Zor bebegimm

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Arkadaslar hayırlı geceler.O kadar bunaldimki biraz icimi dokeyim dedim sadece .Kizim dogdugundan beri uyumuyo.Hic bi rahatsizligi yok hamdolsun ama yinede uyumuyo.13 aylik olduk hala ayniyiz.Yasina girse duzelir diyodum ama nerdee.Bundan sonrada umudum kalmadi.Cok cok zor onu uyutmak tam bi iskence.Doktorada götürduk hic biseyi yok.Huyu böyle.uyku egitimi felan yazacaklar lütfen yorum yapmayin.Oda kızıma islemedi.Sabaha kadar aglarda asla uyumaz.Böyle bebegi olup duzelen varmi.Gercekten beni mahvetti sadece istegim gece uyusun sıkıntısız.Butun duzenim alt üst oldu hic biyere gidemiyorum uyku problemimiz yüzunden

Uyumuyordan kastınız sık uyanması mı? Gece hiç uyumuyor da gündüz mü telafi ediyor?

Emziriyormysunuz?memeyemi çok düşkün vs gibi bilgiler verirseniz....benım yavrum anamı....... iki seneyi devırdı 21 aylık iken memeden kestim dört bes aya anca uykusu oturdu .sor şuan ne yaşadığını anlatayım:)çeken bilir .uyku eğitimi vs hiçbişe olmadı tutmadı.ama inan geçicek hersey aşama aşama az kaldı sabret.şuan uyuyorua bugunleri gördümya binlerce şükür..

Benim oğlum düzeldiyse her çocuk düzelir. Merak etme geçecek. Gece beslenmesini kesmek büyük ölçüde problemi hafifletiyor.

Yok emzirmiyorum.Memeyi birakti zaten.Uykuyla savasiyo.Uykuya dalamiyo

Benim oğlum düzeldiyse her çocuk düzelir. Merak etme geçecek. Gece beslenmesini kesmek büyük ölçüde problemi hafifletiyor.
Gece 3 saatte bi mana icer.Denedim vermemeyi ama cok agladi ve susmadi

Ben memeden kestim beş ay surdu yaklaşık .malesef bazı çocuklar böyle olabiliyormuş.sabahlara kdr agladı .düşünki üst kata yeni taşınan komşu dövuyoruz sanmış.onlar uyanıyordu sesıne.su ve inek sutu verdım .aglasada aglamasada meme vermedım.gece beslenmesi heleki biberonla benımki agız alışkanlığı sahte meme niyetıne emıyordu benı.biberonla süt içtikçe gaz yapıyor olabilirmi yada hazımsızlık.bide şöyşe düşünün aglıyor vermezsem diyorsunuzya ,aglamasına dayanabılecek güçte oldugunuz zmn gece sütünü kesmeyi deneyın .Ben öyle yaptım agladı gecelerce ....başkona çıkardık vs vs birde babanın izin dönemine getırdık ilk sütten kestiğimiz süreci .bide öğlen uykusu nasıl diye sorucam .

Benim cocugum asla egitime elverisli deil.Ben sabirliyim cok denedim.Cok aglattim hatta kendine kendine pes eder uyur diye.Yok asla ona ayak uydurcam.Oglen uykusuda bazen biraz uyur bazen saatlerce sallarim uyumaz

Allah yardımcın olsun.Daha çok küçükmüş ama zaten pek uyumadığı için gündüz uykusunu tamamen kaldırmak işe yarar mı acaba ? Gündüz de iyice yorsan koştursan gece uykusuna biraz etki eder sanırım.

Sizin şuan kullandığınız kelimeleri o kdr kullandımki .çokta vicdan yaptım aglattım diye bir zmnlar.hatta bi ara salıncakta uyutup yataga alıyorduk o kdr yorulmuştukki .ben sabah kahvaltı sonrası muhakkak çıkarıyordum park bahçe yorulsun öğlen uykusuna geçsin diye .akşam üstü yine çıkarıyordum akşam uyuyanilsin diye.altı aylıktan beri öyle yaptım .kışlık tulumla karlı havada bile çıkardım .bu şekilde zmnla tek öğlen uykusuna geçti en azından öğlenleri iki satt gibi uyuyordu bzn kesintilide olsa.şuan 32 aylık ve hala en erken yrm saate uykuya dalıyor.genelde bır saat suruyor .beklıyorum muzık açık masal anlatıyorum bzn daralıyom yat artık dıyorum.aklı erdıkçe düzelecek.koştukça yorulacak .biz bugun bile parka göturup koşturduk ıkı saat :)yoruldu da uyudu

Geçenlerde burada bir konu okudum. Türkiye'deki birçok kadının çocuğunu ihtiyaçtan daha az beslediğini düşündürdü bana. Mesela 1 aylık bebeğe sadece 30 ml yedir filan diyenleri görünce dehşete düşmüştüm. Bilmiyorum sorun sizde de mi böyle, ama ben ihtimal olarak yazmak istiyorum. Açlıktan, daha çok yemek istediğinden ağlıyor olabilir mi? Böyle fizyolojik bir sorun yoksa pedagoğa danışın bence. Hiç normal değil 1 yaşında çocuğun sabaha kadar ağlaması.

Sizde biraz inatçılik sezdim kızmayın bana. Benim çocuğum asla eğitilmez diyorsunuz. Siz inanmiyorsunuz ki cocugunuza umarim hayatindaki tek sorunu uykusu olur. Çekeceksiniz o halde insanların ne önermesini bekliyorsunuz.

Ahhhhh ahhhh yarama tuz bastinizz ne uyku egitimi ,ne gündüz az uyutmak ,ne gec yatirmak, gece beslenmesini kesmek hic birsey yaramadi oglum 18 aylik hala uyku problemi var bizimkide saglikli cok sükür Dr.a götürdüm disdendir diyor ama dogdugundan beri böyle dedim ozaman yapIsI budur yapcak bsy yok dedi. Allah yardim etsin inanin bende bitmis durumdayim 18 aydir...

Canım şimdi internette araştırma yaptım. Bebeklerde insomnia diye. Cocukvehayat.com diye bir site çıktı. Neyse sende incele istersen sitenin sahibi Prof Dr. Koray Karabekiroğlu. Uyku konusunda deneyimli bir doktor gibi. İstersen bir randevu alıp götür. Çok zor hem sana hem bebeğe allah yardimcin olsun.

Yok aglamiyo .Huysuzlukta yok.Ama uyumuyoda.Karninida iyice doyuruyorum.Gunduzde boyle.Yani diremiyo uykuya ve dalamiyo

Egitimi demedigim icin diyorum egitilmez diye.Cok inatci.O ne derse o.Pes etmiyo yani.Ben sabirliyim yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…