Otopsi falan yapıldı bebeğine canım geçmiş olsun öncelikle, yani kesin o ilaçtan dolayı mı olmuş düşük .. Ben kaybettim bebeğimi 25 haftalıkken kromozom anomalisi yüzünden, bende 5.haftadan13.haftaya kadar DRAMAMİNE kullandım bu da kanser hastalarının kullandığı bi ilaçmış Zofran ve Zofer le aynı eş değerde ve bu ilacı ben özel hastanelerin 3 doktoruna sorup kullandım hepsi de kullan dedi güvenle kullandım bende ve hiçbişey olmamıştı benimde çok bulantı kusmam vardı .. Mecbur içmiştim düşük olmadı yani benimilaçtan dolayı. Farklı bir kromozom anomalisi sonucu kaybettik ilaç yan etki yapmadı yani ..Zofran yada Zofer ilaç kullanan hamileler varmı? Yada bu ilaçları hamilelikte kullanıp düşük yapan varmı
Düşük yapmamın sebebini bu ilaçlara baglıyorum. Bu ilaçları kullanıp düşük yapan varsa yazsın lütfen.
Aşagıdakı yazılarıda biraz önce burdaki başka bir konuya yazmıştım.
Slm. Devlet Hasanesinden doktor Zofran 8 mg vermişti.14 Haftalık hamile idim. 5 kutu zofran içtim. günde yarım hap zofran . Geçen hafta bebegimi kaybettim. Düşük yapmadan bir gün önce kanamam oldu. Acil e gittim. bir igne ve hap verdiler düşük ihtimaline karşı fakat ertesi günü akşam üstü suyum geldi. bebegimi kaybettigimi o an anladım. hemen hastahaneye gittik ama bebegim ölmüştü. acil olarak kürtaj yapıldı. ben ve eşim yıkıldık. Sorumlusu olarak da bu
Zofran 8 mg ilaç. İki çocogum var ve bu üçüncü olacaktı. Hamileligim hergün kusma ile geçtigi için mecburen ilaca sarıldım. Aldıgım hiçbir ilaç fayda etmedi kusma için birtek zofran kusmamı kesti.Fakat cocugumun katili olacagını bilemezdim. Lütfen hergün günde 10 sefer kussanızda Zofran yada zofer tarzı ilaçlar kullanmayın. Zofran ve Zofer ilaçları kemoterapı ve radyoterapi tedavisi gören hastaların agir kusma şikayetleri için veriliyor. Fakat bizim Devlet hastanesi doktorları bu ilacı israrla veriyor.Karnınızdaki çocugunuzu seviyor ve dogmasını arzu ediyorsanız lütfen zofran ve zofer tarzı ilaçlar kullanmayın.Bu ilaçlardan ve özellikle kemoterapi,radyoterapi tedavi ilaçlarından uzak durun.Zofran 8mg veren doktor hakkında Cumhuriyet Savcılıgına Suç duyurusunda bulunduk. Avukatta tutucam.
Reçetesinde Hamileler kullanamaz yazan zofran ilacını veren doktor hanım bana göre suçludur.
Hiç kendini suçlama canım ben seni çok iyi anlıyorum çünkü bende 2 ay çektim o bulantıları çok çok kötüydü benimde mecburdum ilaç kullanmaya bende ya kusuyodum ya yatıyodum sürekli hiçbişey yemeden geçiyodu günlerim, belki de senin ki yan etki yaptı bilinmez sonuçtan sonra belli olur ama suçlama kendini diye yazdım sana, 2 ayd kaç kutu içtim bende düşük falan olmamıştı hatta bende o ilacın kanser hastalarının kullandığını öğrenince çok üzülüp ağlamıştım hatta ama elden bişey gelmiyodu içiyodum mecbur ..Sagol canım teşekkür ettim. dostlar sagolsun.
Patoloji sonucu bir hafta sonra çıkıcak. Benim eşim Zofran ilacından şüpheleniyor. Daha önceki hamileliklerimde herhangi bir ilaç kullanmadım, ama her hafta serum veriliyordu. Bu hamileligimde de herhafta serum veriliyordu. Fakat gebeligim bu sefer cok zor geçiyordu. İlac almazsam hersaat başı kusuyordum.Mecburen ilaç kullandım,ilaç kullandıgım için çok pişmanım. keşke kullanmasaydım.
