Zofer mide ilaci

vural15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
716
577
103
36
Kızlar bulantım çok fazla yataktan çıkamıyorum tam gün bulanıyor 7 haftalık hamileyim.. doktor Son çare zofer 4 mg verdi iyi geldi ama kullanan var mı güvenilir mi.. Son çare olarak veriyorum dedi cunku

Ben 9 hafta- 14 hafta arasi duzenli olmadan gunde 1 kere aldim sonucta cok arastirma okudum yerli yabanci ispatlanan bir yan etkisi yok. Yarik dudak ile baglantisi bir arastirmada yuzde 1 arttirdigi digerinde arttirmadigi cikti. Amerika ve Kanadada gunde 36 mg kullaniyorlar. Yine de once zencefil dene. Psiband al onu dene baktin olmadi cok kusuyorsan gunde 1 kere al 4mg dusuk bir doz. Ben cok direndim kusa kusa bel fitigim patladi ve 15 haftalik ameliyat olmak zorunda kaldim. 16 haftadayim bebegim su an cok sukur iyi. Insallah bebeklerimiz saglam ve saglikla dogar.

Kızlar bulantım çok fazla yataktan çıkamıyorum tam gün bulanıyor 7 haftalık hamileyim.. doktor Son çare zofer 4 mg verdi iyi geldi ama kullanan var mı güvenilir mi.. Son çare olarak veriyorum dedi cunku
Merhaba geçmiş olsun, hamileliğinin ilk dönemlerinde ben çok kotuydum ve maalesef zofer 4 mg ben de yaklaşık 2 ay kullandım. O bile fayda etmiyordu. 3.5 ay sonra çok şükür bulantim bitti, bebeğim de şükür çok iyi. Rabbim size de acil sifalar versin. Inşallah tez zamanda kurtulursunuz.

Ben 6 sene once ilk hamileliyimde zofran kullandim.doktorum baska sansimin olmadigini ve gunde 20 den fazla cikarmamin daha kotu oldugunu anlatti.baska ilaclar hic etki etmiyordu.2 ay hastanede serumla zofran verdiler.2 hamileliyimde ayni sekilde 2 ay hastanede gecti.ama onda bu kadar agir ilac kullanmadi doktorum.

Back
X