Zonguldak Araştırmada Burun Estetiği olanlar ya da Kdz Ereğli

• Konu Sahibi Konu Sahibi ad1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ad1

birtek canım var.''oğlum'
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
3.894
64
116
44
Zonguldak
Slm
Burun estetiği olmak isteyenlerden biride benim:) Zaten burun kıkırdağımda yamukluk var yani sağ taraftaki delik %30 nefes alma imkanı sağlıyor diyebilirim. Bu sebeple zaten ameliyat olucam olmuşken burun deliklerimi biraz küçültüp kenarlardan aldırmak istiyorum. (ifadelerim ne kadar doğru bilemiyorum lütfen kusuruma bakmayın)
Bunun için de Zonguldak araştırma hastanesine başvurmak istiyorum. Maliyetinde daha uygun olacağını düşünüyorum dan ziyade oradaki dr ların daha uzman olacağı kanaatindeyim. ama Araştırma olmasa bile Zonguldak yada Kdz Ereğli de ameliyat olmuş olanlar varsa hangi dr. da ameliyat oldular paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden çok Teşekkür ediyorum.

umarım ben ameliyat olasıya kadar cevap yazanlar olur:))

Slm
Burun estetiği olmak isteyenlerden biride benim:) Zaten burun kıkırdağımda yamukluk var yani sağ taraftaki delik %30 nefes alma imkanı sağlıyor diyebilirim. Bu sebeple zaten ameliyat olucam olmuşken burun deliklerimi biraz küçültüp kenarlardan aldırmak istiyorum. (ifadelerim ne kadar doğru bilemiyorum lütfen kusuruma bakmayın)
Bunun için de Zonguldak araştırma hastanesine başvurmak istiyorum. Maliyetinde daha uygun olacağını düşünüyorum dan ziyade oradaki dr ların daha uzman olacağı kanaatindeyim. ama Araştırma olmasa bile Zonguldak yada Kdz Ereğli de ameliyat olmuş olanlar varsa hangi dr. da ameliyat oldular paylaşırsanız sevinirim.
Şimdiden çok Teşekkür ediyorum.

ben oldum zonguldak tıp fakültesi

Kdz ereğli de estetik burun ameliyatı olmak için doktor araştırdım,zonguldak,düzce,bolu,kocaeli,izmit,sakarya,karabük,bartın,amasra,karadenizereğli,akçakoca da bulunan bütün doktorları araştırdım,en sonunda ereğli anadolu hastanesi op.dr.murat erdoğan da karar kıldım,daha önce operasyon geçiren hastaların fotoğraflarına baktım,sömestr tatilinde ameliyat olacağım,burun estetiği yaptırmak için iyi araştırma gerekiyor,buradan gelişmeleri paylaşacağım,plastik cerrah tercih etmedim çünkü nefes almakta sorun yaşıyorum,ayrıca kronik sinüzit im var,aynı zamanda endoskopik sinüs cerahisi ile sinüslerim temizlenecek,lazer ile burun eti alınacak,zaten yorumlar doktor beyin estetik de plastik cerrahlardan çok daha iyi olduğu söyleniyor,face de doğal ve güzel görünümlü burun estetiği adlı sayfadan daha önce ameliyat olmuş hastaların fotoğrafları var

Nihayet ameliyatımı oldum,zonguldak ereğli anadolu hastanesi ve op.dr.murat erdoğan a kocaman teşekkürler,geçen hafta oldum,ertesi gün burnuma konan silikon tampon alındı,pek ağrı duymadım,oysaki tampon aldırırken ki hikayeler anlatmıştı herkes,ameliyattan sonra göz çevremde hafif bir şişlik olmuştu,3 günde tamamen geçti,bunun için özel bir krem kullandım,çok etkili,dün de burun üzerine konan plastik splint alındı,hala biraz şiş olmasına rağmen çok güzel duruyor,en önemlisi doğal görünüyor,kapalı burun ameliyatı oldum,iz-dikiş vs yok

Merhaba,
Bende Muray beye ameliyat olmaya karar verdim. Randevumu aldım. Çok korkuyorummmm. Murat beyin yaptığı burun ameliyatlarının resimleri, yorumlar beni biraz rahatlattı. En son sizin yorumunuz içime su serpti resmen. Ameliyat sorası resimlerinizi paylaşmanız mümkün mü?

facebook da ki 'doğal ve güzel görünümlü burun estetiği op.dr.murat erdoğan' bu sayfada öncesi-sonrası fotoğraflarım var

Merhaba,
Bende Murat beye ameliyatımı oldum. Şuan içi yara ve tıkanıyor henüz 7 gün oldu normal. Şekil olarak da ameliyat masasında doktorumun çektiği resimler var herkes çok beğendi inanılmaz bir iş çıkarmış gerçekten. Çünkü burnumda kemik ve çok bariz şekil bozuklukları vardı. Cumartesi günü plastik alçım alınacak sonucu göreceğiz.

Merhaba bende burun kaldirma ameliyati olmam istiyorum ameliyat olan arkadaslar fiyat soyleyebilirmi lutfen ..

ben murat beye yeni oldum,bir ay oldu,çok memnunum,herkes çok beğeniyor,doğal buluyorlar,süreç iyi geçti,teşekkürler ederim hocama

Back
X