Canim oncelikle basin sagolsun. Cok uzuldum. Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda nasib etsin ins.Zofran yada Zofer ilaç kullanan hamileler varmı? Yada bu ilaçları hamilelikte kullanıp düşük yapan varmı
Düşük yapmamın sebebini bu ilaçlara baglıyorum. Bu ilaçları kullanıp düşük yapan varsa yazsın lütfen.
Slm. Devlet Hasanesinden doktor Zofran 8 mg vermişti.14 Haftalık hamile idim. 5 kutu zofran içtim. günde yarım hap zofran . Geçen hafta bebegimi kaybettim. Düşük yapmadan bir gün önce kanamam oldu. Acil e gittim. bir igne ve hap verdiler düşük ihtimaline karşı fakat ertesi günü akşam üstü suyum geldi. bebegimi kaybettigimi o an anladım. hemen hastahaneye gittik ama bebegim ölmüştü. acil olarak kürtaj yapıldı. ben ve eşim yıkıldık. Sorumlusu olarak da bu
Zofran 8 mg ilaç. İki çocogum var ve bu üçüncü olacaktı. Hamileligim hergün kusma ile geçtigi için mecburen ilaca sarıldım. Aldıgım hiçbir ilaç fayda etmedi kusma için birtek zofran kusmamı kesti.Fakat cocugumun katili olacagını bilemezdim. Lütfen hergün günde 10 sefer kussanızda Zofran yada zofer tarzı ilaçlar kullanmayın. Zofran ve Zofer ilaçları kemoterapı ve radyoterapi tedavisi gören hastaların agir kusma şikayetleri için veriliyor. Fakat bizim Devlet hastanesi doktorları bu ilacı israrla veriyor.Karnınızdaki çocugunuzu seviyor ve dogmasını arzu ediyorsanız lütfen zofran ve zofer tarzı ilaçlar kullanmayın.Bu ilaçlardan ve özellikle kemoterapi,radyoterapi tedavi ilaçlarından uzak durun.Zofran 8mg veren doktor hakkında Cumhuriyet Savcılıgına Suç duyurusunda bulunduk. Avukatta tutucam.
Reçetesinde Hamileler kullanamaz yazan zofran ilacını veren doktor hanım bana göre suçludur.
dramamine agir bir ilac mi ki. Ben cocukken sehirlerarasi yolculuklara yarim saat bile olsa dayanamazdim. Dr. Cocuk halimle bunu verirdi. Bana cok basit bir ilac gibi gelirdi.Otopsi falan yapıldı bebeğine canım geçmiş olsun öncelikle, yani kesin o ilaçtan dolayı mı olmuş düşük .. Ben kaybettim bebeğimi 25 haftalıkken kromozom anomalisi yüzünden, bende 5.haftadan13.haftaya kadar DRAMAMİNE kullandım bu da kanser hastalarının kullandığı bi ilaçmış Zofran ve Zofer le aynı eş değerde ve bu ilacı ben özel hastanelerin 3 doktoruna sorup kullandım hepsi de kullan dedi güvenle kullandım bende ve hiçbişey olmamıştı benimde çok bulantı kusmam vardı .. Mecbur içmiştim düşük olmadı yani benimilaçtan dolayı. Farklı bir kromozom anomalisi sonucu kaybettik ilaç yan etki yapmadı yani ..
Valla kaç doktora sormuştum ağır bi ilaç olduğunu söylemişlerdi ki öylede oldu benim bebeğime etkisi olmadı ama ben içtikten 1 saat sonra uyuyodum aşırı uyku halsizlik baş dönmesi yapıyodu ama o gün mide bulantımı önlüyodu en azından ve tesadüf bi yakınımdan duymuştum kemoterapi falan görüyodu ve bu ilacı kullanıyodu bi başka yakınımda hem psikilojik sorunları vardı ağır mide bulantıları kusmaları oluyomuş o da u ilacı kullanıyodu ne biliyim dedim ya doktorlar yazdı ama söylemişlerdi bebeğe zararı yok seni bitkin düşürür bu ilaç diye öylede oldu zaten, 13.haftamda kusmalar bitince ilacıda bıraktım herşey normale dönmüştü ..Canim oncelikle basin sagolsun. Cok uzuldum. Rabbim hayirlisiyla en kisa zamanda nasib etsin ins.
