Merhaba arkadaşlar, bu konuyu açmakta çok zorlandım ama mecbur kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var. 6 aylık hamileyim ailemden uzakta yaşıyorum normalde ailem yılda bir kez yanıma gelip 1 ay dolmadan dönerdi şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Ancak bu yıl annem kendince karar verip doğum sonuna kadar yani 5 ay burda kalma niyetiyle gelmiş ve bunu bana gelmeden iki gün önce söyledi yani emrivaki yaptı bende buyurun gelin dedim. Eşimle ben şok olduk ama bişey diyemedik sonra yeğenim var 5 yaşında o da geldi. ailemi ve yeğenimi çok severim eşimde öyle. Yeğeni mi de daha öncesinden gelsin demiştim çünlü bizimkilerin 1 aylığına geleceğini sanıyordum. Zaten 1 ay uzun bi süre olmasına rağmen tolore edebilirdik ancak 5 ay çok uzum bi süre kesinlikle dinlenemiyoryz, salonda oturamıyoruz, tv izleyemiyoruz, çocuk sıkıkıyor sürekli oyun oynamak istiyoruz yatak odasına geçiyoruz dinlenmek için bu sefer odaya gelmek istiyor ağlıyor benim hamileleijten aşırı sırt ağrım var uzanmam gerek yapamıyorum şu halimle ne durumlara düştüm sürekli gözlerim doluyor stresle geçiriyorum günleri eşim artık tahammül edemiyor gitmelerini istiyor iki arada kaldım aileme nasıl gidin diyeyim kovmuş olurum. Eşimi haklı buluyorum, dürüst olmak gerekirse ben onun ailesini 1 ayluğına bile istemezdim gerçejten çok zor durumda kaldım. Diğer yandan aileme karşı böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ne de olsa anne baba yani. bu arada eşimin ailesi bize yulda bi kere bi hafta sonu gelir. Eşim beni ailesine ezdirmez el üstünde tutar hepsi, bunları da bilin diye yazdım. Ne yapayım ya eşim söyle yoksa ben bi sinirli anımda patlamak zorunda kalacam bunu istemem diyor bi akıl verin. Hakaret içermeyen seviyeli eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum.