Zonguldak///67

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cosmo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bende antalyada oturuyorum ama ereğliliyim güzel memleketimi çok seviyor çokta özlüyorum çevremde hemşerim olmamasıda beni çok üzüyorr yemeklerini bile çok özlüyorumm heleki mancarııııııııııbu yemeği bilen varmı arkadaslarrr*

evet mısır yarmalı çok güzel oluyor

ben zonguldakl dogma buyu degilim ama oraliyim. Yurtdisinda yasiyrm, eregliden..

zonguldakli kizlar ya bu forumu bilmiyorlar yada ugramayi gerek duymuyorlar..

ben 1-2 tane dışında zonguldaklıyla karşılaşmadım :44:

Ben Zonguldak doğumluyum, kendim gibi Zonguldaklıları görmek çok güzel Kapuz ilköğretim okulunda okudum, kapuz plajında her sene denize girdim

Ben Zonguldak doğumluyum, kendim gibi Zonguldaklıları görmek çok güzel Kapuz ilköğretim okulunda okudum, kapuz plajında her sene denize girdim

bende kapuza gelin geldim evlendikten sonra canım
plaj sezonu açıldı :)
şimdi nerde oturuyorsun tatlım?

bende kapuza gelin geldim evlendikten sonra canım
plaj sezonu açıldı :)
şimdi nerde oturuyorsun tatlım?

Kapuzun biraz üstü tersanede oturuyorduk..O dönemeçli yokuştan yürüyerek tren yolunun oraya geliyordum, ordanda doğru plaja :)Şimdi Samsundayım ve kapuz plajını çok özledim

Kapuzun biraz üstü tersanede oturuyorduk..O dönemeçli yokuştan yürüyerek tren yolunun oraya geliyordum, ordanda doğru plaja :)Şimdi Samsundayım ve kapuz plajını çok özledim

:)) geliyormusun memleketine canım
samsuna hiç gitmedim ama orasıda çok güzel burası gibi doğa ve deniz birada.
plaja daha adım atmadım bu sene buranın havalarını bilirsin bir sıcak bir serin :44:
denizimiz çok güzel ama bakım ve temizlik istiyor ilgilenen yok
bu sene zonguldak çok sessiz festivalde yapmadılar. özlediğin başka yerler olursa anlatırım sana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…