Canim benim dr.um ozelde devletle bir ilgisi yok. Tup bebekle ve zorluklarla hamile kaldim. Ilk denememi o yapti filan neyse gecen 4. Ayda hala kustugum icin bulabilirsen zofren ya da zofer al kusmani istemiyorum dedi. Bulamazsan emedur dedi. Ki bu dr. Normalde ilac kullanimina sicak bakan bir kadin degil. eczaci bunlarin uretilmedigini soyleyerek emedur vermis. Emeduru 2 kere kullandim zaten mide sorunum vardi daha cok yakti midemi dr.a soylemeden emeduru da biraktim. Simdi 2 3 gune bir kusuyorum kustugum gunler bol su icerek takviye etmeye calisiyorum. bilemiyorum boyle bir ilacin sebep olma ihtimali varmidir. Normalde cok guvenirim dr.uma. bilmedigi biseyi en kotu ihtimal arastirir ondan sonra tekrar doner filan. Aciyi hafifletmez ama otopsi yaptirman bir daha Allah korusun ayni seyi bir daha yasamaman acisindan onemli. Cok uzuldum
konunu takibe aliyorum. Lutfen bizi de bilgilendir olur mu?
dramamine agir bir ilac mi ki. Ben cocukken sehirlerarasi yolculuklara yarim saat bile olsa dayanamazdim. Dr. Cocuk halimle bunu verirdi. Bana cok basit bir ilac gibi gelirdi.
ne bileyim canim ya demekki bilmeden neler kullanmisiz. Her yolculuktan once alirdim bir tane. Ama evet cok olmasa da biraz uyku halim olurdu. Allah sonumuzu hayir etsin. Rabbim dr.lara mecbur birakmasinValla kaç doktora sormuştum ağır bi ilaç olduğunu söylemişlerdi ki öylede oldu benim bebeğime etkisi olmadı ama ben içtikten 1 saat sonra uyuyodum aşırı uyku halsizlik baş dönmesi yapıyodu ama o gün mide bulantımı önlüyodu en azından ve tesadüf bi yakınımdan duymuştum kemoterapi falan görüyodu ve bu ilacı kullanıyodu bi başka yakınımda hem psikilojik sorunları vardı ağır mide bulantıları kusmaları oluyomuş o da u ilacı kullanıyodu ne biliyim dedim ya doktorlar yazdı ama söylemişlerdi bebeğe zararı yok seni bitkin düşürür bu ilaç diye öylede oldu zaten, 13.haftamda kusmalar bitince ilacıda bıraktım herşey normale dönmüştü ..
Amin canım aynen ..ne bileyim canim ya demekki bilmeden neler kullanmisiz. Her yolculuktan once alirdim bir tane. Ama evet cok olmasa da biraz uyku halim olurdu. Allah sonumuzu hayir etsin. Rabbim dr.lara mecbur birakmasin
Gecmis olsun canim Dusugunun sebebinin ilac yuzunden oldugunu dusunmuyorum. Belki fazla doz vs almis olabilirsin prasini bilemem. Ama bi hekimin ekmek parasiyla oynamayin sonucta bu ilac sadece size verilmiyor bende zofer kullaniyorum. Tipta yarar zarar iliskisine gore tedavi uygulanir. Zofer tarzi ilaclar c grubu kategorisindedir yani bi dramamine bi metpamitle ayni kategoride. Doktora gidiyoruz ilac verse suc vermese yine suc. Hic bisey yapmadi deyip kiziyoruz. Biraz empati kurun lutfen. Benimde bi kaybim var ama sirf acimi hafifletmek icin bi noktaya odaklanip kimsenin gunahini almiyorum. Rabbim bi daha yasatmasinZofran yada Zofer ilaç kullanan hamileler varmı? Yada bu ilaçları hamilelikte kullanıp düşük yapan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?