı ücret alıyor eşim emekli oldu anlaşmaları varmış ssk ile dogum ücreti hakkında bilgi vermediler dr geldiginizde konuşursunuz dediler sizin bir görüşmeniz oldumu bu konuda dr veya hastaneyle?

canım ben aradım ege saglık hastanesini çalışandan 20 emeklden 10 tl alıyorlarmış dogum ücretinide dr konuşacakmışım en kısa sürede randevu alıp gidicem ama önce yapılacak şeker yüklemesi ve tahlilerim var onları hallediyeyim orada alıcam solugu inşallah fazla uçuk degildir

kadriye abla valla araştırda bende olmazsa oraya yöneleyim iyi olur bu arada bi arkadaş dr.ücreti dışında 500 tl yazmış dr.adamı para vericez sadece hastaneye benim bildiğim özel hastanede oranın dr.yaparsa ayrı ücrat alması yasak öyle olursa çınarlıdan farkı kalmaz bence

serapcım gerçekten süper bir hastane annem orada byps ameliyatı oldu hemde 2 defa oluyordu resmen annemi ölümden kurtardılar birkaç sene sonrada ilaç kaplı stent takıldı ama o özel yapılmıştı biraz normalden pahalı oluyor hiçbir güvencen yoksa annemde emekli ama bizimki özel bir operasyon oldu geçen senede abimin kalbine takıldı stent onuda özel yaptırdık ama tabi onların madi durumları benden daha iyi gözüm kapalı girerim orada doguma inşallah fiatı uygun gelirde serap orada yaparız dogumu

şifa hastanesi hakkında pek olumlu şeyler duymadım orayı şahsen tercih etmiyorum

Son düzenleme:
şifa hastanesi hakkında pek olumlu şeyler duymadım orayı şahsen tercih etmiyorum

inş.uygundur kadriye abla doğuma çok para vermek istemiyrom açıkcası zaten tek doğurmakla kalmıyo asıl masraf ondan sonra başlıyo yani doğuma vericeğim o kadar parayla çocuğuma başka bişey yaparım die düşünüyrm..zaten her ay özel dr.parası falan veriyoruz.özel hastanede dr.da ayrı paramı alıyomuş bizim orda böle bişey yok ilk kez burda duyuyorum ben

kızlar merhaba, benim görümcem ssk lıydı ege sağlıkta yaptı doğumunu ama ssk geçmiyo diye biliyorum. ücret ödediler çünkü.
şifayı bende ii duymadım açıkçası. karataş hastanesininde anestezi uzmanları iyi değil ve hastane odaları bakımsız diye öğrendim. karataşta sadece ameliyathaneler yenilendi diye biliyorum. özel çınarlı hastanesinde ben kürtaj olmuştum ama doğum için aslaaaa gitmem hiç sevmedim odaları yatakları eski doğumhanesi eski ve anesteziden erken uyanmıştım... şimdilik en akla yatan yer ege sağlık gibi görünüyor ama ssk ya bakmıyorlar diye biliyorum.

eserizmir canım bende öyle biliyordum ama yeni aradaım hastaneyi varmış anlaşmaları sadece dogum ücretini gidince dr dan ögrenecekmişiz tabiki biraz olucak ama umarım fazla degildir

Bende Yakup Erata'ya gittim.Gerçekten muhteşem bir doktor...Kahraman KOLDAY'a da gitmeyi düşünüyorum.Aranızda Kahraman Kolday'a giden var mı acaba?Ona göre bir karar vermem gerekecek...Çünkü hamilelikten çok korkuyorum ve doktorumun çok mükemmel olmasını istiyorum.

kızlar bugün herzamanki gittigim merkeze doruk tıp merkezine gittim şeker yüklemesi için randevum vardı onları yaptırıp ege saglıga gidecektim ama şekerim yüksek çıktı 2 hafta diet yapıp tekrardan yükleme olacak o sonuçları beklemek zorundayım ama deaha erken giden olursa egeye haber verirse çok makbule geçer.
ayrıca gittigim merkezin 3 katı dogum hane ve odalarda o katta gezdim güzel temiz ferah odalar birde kalabalık yok sakin hepsi özel oda bbek beşikleri süslü refakatçi içinde çekyet ve mini buzdolabı var araştırmakta fayda vardır dedim

ben ozel ege kocaman hastanesinde dogum yaptim.esimden sskliyim.epidural sezeryan icin sadece 300tl odedim.1gece kaldim..
dr mujgan hanim ve tum personel cok ilgili ve guleryuzluydu bekledigimden iyi gecti..doguma fazla para vermek istemeyenler icin idealyerimseniben

Back
X