zmir de doum yapabilceim hastane tavsiyesinde bulunabilir misiniz ?

buca dorukta doğum yapan oldumu arkadaşlar yorumlarınızı bakliyorum..

doruk tıp merkezinde gecen ay bı arkadasım dogum yaptı
dogum sırasında bebegın kolunu kırmıslar
hastane hastane gezdıler bebegın kolunu alcıya alabılecek doktor bulmak ıcın
sen bılırsın cnm
ben bır defa gıttım ssk hastanelerı gıbıydı
kalabalık ılgı alaka yok
begenmedım acıkcası
memnunıyet gorecelı bı kavram yınede sen oraya gıttıgın zaman dıger hamişlerle de konuş
ben şahsen allah muhtac etmedıkce gitmeyi düşünmem asla oraya

mrb arkadaşlar tüm yorumları dikkatlice okudum
bende 13 haftalık hamileyim ama erkenden hastaneler ve ücretleri hakkında araştırma yapıyorum doktorum dilek aslan maşaallah çok iilgili çok tatlı dilli yakın bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmeye başladım ona çınarlıyı öneriyor.buradada çınarlı hakkında ii yorumlar alınca rahatladım ssk la anlaşmalı hastanelerle arasında çok fark yokmuşta.
doruk tıp a bi arkadaşım ayşe hanıma gidiyordu bebeği karnında iken pisliği yemiş arkadaşım bu hissetmiş fakat doktoru bunu hiç önemsemeyip bişi olmaz demiş geri göndermiş oda evham yapıp basmane şifaya mine hanıma gitmiş acil sezeryanla bebeği aldılar nitekim bebek gerçektnde pisliğini yemiş ayşe hanım biraz riskli gibi

alsancak ta nedim KARADADAŞ a gidiyorum prof doktor çok memnnun . ege üniverstesinde doğum yapmayı düşünüyorum. donanım üniversteerde daha iyi oluyomuş. siz ne düşünüyorsunuz.

alsancak ta nedim KARADADAŞ a gidiyorum prof doktor çok memnnun . ege üniverstesinde doğum yapmayı düşünüyorum. donanım üniversteerde daha iyi oluyomuş. siz ne düşünüyorsunuz.

NEDİM KARADADAŞ ismini okuyunca yazmak istedim
kendisi benim 15 sene önceki doktorumdu ve doğumumu onunla yapmıştım
muayenelerimede hep ona gitmiştim o zamanlar
ben doğum için hastaneye gittiğimde hiç yanımdan ayrılmamıştı sandalyesini çekip başucumda oturmuştu ve ben onun desteğiyle ne sancı hissetmiştim nede korku
doktor desteği gerçekten çok önemli

yalnız bir üniv. hastanesinde doğum yapmanın tek kötü yanı izleyicinin çok olması malum öğrencilerde doğumun nasıl olduğunu öğreniyorlar sen doğum yapmaya çalışırken
bie nevi eğitime destek veriyorsun

benim doğumumda öyleydi şimdi nasıl bilmiyorum ama

1 yaşında bir kızım var ve ben bu seferki doğumumda tepecik doğum evinde görevli aynı zamanda alsancakta muayenehanesi olan AHMET GÜLER beyle doğum yaptım ve kendisininde tavsiyesi üzerine çınarlıda epidural sezeryanla doğum yaptım gerçekten çok memnun kaldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ne doğum öncesine doğum sonrası çok çabukta iyileştim

AHMET GÜLER bey ayrıca benim komşum olur kendisi inanılmaz derece iyi ve çok naif bir beydir her istediğini senin anlayacağın şekilde tane tane açıklar ve kendisine istediğin an ulaşabilirsiniz
eğer isteyen olursa kendisinin numaralarını adresini falan özelden mesaj atana verebilirim

1 yaşında bir kızım var ve ben bu seferki doğumumda tepecik doğum evinde görevli aynı zamanda alsancakta muayenehanesi olan AHMET GÜLER beyle doğum yaptım ve kendisininde tavsiyesi üzerine çınarlıda epidural sezeryanla doğum yaptım gerçekten çok memnun kaldım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım ne doğum öncesine doğum sonrası çok çabukta iyileştim

AHMET GÜLER bey ayrıca benim komşum olur kendisi inanılmaz derece iyi ve çok naif bir beydir her istediğini senin anlayacağın şekilde tane tane açıklar ve kendisine istediğin an ulaşabilirsiniz
eğer isteyen olursa kendisinin numaralarını adresini falan özelden mesaj atana verebilirim

cidden çook şeker bi insan benim dr.umda ahmet beydi üstüne tanımam canım nerde oturuyorsun sen

Merhaba hamile arkadaşlar,ben 34 haftalık hamileyim Dr.Burak AĞCA Alsancakta muynahanesi var ve ayrıca Alsancak Devlet Hastanesinde calışıyor doktorumdan cok memnunum süper bir doktor.doğumum yaklaştığı için hastane arayışına girdim benim Dr. Çınarlı hastanesiyle calışıyor ve banada oray önerdi.Çınarlıda normal doğum yapmış arkadaşlardan hastaneyle ilgili düşüncelerin öğrenmek istiyorum.

