Zor Ama İmkansız Değil..

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.653
Çok sıkılıyorum :KK17: her sabah işe gel. Masa başında akşama kadar otur otur oturr..
Hafta sonu ev işi, alışveriş, yemek.. belki biraz açık havaya çıkıyorum o
Küçük bir köyde yada sahil kasabasında...
Toprakla uğraşmak, pazarlarda biRşeyler satmak,
Ruhumu özgür hissedeceğim bir yerde yaşamak istiyorum. (aklımda bir iki yer var)
Zor bir insanım, şehir hayatını sevmiyorum. Kendimi şehre ait hissetmiyorum..
Çocuğun okulu var, buraya alışkın diye hep erteledim hayatımı..
Belki bunları birçok kişi yapmak istiyor.. ama şartlar buna müsade etmiyor bunu da biliyorum
Özel de çalışıyorum, kurumsal oturmuş bir firma, ama boynum her yerim ağrıyor.
Bedenim hantallaştı.. bu iş beni köreltti.. hareketsizlik çok fazla
Sadece beynim yoruluyor. O zamanda boş boş bakınıyorum hayata...
Eşimde özelde zaten zar zor bulduk ona işi.. (oldukca düşük maaş)
Acaba zincirlerimi kırıp gözümü karartıp yaşantımı değiştirsem mi
Bilemiyorum her gün sadece bunu düşünür oldum. Sizinle paylaşmak istedim..:KK25:

Şehir hayatı hepimizi boğuyor. Iş stresi, bayanlara sürekli eleştiri ( yok kilolusun, yok rüküşsün), ev işleri, çocuk bakımı vs... Ben de darlanıyorum bazen. Sonra düşünüyorum köy hayatını da yapamam sanırım. Hayırlısı..

Şehir hayatı hepimizi boğuyor. Iş stresi, bayanlara sürekli eleştiri ( yok kilolusun, yok rüküşsün), ev işleri, çocuk bakımı vs... Ben de darlanıyorum bazen. Sonra düşünüyorum köy hayatını da yapamam sanırım. Hayırlısı..

Ben köyüme gittiğim zaman inan bana o kadar uyum sağlıyorum ki
Yüzüme gözüme renk geliyor. Bir başka oluyorum köyde.. aylarca kalsam sıkılmam

Yalnız değilsin arkadaşım,ben de çok bunaldım. Ama köy yada sahil kasabasında da yapamam sanırım

Ah ne yazık ki yaşamak için çalışmıyoruz, çalışmak için yaşıyoruz.
Ruhun açlığını da giderecek, sorumluluklardan uzak birkaç saate ihtiyacı var hepimizin.
Aksi halde düşecek boşluk beğen. Çok iyi anlıyorum sizi. Ben de çözüm bulamadım ama yazayım istedim.
Selamlar, sevgiler.

Benim için şuan en mantıklı görünen çözüm ancak çocuk liseyi bitirip ünv biryer tutturup başka şehire giderse
Zor gerçekten hep iş hep yaşamak için çalışıyoruz sanki... Sevgiler canım

Sanırım büyükşehirde yaşayanların hayali bu ama bana imkansız gibi geliyor
Bizimde ona benzer planlarımız var ama uygulama cesaretimiz yok çocukların okulu orada iş bulup bulamayacağımız yeni oturtacağımız düzen bana pek olabilir gelmiyor

Cok guzel dusunuyorsun ama cocugun uyum saglayabilcek mi kendini kurtarayim derken onun hayatini karartma

Benim ailem kendi istekleri icin benim hayatimi karartti istedigim bolume gidemedim daha da kiziyorum onlara

keşke bırakın işinizi,sorumluluklarınızı gidin istediğiniz gibi bir yerde istediğiniz yaşam tarzını devam ettirin diyebilseydim ama maalesef bu çok ütopik olur.

inanın hepimizin birkez de olsa aklından geçmiştir böyle şeyler ama sonra gerçeklerle yüzleşince hayallerimiz yok olup gidiyor.

belki emekliliğinizde yazdığınız gibi bir yaşam oluşturabilirsiniz,İnşallah.

Tek ortak yanimiz ben calismiyorum
Cok pis burdan gidesim var
Hic tanımadıgım insanların oldugu, agacin, yesilin, denizin cok insanın az oldugu bir kasabaya yerlesim var.
Bahcem olsun oturup kafa dinlim, araba gurultusu olmasın, insan dedikoduları olmasin, kus sesleri deniz sesine rüzgaa karıssın

Plaktada :

Aksam bol yıldızlı gökyüzü
Böcek sesleri cır cır cır
Günesin sabah yuzune vurup uyandirmasi
Sabah gozunu yemesil ormana denize acıp uyanmak

Miss gibi sabah yuruyusleri
Aksam közde icilen cay.
Köylü pazarlari
Maydanozu bahcenden koparip yemegine katmanin hazzı
Ayak ustu sohbetler.
Saf,tertemiz gulen insanlar.

Bakkala diye cikip kaybolasım geldi suan

Ammavelakin is,es,gecim sıkıntısı,cocuk gercegi ile yuzlesmek ve su kocaman sehirde bogulmak.

Hayallerimden büyük degil ama bu sehir olmayacakda.

Birazda maddi şartlarla ilgili.. halbuki ufacık bir evim olsa köyde a
Cok guzel dusunuyorsun ama cocugun uyum saglayabilcek mi kendini kurtarayim derken onun hayatini karartma

Benim ailem kendi istekleri icin benim hayatimi karartti istedigim bolume gidemedim daha da kiziyorum onlara

Senin ailen neden hayatını kararttı. Büyük şehirden küçük bir yeremi taşındılar.

Tek ortak yanimiz ben calismiyorum
Cok pis burdan gidesim var
Hic tanımadıgım insanların oldugu, agacin, yesilin, denizin cok insanın az oldugu bir kasabaya yerlesim var.
Bahcem olsun oturup kafa dinlim, araba gurultusu olmasın, insan dedikoduları olmasin, kus sesleri deniz sesine rüzgaa karıssın

Plaktada :

Aksam bol yıldızlı gökyüzü
Böcek sesleri cır cır cır
Günesin sabah yuzune vurup uyandirmasi
Sabah gozunu yemesil ormana denize acıp uyanmak

Miss gibi sabah yuruyusleri
Aksam közde icilen cay.
Köylü pazarlari
Maydanozu bahcenden koparip yemegine katmanin hazzı
Ayak ustu sohbetler.
Saf,tertemiz gulen insanlar.

Bakkala diye cikip kaybolasım geldi suan

Ammavelakin is,es,gecim sıkıntısı,cocuk gercegi ile yuzlesmek ve su kocaman sehirde bogulmak.

Hayallerimden büyük degil ama bu sehir olmayacakda.

ahh ahh ne güzel anlatmışsın

X