ZOR DURUMDA KALDIĞIMIZDA

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
Öncelikle yönetimin bu konuyu en çok üyenin bulunduğu bu bdv bölümünden taşimamasini rica ediyorum, nekadar kadina ulaşır bu videoyu izletirsek o kadar iyi...

Ülkecek yaşadığımız, tanık olduğumuz hadiseler hepimizi çok üzdü, korkuttu ve bayanlar bunlar bizlere de uzak şeyler değil, şuana kadar şansliydik belki ama bundan sonrasinin garantisi var mi?
Minibusle evimize giderken bile tehlike altinda olduğumuz bu ülkede hepimizin işine yarayacak birşey paylaşmak istiyorum ve bu videoyu/bilgiyi sizin de bayan arkadaşlarinizla paylaşmanızi ve erkeklere söylememenizi rica ediyorum. Keşke bunlara hiç ihtiyacimiz olmasaydi... Allaha emanet olun

=
Önemli ve gizli : Sadece kadınlar arasinda yayilmak istenen bir guvelik app : kirmizi ışık.
Sac toplama teknigi ilginizi cekmiyorsa 1:20 dakikadan itibaren izleyin :)

** kizlae iphone larda ipanic uygulamasi varmis kirmizi isik yerine ve daha kullanisliymis bilginize...

Son düzenleme:
aslında çok güzel bi uygulama..
kimse kullanmak zorunda kalmaz umarım ama daha kısa olabılırdı sankı
menuden uygulamayı bulup sallayı bulup sallamak kadar belkı zamanımız olmayabılır..
ama cok ıyı düşünülmüş kim yaptıysa tesekkurler
pekı bır soru, internet olmadan da konum göndericek mi ?

aslında çok güzel bi uygulama..
kimse kullanmak zorunda kalmaz umarım ama daha kısa olabılırdı sankı
menuden uygulamayı bulup sallayı bulup sallamak kadar belkı zamanımız olmayabılır..
ama cok ıyı düşünülmüş kim yaptıysa tesekkurler
pekı bır soru, internet olmadan da konum göndericek mi ?

Evet gerçekten biraz uzun bir iş ama yinede kullanışlı olabilir, konum göndermesi hele çok iyi
Internetsiz konumu gonderiyor mu bir bilgim yok henüz indirmedim zaten, bana da maille geldi, gelir gelmez hemen sizinle paylaştım

Evet gerçekten biraz uzun bir iş ama yinede kullanışlı olabilir, konum göndermesi hele çok iyi
Internetsiz konumu gonderiyor mu bir bilgim yok henüz indirmedim zaten, bana da maille geldi, gelir gelmez hemen sizinle paylaştım
cok tesekkur ederımm
ben denıycem az sonra numaraları falan halledıym
internetsız gondercek mı bakalm

Appte kullanim kosullarinda cikan bazi maddeleri paylasacagim

• Uygulamanın kullanımı sırasında gerçekleştirilen aramalar ve gönderilen mesajlar abonenin bulunduğu operatördeki kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilir
  • Uygulamanın kullanımı sırasında iletilen lokasyon (konum) bilgileri şiddetten korunmanıza yönelik destek amaçlıdır. Lokasyon bilgisi, hava ve yer koşullarına, teknik yeterliliklere veya bölgede bulunan baz istasyonu sayısına göre değişebilir; bu nedenlerle ve/veya sistemsel hataları ve/veya yaşanacak servis aksaklıklarından dolayı hiç veya doğru hizmet verilememesi durumunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Türkiye Vodafone Vakfı ve/veya Bos4Apps firması sorumlu değildir.

Tabiki.. yine de paylasmak istedim belki birgun birinin isine yarar.. tabi umarim bunu kullanmamiz gerekecek durumlar yasamayiz

Ben facebooktan ne kadar bayan arkadaşım varsa yolladım canım çok güzel bir uygulama ve çok işe yarayabilir özellikle o adres yollama özelliği muhteşem bence çok teşekkürler

Su an hemen bakicam.
Cok cok guzel bi sey.
Kiz kardesimide bilgilendircem daha 19 yasinda okul saatleri gec oldugu icin hava karalinca geliyor ancak eve.
Gecen haftalar bi adam dadanmis pesine kendini guvende hissetmiyor.
Insallah yurtdisi icinde gecerlidir bu uygulama.

Ben bugun uygulamayi indirdim. Ayarlarina bakarken kendiliginden mesaj atmis. Ailemin numaralarini girmistim yureklerine iniyordu. Cok korkmuslar. Silip tekrar indirdim aksam acar acmaz tekrar mesaj gitti. Yine silecegim sanirim. Boyle her dakika mesaj giderse yalanci cobana doner bu is. Benim gibi sorun yasayan var mi?

Su an hemen bakicam.
Cok cok guzel bi sey.
Kiz kardesimide bilgilendircem daha 19 yasinda okul saatleri gec oldugu icin hava karalinca geliyor ancak eve.
Gecen haftalar bi adam dadanmis pesine kendini guvende hissetmiyor.
Insallah yurtdisi icinde gecerlidir bu uygulama.

Yurtdisi icin gecerli mi hic bilmiyorum umarim oyledir. Kardesiniz mutlaka indirsin bunu, allahim sen koru:KK43:

Ben bugun uygulamayi indirdim. Ayarlarina bakarken kendiliginden mesaj atmis. Ailemin numaralarini girmistim yureklerine iniyordu. Cok korkmuslar. Silip tekrar indirdim aksam acar acmaz tekrar mesaj gitti. Yine silecegim sanirim. Boyle her dakika mesaj giderse yalanci cobana doner bu is. Benim gibi sorun yasayan var mi?

Gercekten mi? Allah allah... Eger bunu sizden başka yaşayanlar varsa gerekli yerlere mail atsak, bilgilendirsek

Gercekten mi? Allah allah... Eger bunu sizden başka yaşayanlar varsa gerekli yerlere mail atsak, bilgilendirsek
Bilmiyorum. İndirenler olursa bu soruya cevap verecektir. Moralim bozuldu benim de babam, esim ve kardesim cok korkmus. Babam kizim benim kalbim var neden boyle yapiyosun dedi. Uzuldum yani eli ayagi bosalmis adamin.

X