- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.641
- 823
- Konu Sahibi Just a girl
Merhaba.
Sitenizi uzun zamandir takip etmeme ragmen, nedense ben de bir fikir alayim diye dusunmemistim.
Bugune kismetmis.
Konuma geleyim.
Benim 5 yildir suren bir iliskim var.
Gercekten seviyor ve seviliyorum (cok sukur)
Bu gune kadar cok ciddi adimlar atip, resmiyete dokmek adina her iki taraftan da herhangi bir talep gelmedi.
ayni yastayiz, 32
Ayni tarih ayni gun ve neredeyse ayni saatte dogmusuz.
ikimiz de solagiz:)
Onun sol yanaginda benim ise sag yanagimda gamzemiz var.
bunlari neden soyluyorum bilmiyorum ama beni tamamlayan biri oldugunu dusunuyorum.
Ruh esim. Gonul esim gibi :)
Lakin sikintili bir durum var.
sevgilim makina muhendisi. Kendine ait sirketi var isi geregi surekli yurt disina cikar
kazakistan, libya, gana vs.
olmadik yerler :)
Simdi bana diyor ki
artik bir olmanin zamani geldi
birlikte heryere gidecegiz
birlikte dunyayi gezecegiz
Gezelim gezmesine de
benim de burada bir isim var
ozel egitim ogretmeniyim ben
ve grafik tasarimi yapiyorum freelance olarak
Yogun calisiyorum
sizce hayatimin adamina hayatimin prensine takilip gitmeli miyim
yoksa kabul etmemeli miyim?
Ask icin deger mi?
Yoksa akli basinda mi davranmaliyim
Not: ben kisa donem evlilik yasadim
o hic evlenmemis
Gezmeyi, yeni yerler görmeyi seviyor musun yoksa bir yere kök salmaktan hoşlanan biri misin bu soruya vereceğin cevap zaten herşeyi çözer...
Evlilik bir süre sonra monotonlaşır, iyi haber siz sürekli hareket halinde olacağınız için sizde olmayacak. Eğer sabit bir işin olsaydı bir düşün derdim ama freelance tasarım yaptığın için kendi işini de devam ettirebilirsin ve inan bana böylesi daha keyifli oluyor çünkü tasarım dikkat gerektiren kimi zamanda sancılı bir iştir, zaman zaman tıkanır kalırsın, duygularını ve beyninin görsellikle alakalı kısmını sürekli beslemen gerekir yani gözlemlemelisin, incelemelisin ve hissetmelisin bu açıdan farklı kültürlerde ki reklam anlayışı senin ufkunu açabilir derim.
Ayrıca, etrafına bir bak... Herkes sevgi aşk diyor ama emek veren yok veya tek taraflı yaşanıyor çoğu şey ve insanlar mutsuz.Diyeceğim o ki sevgiyi bulmuşken kaybetme,hayatını yaşa...
Benim erkek arkadaşım da ben de devamlı seyahat halindeyiz mesela, kimi zaman beraber kimi zaman ayrı ayrı memnun muyum, evet hemde çok :)