zor bir soru .....!

perimle

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2011
2.603
25
108
kızlar bir soru sorucam fikirleriniz alabilirmiyim ...nasıl degişik seyler cıkıcak bakalım
şöyle diyim sevgilinizle veya eşinizle bisüre aranız bozuktu kavga gürültü falan sonra düzeldi..onunla beraber güzel günler yasamak istiyorsunuz "Ne yapardınız"
ona nasıl bir süpriz hazırlardınız ???

wuhuuu anlasılan birinin gönlünü almaya çalışacaksınız..yol yordam peşindesiniz..
sevdiğiniz adamı sizden iyi kimse tanıyamaz..yüzünü en çok güldüren şeylerden birini yapabilirsiniz.. az çok anlatsaydınız belki tavsiye vermek daha kolay olabilirdi.Çocuksu mu? ağırbaşlı mı? fakat her erkegın kalbine giden,delice mutlu edecek ''azıcık'' dişiliğinizi göstermek olacaktır.

Özel bir günümüzü (tanışma,yıldönümü gibi) tekrar canlandırırdım. O günü hatırlatacak, aynı günü yaşıyormuş gibi bir şey yapabilirdim. ya da en son iyi olduğumuz anın devamı gibi bir plan yapar, kaldığımız yerden devam ediyor gibi yapardım. aradaki kötü şeyler yaşanmamış gibi.

ooo tam düşündügüm gibi ... cok güzel bir fikir canım .. orjinal ve işe yarayacak bişeye benziyor... cooook tesekkür ederim canım tavsiyelerin için sagol..

ya tabi onu tanımak avantajlı birseyde ama yinede ben şöyle farklı ve güzel birseyler yapmak istedim ondan canım

ben olsaydım, ondan gizli güzel yemekler ile hazırlanmış çok şık bir masa hazırlardım akşam için, mumlar falan vs. güzel dekolte bir elbise ve topuklu ayakkabı olmazsa olmaz. tabi güzel güzel parfümü unutmamak lazım. kapıda öyle karşılardım :))). elbisenin altına ne giydiğinde önemli ayrıntı, gecenin sonu malum :))). çok değişik bir şey olmasada iyi bir sonuç veriyor. tecrübeyle sabit :)))))

bi ayrıntı evliler için

Şuanda böyle bir durumdan yeni çıkmış biri olarak , sewgilimin iş yerine pasta ve küçük bir not göndermeyi iserdim açıkcasıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…