Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba bende birine aşık oldum kendimden 3yaş büyük birine ve aynı binadaydık onlar yazlıkçıydı onu ilk gördüügm anda baslamıştı aslında gözlerinde o güzellik beni ona bagladı ben ondan baska bişey düşünemez oldum sonra bişekil telefonlarımızı aldık ve majlaşmaya basladık bunu öncelerde sevgilisi vardı ama şimdi yok tabi biz msjda iki sevgili gibi sürekli tartışırdık ama o hep ilgisiz umursamzdı ve şimdi tartıştık bidaha konuşmuyoz o şuan izmirde ama yine gelcek ve ben onu yine görcem yine acılar çekecem lütfen yardım edin ona nepmalıyım yani benimde onu sevdiigm giib onun sevmesi için neler yapmalıyım yada onu unutmak için onu çok seviyom hemde çok ondaki güven beni ona baglıyo 1haftaya kadar gelcek ve ben nepcagımı bilmiyom bildigim tek şey var o beni hiç umursamıyo yardım edin bişeyler söyleyin bana
kimseye kendini zorla sevdiremezsin.o seni umursamıyosa sen de onu umursamamayı dene.biliyorum zor olcak ama dene.kaçan kovalanır taktiğini uygula yani...
bence birşey olmamış gibi davran sadece arkadaşça davran sakın ilgin oldugunu belli etme sana karşı bir ilgisi varsa o sana yaklaşmaya çalışır bir yolunu bulur.görunce selam ver nasılsın de konuş ama normal bir arkadaşın gibi konuş zannetsin ki bu kız beni sadece arkadaşı olarak göruyor desin.sana karşı birşeyi yoksada sallaa seni sevmeyen biri için ne yapabilirsin kiii
Yağmurcum , daha çok gençsin bu kadar kendını kaptırma.. sana tek tavsıyem sende onu umursama .. senı umursamaya basladıgında da umursama kendını kaptırma sonra daha acı cekersin .. hem zaten bu erkek mılletı umursanılmadıgında umursamaya baslar .. bunların yapılarında bu var ..
hem cevrenede dıkkat et bazı kızlar sevgılılerıne acı çektırırıler ama o sevgılıler onlara tapar nerdeyse ..
senın ondan hoşlandıgını bılıyo bıldıgı ıcınde vakıt gecırmeye calısabılır .. genede dıkkat et ..
yorumlarınız için teşekür ederim dedigim gibi 1haftaya kadar gelicek ve biz onunla sürekli msjlaşıyoduk ben msj attıgımda 1gün sonra cvp veriyodu bende ona meşgulmuydun dedim o evet dedi peki şimdide meşgulmusun evet dedi bende dedim k.bakma bidahada seni rahatsız etmem bu sana son msjım dedim ve sonra o bişey yazmadı buraya gelince sizce onu sormalımıyım yada suratını görünce yüzümü çevirmelimiyim gerçekten bana çok yardımcı oluyorsunuz bu dünyada beni kimsenin anlamadıgını zannediyodum ama bana zaman ayırıp yorum yazan herkese teşekürler
Niye suratını cevıreceksın .. ılle konusmak zorunda da degılsın bı tebessum eder slm verırsın ..çokta usteleme .. hem ne soracaksın ? sana mesaj attım mesguldun tekrar son mesajım dıye mesaj attım nıye cevap mı vermedın dıyeceksın .. boşver çok üstemele ...
sen usteledıkce olay yokuşa gıder .. sen sevgılı degıl arkadas olmaya bak .. sevgılı olursan başladıgı gıbı bıter ama arkadas olursan senin onu , onunda seni tanıma şansın olur .. belkı çok uyuz ve asalak bırıdır ..
