Yok sabaha kadar uyumaz.Uyusada sık sık uyanir.Gündüzde az uyur yada hic uyumazUyumuyordan kastınız sık uyanması mı? Gece hiç uyumuyor da gündüz mü telafi ediyor?
Yok emzirmiyorum.Memeyi birakti zaten.Uykuyla savasiyo.Uykuya dalamiyoEmziriyormysunuz?memeyemi çok düşkün vs gibi bilgiler verirseniz....benım yavrum anamı....... iki seneyi devırdı 21 aylık iken memeden kestim dört bes aya anca uykusu oturdu .sor şuan ne yaşadığını anlatayım:)çeken bilir .uyku eğitimi vs hiçbişe olmadı tutmadı.ama inan geçicek hersey aşama aşama az kaldı sabret.şuan uyuyorua bugunleri gördümya binlerce şükür..
Gece 3 saatte bi mana icer.Denedim vermemeyi ama cok agladi ve susmadiBenim oğlum düzeldiyse her çocuk düzelir. Merak etme geçecek. Gece beslenmesini kesmek büyük ölçüde problemi hafifletiyor.
Benim cocugum asla egitime elverisli deil.Ben sabirliyim cok denedim.Cok aglattim hatta kendine kendine pes eder uyur diye.Yok asla ona ayak uydurcam.Oglen uykusuda bazen biraz uyur bazen saatlerce sallarim uyumazBen memeden kestim beş ay surdu yaklaşık .malesef bazı çocuklar böyle olabiliyormuş.sabahlara kdr agladı .düşünki üst kata yeni taşınan komşu dövuyoruz sanmış.onlar uyanıyordu sesıne.su ve inek sutu verdım .aglasada aglamasada meme vermedım.gece beslenmesi heleki biberonla benımki agız alışkanlığı sahte meme niyetıne emıyordu benı.biberonla süt içtikçe gaz yapıyor olabilirmi yada hazımsızlık.bide şöyşe düşünün aglıyor vermezsem diyorsunuzya ,aglamasına dayanabılecek güçte oldugunuz zmn gece sütünü kesmeyi deneyın .Ben öyle yaptım agladı gecelerce ....başkona çıkardık vs vs birde babanın izin dönemine getırdık ilk sütten kestiğimiz süreci .bide öğlen uykusu nasıl diye sorucam .
Yok sabaha kadar uyumaz.Uyusada sık sık uyanir.Gündüzde az uyur yada hic uyumaz
Yok aglamiyo .Huysuzlukta yok.Ama uyumuyoda.Karninida iyice doyuruyorum.Gunduzde boyle.Yani diremiyo uykuya ve dalamiyoGeçenlerde burada bir konu okudum. Türkiye'deki birçok kadının çocuğunu ihtiyaçtan daha az beslediğini düşündürdü bana. Mesela 1 aylık bebeğe sadece 30 ml yedir filan diyenleri görünce dehşete düşmüştüm. Bilmiyorum sorun sizde de mi böyle, ama ben ihtimal olarak yazmak istiyorum. Açlıktan, daha çok yemek istediğinden ağlıyor olabilir mi? Böyle fizyolojik bir sorun yoksa pedagoğa danışın bence. Hiç normal değil 1 yaşında çocuğun sabaha kadar ağlaması.
Egitimi demedigim icin diyorum egitilmez diye.Cok inatci.O ne derse o.Pes etmiyo yani.Ben sabirliyim yoksaSizde biraz inatçılik sezdim kızmayın bana. Benim çocuğum asla eğitilmez diyorsunuz. Siz inanmiyorsunuz ki cocugunuza umarim hayatindaki tek sorunu uykusu olur. Çekeceksiniz o halde insanların ne önermesini bekliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?