• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zona virüsümü

Ben bugün gittim bana dediniz gibi zona dediler stresmi yapiom dediler uyku duzenine dikkat et sağlıklı beslen bol su iç dediler .ve bu yaşta bu hastalığa rastlamak garip geldi dedi korkuttu beni ya co kötü bı seymi bu gecmezsse yada tkrralarsa iyi bibtetkik alalım dediler hapı drek attım ama korktum o konuşmadan ve miidem bulandı affedin küstüm ben hap çıkmıştır bile yarın basliycam tekrar beni bı aydınlatın yaşım 25
Geçmiş olsun canım.Doktor niye öyle konuşmuş anlamadım ama korkulacak bir şey yok.Evet çok ağrılı bir Hastalık ama korkulacak bir durum yok.Bir aydır sğrıdan mahvoldum.Dün hafifledi ilk defa ve iki gündür ağrı kesici almıyorum.Üzüntüden oluyor bu hastalık.Hiçbir şeyi kafana takmayacaksın.Başka çaresi yok.

Geçmiş olsun canım.Doktor niye öyle konuşmuş anlamadım ama korkulacak bir şey yok.Evet çok ağrılı bir Hastalık ama korkulacak bir durum yok.Bir aydır sğrıdan mahvoldum.Dün hafifledi ilk defa ve iki gündür ağrı kesici almıyorum.Üzüntüden oluyor bu hastalık.Hiçbir şeyi kafana takmayacaksın.Başka çaresi yok.
Valla ne bilim canım ya zaten burda tahmin ettik zonayi ağrım fazla değil sadece kaşıntı ve kabariklar var hapini attım şimdi de doktora takıldım kendi arkadsimada sordum korkacak bişey değil takılma sakın dedi

Back
X