• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ZOLADEX KULLANAN VARMI

Merhaba regl oldum ama 2 defa Zalodex kullandım ve femera verdi doktor 10 Aralık gel dedi dün gittim regl olmıcam bu defa herhalde o şekilde tedavi başlıcaz dedi siz faydasını gördünüz mü doktorum bu şekilde yapınca şanşımız yüksek dedi
Bende fayda görüldü evet rahim dış duvarındaki kalınlık yarıya inmişti transferim başarılı oldu

Zoledex üç kere kullandım ilkinde hormon kaynaklı polip oluştu transfer iptal oldu ikincisi kırılma kanaması oldu iptal oldu 3. Allahın izni ile transferim yapıldı. Adet engelleyici bir iğne değil hormon baskılayıcı yani adeti engellemez. Estrofem başlayacaklar zaten transfer aşamasına geçmiş olursunuz allahın izni ile.

Zoledex üç kere kullandım ilkinde hormon kaynaklı polip oluştu transfer iptal oldu ikincisi kırılma kanaması oldu iptal oldu 3. Allahın izni ile transferim yapıldı. Adet engelleyici bir iğne değil hormon baskılayıcı yani adeti engellemez. Estrofem başlayacaklar zaten transfer aşamasına geçmiş olursunuz allahın izni ile.
Estrofem başlandıktan kaç gün sonra transferiniz oldu ben Zoladexten sonra femera kullanıyorum oyuzden regl olmadım

Estrofem başlandıktan kaç gün sonra transferiniz oldu ben Zoladexten sonra femera kullanıyorum oyuzden regl olmadım
Zoladex regl bitince rahim ölçüsü ile beraber yanlış hatırlamıyorsam 7. Günde vuruluyor. Estrofem sonrasında başlanıyor 15 gün estrofem kullanılıyor 5/6 gün sonra teansfer 20 gün diyebiliriz

Back
X