ben buca tıp aylin hnma gidiyorum
başlarda memnundum
yani aslında çok kişi tavsiye ettiğinden herhalde memnundum
arada tereddutlerim oluyordu
şimdi ise iyice kafam karıştı
doguma az kaldı ve aylin hnm başında normal dogumu destekler gibi görünürken şimdide isteğebağlı sezeryane yönlendirmek istiyor beni. bunuda karataş hastanesinde yapmayı teklif ediyor. bebeğin iri oldugunu soyledi .oysaki okudugum kıtaplarda tamda olması gereken kiloda görünüyor şuan.
ne yapacağımı bilemedim
şifa hastanesi çok temiz bi, yakınım orda dogum yapmıştı ama dışardan doktorla
acaba şifayamı gitsem dedim ama burada bazı arkadaşlar şifayı tavsiye etmemişler nedenini yazmamışlar
ben şimdi ne yapıcam bilemiyorum :(
birde Dilek aslan irenbe de çalışıyor diye biliyordumm bazı arkadaşlar çınarlı demiş
çınarlıyamı geçti acaba

bende ahmat gülere gidiyorum tek kelimeyle mükemmel bi doktor

Ben 5 haftalık hamileyım dr seçme konusunda arastırma yapıyorum.
Ahmet bey hakkında çok iyi şeyler duydum :) genelde memnunıyet dolu cümleler duydum
Doğum yapacagm hastane konusunda ahmet bey tavsıyede bulunuyormu?
Bana özelden aylık kontrollerde ve doğumda (hastaneye,ahmet beye vs...)ne kadar bir ücret ödedin bana bu konuda bilgi verebilir misin?

Ben 5 haftalık hamileyım dr seçme konusunda arastırma yapıyorum.
Ahmet bey hakkında çok iyi şeyler duydum :) genelde memnunıyet dolu cümleler duydum
Doğum yapacagm hastane konusunda ahmet bey tavsıyede bulunuyormu?
Bana özelden aylık kontrollerde ve doğumda (hastaneye,ahmet beye vs...)ne kadar bir ücret ödedin bana bu konuda bilgi verebilir misin?

ben Egepol de doğum yaptım ve çok memnun kaldım.
herşeyiyle içimize sindi..
şiddetle tavsiye ederim...

ben 27 haftalık hamileyim, benim doktorum da Ahmet Güler Bey çok memnunum kendisinden sağolsun,çok rahat bir hamilelik geçiriyorum, doktor seçmekte tereddütleri olanlara tavsiye ederim,

merhabalar;
BATI ANADOLU CENTRAL(BAYRAKLI) NESLİHAN HN GIDEN VEYA METROPOL TIP MERKEZİ (ÇİGLİ) KADIN DOGUM DOKTORLARINA GİDEN VARMI?
AYRICA GAZI HASTANESI HAKKINDA SUPER SEYLER DUYDUM IKI ARKADASIM ORADA DOGUM YAPTI AYŞEN HN DA SÜPERR BİR SEÇİM BENCE BENIM BU IKI MERKEZ EVIME YAKIN BILGI ALMAK NIYETINDEYIM...

merhabalar;
BATI ANADOLU CENTRAL(BAYRAKLI) NESLİHAN HN GIDEN VEYA METROPOL TIP MERKEZİ (ÇİGLİ) KADIN DOGUM DOKTORLARINA GİDEN VARMI?
AYRICA GAZI HASTANESI HAKKINDA SUPER SEYLER DUYDUM IKI ARKADASIM ORADA DOGUM YAPTI AYŞEN HN DA SÜPERR BİR SEÇİM BENCE BENIM BU IKI MERKEZ EVIME YAKIN BILGI ALMAK NIYETINDEYIM...

canım valla sana bir doktor tavsiye edicem süperrr ötesi bir doktor
benim gibi pimpirik birisi memnun kaldııysa düşün artık
bornova manavkuyu ekadom dr.hüseyin ceyberi ben çok sevdim çok iyi bir doktor
ve çok güler yüzlü insanı germeyen biri her sorduğuna cevap veren süper bir insan
şiddetli tüm izmirli bayanlara tavsiye ederim

ve çok güler yüzlü insanı germeyen biri her sorduğuna cevap veren süper bir insan

benimde doktorum Hüseyin Ceyberi. 5 aylık yaptığım doğumdan sonra, umut dolu ve hırsla hastaneden çıktıysam en büyük destekçim yine doktorumdu diyebilirim. şimdi tekrar bebek düşünüyorum , hiç korkmuyorum, aksine ilk defa gibi heyecanlıyım....
izmirli bayanlar, mutlaka denemeniz lazım Hüseyin Bey'i...gazi ve kent le anlaşması var bu arada:lepi::lepi:

cok tesekurler benım tercıhım bayan...

merhaba kızlar, eğer sgk ile anlaşması olsun ama özel gibi de hizmeti olsun diyorsanız Karşıyaka Girne Ceddesinde Mitra diye bir merkez var. Oranın sahibi Ali Ata Özdemir gerçekten mükemmel bir doktor. Kadın Doğumcuya herzaman gitmeye çekinmişimdir. ama Ali bey benim bu korkularımı yenmemi sağladı. Eşi Mitra hanım ise sadece özel ve özel sigortalı bakıyor. merkez çok temiz. doktorlar çok samimi. Doğumları Çınarlı,kent,karataş gibi birçok anlaşmalı olduğu kurumda yaptırabiliyorsunuz. :nazar: ikisine de nazar değmesin!

Back
X