bişeyler yaparak söleyerek birinin sana ilgi göstermesini bekleme.sana ilgisi warsa zaten bişeyler kendiliğinden gelişir.anlattığına görede seni pekte umursamıo.ondan umudunu kessen ii olur canım.unut gitsin.ilgini başka alanlara başka insanlara kaydır
Ya canım hiç üzme kendini. Sana kendindem örnek vereyim. Ben şuan sözlüyüm ve bu duruma gelene kadar ne acılar çektim bir Allah bir de ben bilirim. Yaklaşık 2,5 3 sene arkadaş gibi konuşup msjlaşıyorduk. Ama nasıl msjlaşma günde en az 50 tane msj.. Sonra ne oldu biliyor musun üstüne çok düştüm galiba ilgisi azaldı. Birbirimize karşı farklı duygular beslediğimizi ikimizde biliyoruz ama bu süre içerisinde hiç açılmadık. Ben hep yazıyordum niye böyle yapıyorsun niye msj atmıyorsun falan diye. Bu ben ısrar ettikçe benden kaçtı. Artık onuru gururu bir kenara bırakmış o atmasa bile ben atıyordum o duruma geldim. Çünkü seviyorum acı çekiyordum. Baktım olmuyor en son bir msj attım ve daha da yüzüne bakmadım. Aradan 1 seneden fazla zaman geçti ama ne acılar çektim ne çok ağladım tarifi imkansız. Baktım olmuyor atamıyorum içimdeki üzüntüyü.. Beni seven bana değer veren biri vardı onunla konuşmaya başladım. Belki yanlıştı ama acılarımı unutmak adına. Bir gün yanımdaki arkadaşımla beni tesadüfen görmüş ama ben bizi gördüğünü bilmiyordum. Adam kıskançlık krizlerine girmiş. Onca zamandır bana msj atmayan adam neler neler yazdı o gün. Beni sevdiğini düşünüyordum nasıl böyle birşey yaparsın bir sürü laf. Bende senin yüzünden dedim. O olaydan sonra artık ikimizde duygularımızı birbirimize anlattık. Ben ayrıldım birlikte olduğum kişiden. Zaten onunla da sorunlarımız hiç bitmiyordu. ılk aşkım yani çocukluğumdan beri sevdiğim bana bir sürü acıları yaşatan adamla şimdi çok güzel bir beraberliğimiz var.. Yakında evleneceğiz hazırlıklar son sürat dvm ediyor:)
Kusura bakma bu kadar uzun uzadıya anlattım ama sende örnek al diye. Erkekleri üstüne düşmeyeceksin. Galiba bunların doğasında var, değer verince hepsi kendini birşey sanıyor. Bırak o senin peşinden koşsun. Kıskandır oralı olma.. Seni seviyorsa zaten dayanamaz gelir
herşey için çok sagolun (duygusal) senin ask hikayen çok güzel inş benimde snein gibi biter aslında çok haklsıınız benim tek hatam ona asık olup onun üstüne düşmem artık o geldigindede onu umursamamış gibi davranacam sanki o yokmuş gibi, herzaman bizim binanın havuzuna iner bende onu ksıkandırmak için elimden geleni yapcam zaten eger artık birazda olsa seviyosa o bi adım atacaktır yoksa artık askımı kalbime gömer baska şeylerle ugraşıırm
yeni yeni insanlar tanı. Aklını başka şeylerle meşgul et. Onu düşünmemeye çalış canım. ıradeli olursan sorun kalmaz diye düşünüyorum. Seninse zaten seni bulur.. Değilse koyver gitsin...
bugün babası ve benim babam bina ile ilgili bazı sorunlar vardı ve tartıştılar hem annesi çok cadoloz birri onu unutmayı deniyecem baska insanları tnaıycam çok teşekürler o geldiginde kendime hakim olucam
bugün babası ve benim babam bina ile ilgili bazı sorunlar vardı ve tartıştılar hem annesi çok cadoloz birri onu unutmayı deniyecem baska insanları tnaıycam çok teşekürler o geldiginde kendime hakim olucam
En iyisini yaparsın tatlım. İnan bana birşeyler yaşamış olsaydınız daha zor olurdu unutmak. Ama bildiğim kadarıyla çok bir yakınlıkta olmamış aranızda. Ben inanıyorum ki sen üstesinden gelirsin bu durumun :1hug:
haklsıınız duygusal bişey yaşamadık ama o hep şey derdi ben ilşkini adını koymayı sevmem anında yasarım biz sevigliler gibi birbriimize çok karışrıdık sürekli bakışırdık zaten baskada bişi yasanmadı
of yav gerçekten ok zor onu unutmak içni herşeyi deniycem ama elimden gelen herşeyi yapacam o geldiginde ise umrusamıycam bunları yapcam kendimi üzmüycem zaten hayatta yasadıklarımın yanında bu hiç kalır ama arkadaslar ben 2sene önce annemle görüşemedik ayrıldık ve annemden sonra kimseye baglanamdım korktum ama ona karşı içimde fazlada iyi tnaımadııgm halde güven vardı
haklısınız beni umursamıyo bneim onu sevdigim kadar beni sevmiyo hatta arkadas olarak belki görüyo artık kendime hergün bunları anlatıyom dinlemiyo kalbim ama yine deniycem yapacam