Zor bir aileye gelin gidiyor olmak

Telefonu acmayinca da daha kötü oluyor inanın 4 dakika sürmesi 3 kez aradı bulaşık yikiyordum iki kere kendi sonra eşimin kardesinin telefonundan arıyor sen diyor benimkini acmadin oğlumu aciyorsun
Oglununkinide acmayin sadece esinizi acin. Sizi suclayan esinizle gercekten ayni eve girmek istiyor musunuz? Siz bence bosanmayida dusunun. Hatta resti cekin gercekten sizi seviyorsa annesini susturur sevmiyorsada bitsin bu is.

İşyerinde aşırı derecede mobbing uyguladılar.Ayak ve bacak eklemlerin hala ağrıyor.Paraya ihtiyacım var hatta elde birikmisimiz yok ve düğün yapicaz.Babam emekli maaşı ile bana düğün yapacak eşim asgari ücret anne baba boşanmış babayla gorusmuyorlardi onun annesi çalışıyor kardeşleri falan geçici işlerde kız kardeşi ve erkek kardeşine babadan maaş kalacak babalari vefat etti kv abisine hayran ama düğün için bize yardım etmiyorlar eşim asgari ücretle birşeyler yapmaya çalışıyor
Düğün yapmak zorunda değilsiniz durumunuz yoksa. Yapın bi nikah, nikaha davet edin milleti. Kv laf söylediğinde de verin cevabını susup durmayın

Eklemeyi unutmuşum bu insanla nasıl iletişim kurulur. Sürekli açığımi arıyor ve başka gelinle beni kıyaslıyor.Ben biriyle konuşurken dayanamayıp sesimi yukseltebiliyorum.Nasil davranmam gerekir iki gecedir uyku uyuyamıyorum.Takinti haline geldi eşimin annesi bana.
Kendin demişsin bak. İnsanla iletişim kurulur, hayvanla da iletişim kurulur.
Ben böyle tiplerle iletişim kurmuyorum.
Yok muamelesi yapmakta buldum çözümü.
Sanma ki başka çaresi var.
Yok Allah Yok bacım.
Eşin de ama o annemciyse naneyi yedin.

Kendin demişsin bak. İnsanla iletişim kurulur, hayvanla da iletişim kurulur.
Ben böyle tiplerle iletişim kurmuyorum.
Yok muamelesi yapmakta buldum çözümü.
Sanma ki başka çaresi var.
Yok Allah Yok bacım.
Eşin de ama o annemciyse naneyi yedin.
Anneye düşkün değiller anne sevgi görmemiş ne aileden ne kocadan çocuklara da o kafa yapısında gidiyor

Oglununkinide acmayin sadece esinizi acin. Sizi suclayan esinizle gercekten ayni eve girmek istiyor musunuz? Siz bence bosanmayida dusunun. Hatta resti cekin gercekten sizi seviyorsa annesini susturur sevmiyorsada bitsin bu is.
Eşim annesiyle sorun yaşadığında ona anlattığım için bana kızıyor

Nişanlıyken ben de benimkinin ailesi yok sanırdım. Kimsesiz gibiydi.
Evlendikten sonra hepsi pek kıymetli oldu.
Eşim bana sürekli 7500 aldığını 8000 bin alıyor diye biliyordum düğün harcamalarından cebinde 132 lira kaldığını söylüyor ama mesai ye kalınca 10.000 kadar da alıyor.

Şimdi size uzun uzun ayrılmanız gerektiği hakkında bir sürü sebep yazardım ama hiç halim yok. Zaten sizin de anlayasınız yok, saygıyı bozmadan nasıl baş ederim diye soruyorsunuz. Saygıyla baş edemezsiniz. Şöyle saçlarını elinize dolayıp, duvar önünde bir tur çevirin, çevirin ki eş kişisi de sizi kapının önüne koysun, yoksa sizde onları kapıya koyup kurtulacak cesaret yok.

Eşim annesiyle sorun yaşadığında ona anlattığım için bana kızıyor
Bosanin. Bu adam sizi cok ezdirir. Daha bunun annesi gelcek sizin evinizde kalmasi var sizin hamileleiginiz lohusaliginiz herseyi zehir ederler size bunu goze alabiliyorsunuz belki su an sevginizden ama o gunler gelince hatanizi anlicaksiniz.

Bugüne kadar kv ye saygısızlık etmemek adına cevap vermedim. Hep o konuştu ben dinledim. Eşim diyorki anneme rahatsız oldugun şeyleri söyle diyordu önceden. Bana ben aracı oluyum annem seni kötü bilmesin diyordu. Fakat kendisi işin işinden çıkamıyor. Afedersiniz eşimin annesi ama çok arsız konuşmalari var.Bana ilk başta itiraz etmiyordu.Beni arıyor konuşurken kulağına ablası kv nin birşeyler fısıldıyor yani baskalarindan akıl alarak hareket ediyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Aramızda 600 650 km var nisanliyiz resmi nikahimiz oldu. Eşimi istediği olmazsa düğüne gelmem gibi cümlelerle tehdit ediyor. Benim annem vefat etti teyzemi düşman belledi ki sadece bir iki kez konuştular. Ben bu kadınla nasıl kendimi ezdirmeden saygısız olmadan konuşabilirim. Eşimde bende bıktık. Birde şu var kız tarafı biziz şunu almanız gerekiyor ; bana gelince kiralicaz o kadar sinirime gidiyorki oğluna kıyafet istiyor bana birşeyi kiralamaya çok görüyor.
Eşin semi savunuyorken sınır koydun koydun yoksa çok geç olur, taviz verme hayır demeyi öğren ve mesafeli ol , hoşlanmadığın şeyleri söylemekten çekinme yoksa seni pısırık bellerler ..

Bugüne kadar kv ye saygısızlık etmemek adına cevap vermedim. Hep o konuştu ben dinledim. Eşim diyorki anneme rahatsız oldugun şeyleri söyle diyordu önceden. Bana ben aracı oluyum annem seni kötü bilmesin diyordu. Fakat kendisi işin işinden çıkamıyor. Afedersiniz eşimin annesi ama çok arsız konuşmalari var.Bana ilk başta itiraz etmiyordu.Beni arıyor konuşurken kulağına ablası kv nin birşeyler fısıldıyor yani baskalarindan akıl alarak hareket ediyor. Bir dediği bir dediğini tutmuyor.Aramızda 600 650 km var nisanliyiz resmi nikahimiz oldu. Eşimi istediği olmazsa düğüne gelmem gibi cümlelerle tehdit ediyor. Benim annem vefat etti teyzemi düşman belledi ki sadece bir iki kez konuştular. Ben bu kadınla nasıl kendimi ezdirmeden saygısız olmadan konuşabilirim. Eşimde bende bıktık. Birde şu var kız tarafı biziz şunu almanız gerekiyor ; bana gelince kiralicaz o kadar sinirime gidiyorki oğluna kıyafet istiyor bana birşeyi kiralamaya çok görüyor.
Bende evliyim insan tek kocayla evlenmiyor ailesinde illa muhattap oluyosun emin olunki ne oluyorsa zaten eşler arasında ailesinden oluyor

Back
X