Zor bir aileye gelin gidiyor olmak

Allah rahmet eylesin. Uzuldum kendi kiymetinizi bilin lutfen kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin. Size anne olacagi yerde kayinvalidenin yaptigi seyler gercekten cok kotu ezdirmeyin sakin kendinizi.
Eşim bize annelik yapmadı diyorki örnek vereyim çalışan bayan fakat çocuğuna hiç beslenme çantası birkere bile hazirlamamis ilkokulda hep harçlık vermişler

Yahu kendinizi neden bu kadar ezdiriyorsunuz? Durumun vehametinin farkındasınız ama onay almak için mi yazdınız ? Şunları okudukça iyiki diyorum en başından mesafeyi koyup çizgiyi çekmişim. Hayatıma dair tek bir kılçık kadar bile yorum yapma hakkını vermesim kv kişisine. Azıcık kendinize değer verin.
Haklısınız

İleride kv. bunu da kullanır, kullanabilir demiyorum, kesin kullanır. Burada yorum yapıyoruz, bazen acımasız da oluyoruz ama gercekten boş konuşmuyoruz, tecrübe etmiş insanlar var aramızda, ya bırakın yollarına gitsinler, siz bırakamam diyorsanız da kendinizi ezdirmemeye bakın.
29 yaşındayim durumun farkindayim nikah oldu tavrı değişti bana karşı

Eşim bize annelik yapmadı diyorki örnek vereyim çalışan bayan fakat çocuğuna hiç beslenme çantası birkere bile hazirlamamis ilkokulda hep harçlık vermişler
O zaman niye simdi size kayinvalidelik yapmasina musade ediyor? Bakin sizi anliyorum esinizi seviyorsunuz su dugun gecsin hersey yoluna girer diyorsunuz ama o is oyle degil iste. Sehir uzak oldugu icin annesi bir gelcek bi ay sizden gitmicek hamile kalacaksiniz herseyinize karisacak gelecegi biraz dusunun ona gore hareket edin iki gun kusim akli basina gelir diye de dusunmeyin gercek bir rest cekin iki gun duzeldi ucuncu gun yine aynisysa gercekten ayrilin blöf yapmayin.

InsAllah. Sizede ben masAllah diyorum evliliginiz hep huzurlu mutlu sevgiyle saygiyla devam etsin.
Amiiin inşallah hepimizin. Yeri gelmişken hazır cuma günündeyiz, Allah bütün evlilikleri feraha erdirsin inşallah.

29 yaşındayim durumun farkindayim nikah oldu tavrı değişti bana karşı
Size verebileceğim en ılımlı tavsiye nasıl başlarsa öyle gider, madem nikah oldu aynı evin içine girince başlangıçları siz yapın, ürküttmeden ürkütmeden başlayın, basaramazsanız kendinizi ezdirmeden yipratmadan bakarsınız duruma.

O zaman niye simdi size kayinvalidelik yapmasina musade ediyor? Bakin sizi anliyorum esinizi seviyorsunuz su dugun gecsin hersey yoluna girer diyorsunuz ama o is oyle degil iste. Sehir uzak oldugu icin annesi bir gelcek bi ay sizden gitmicek hamile kalacaksiniz herseyinize karisacak gelecegi biraz dusunun ona gore hareket edin iki gun kusim akli basina gelir diye de dusunmeyin gercek bir rest cekin iki gun duzeldi ucuncu gun yine aynisysa gercekten ayrilin blöf yapmayin.
Altına imzamı atarım, sizinle sosyal hayatta tanışsak iyi anlaşırdık gibi geliyor.:KK11:

Konuşmuyoruz şuan eşimle

Size verebileceğim en ılımlı tavsiye nasıl başlarsa öyle gider, madem nikah oldu aynı evin içine girince başlangıçları siz yapın, ürküttmeden ürkütmeden başlayın, basaramazsanız kendinizi ezdirmeden yipratmadan bakarsınız duruma.
Zaten bunlar son çırpınışları

Back
X