herkese günaydın,oturup düşünüp bi sonuca varamayınca bir de sizilerin düsüncelerini ögreniyim dedim.uzun zaman sonra birinden hoslanmaya basladım(Ki cok zor birisinden etkilenirim)aslında 7 ay öncesinden beri arkadasız ama benim duygularım son 2 ayda gelişti.hic bir zaman bunu ona fark ettirmedim ve bi anda o da bana özel olarak msj atmaya basladı.1 aydır 2 3 günde bir de olsa geceleri mesajlasıyo ve bazı geceler 4lere kadar telefonda konusuyoduk.ama kendisi cok cekingen bunu herkese söyleyip duruyo zaten bu 1 aylık sürec boyunca hic bir acılma olmadı onun tarafından fakat konusmaya devam ettik.bana sürekli anlamlı sarkılar videolar atıyodu yani ne biliyim acıkcası ben de arkadaslarım da bos olmadıgını düsünüyoduk.ben de ona hic bi zaman acılmadım o nasılsa ben de öyle oldum.fakat gel gör ki 1 haftadır hic bi sekilde msj atmıyo.8 aydır aynı kurstayız ve dolayısıyla her gün birlikteydik 2 gün öncede kursun son günüydü ve ben cok hastaydım bunu gördüğü bildigi halde bi nasıl oldun diyip ertesi gün halimi hatrımı sormadı.yani anlayacagınız baslamadan bittidaha 1 hafta öncesine kadar her sey farklıyken simdi neden böyle olmus olabilir cok kafama taktım ve içinden cıkamıyorum.acaba ben mi basından beri kendi kendime gelin güvey olmusum..ya da o duygularından mı emin değil..baska bi kız olmadgına eminim.3 4 gündür kursta da böyle biraz umursamaz gibiydi yani hic bir sogukluk yok ama eskisi gibi de değil.yani bilmiyorum nolmus olabilir biraz bozulmus durumdayım hala elimde telefon mesaj bekliyorum sizce napmalıyım[/Q
akışına bırak olacağı varsa zaten olur olacağı yoksada yapacak bişey yok hakkında hayırlısı olsun
herkese günaydın,oturup düşünüp bi sonuca varamayınca bir de sizilerin düsüncelerini ögreniyim dedim.uzun zaman sonra birinden hoslanmaya basladım(Ki cok zor birisinden etkilenirim)aslında 7 ay öncesinden beri arkadasız ama benim duygularım son 2 ayda gelişti.hic bir zaman bunu ona fark ettirmedim ve bi anda o da bana özel olarak msj atmaya basladı.1 aydır 2 3 günde bir de olsa geceleri mesajlasıyo ve bazı geceler 4lere kadar telefonda konusuyoduk.ama kendisi cok cekingen bunu herkese söyleyip duruyo zaten bu 1 aylık sürec boyunca hic bir acılma olmadı onun tarafından fakat konusmaya devam ettik.bana sürekli anlamlı sarkılar videolar atıyodu yani ne biliyim acıkcası ben de arkadaslarım da bos olmadıgını düsünüyoduk.ben de ona hic bi zaman acılmadım o nasılsa ben de öyle oldum.fakat gel gör ki 1 haftadır hic bi sekilde msj atmıyo.8 aydır aynı kurstayız ve dolayısıyla her gün birlikteydik 2 gün öncede kursun son günüydü ve ben cok hastaydım bunu gördüğü bildigi halde bi nasıl oldun diyip ertesi gün halimi hatrımı sormadı.yani anlayacagınız baslamadan bittidaha 1 hafta öncesine kadar her sey farklıyken simdi neden böyle olmus olabilir cok kafama taktım ve içinden cıkamıyorum.acaba ben mi basından beri kendi kendime gelin güvey olmusum..ya da o duygularından mı emin değil..baska bi kız olmadgına eminim.3 4 gündür kursta da böyle biraz umursamaz gibiydi yani hic bir sogukluk yok ama eskisi gibi de değil.yani bilmiyorum nolmus olabilir biraz bozulmus durumdayım hala elimde telefon mesaj bekliyorum sizce napmalıyım
1 aydır 2 3 günde bir de olsa geceleri mesajlasıyo ve bazı geceler 4lere kadar telefonda konusuyoduk.ama kendisi cok cekingen bunu herkese söyleyip duruyo zaten bu 1 aylık sürec boyunca hic bir acılma olmadı onun tarafından fakat konusmaya devam ettik.bana sürekli anlamlı sarkılar videolar atıyodu yani ne biliyim acıkcası ben de arkadaslarım da bos olmadıgını düsünüyoduk.ben de ona hic bi zaman acılmadım o nasılsa ben de öyle oldum.fakat gel gör ki 1 haftadır hic bi sekilde msj atmıyo.8 aydır aynı kurstayız ve dolayısıyla her gün birlikteydik 2 gün öncede kursun son günüydü ve ben cok hastaydım bunu gördüğü bildigi halde bi nasıl oldun diyip ertesi gün halimi hatrımı sormadı.yani anlayacagınız baslamadan bittidaha 1 hafta öncesine kadar her sey farklıyken simdi neden böyle olmus olabilir cok kafama taktım ve içinden cıkamıyorum.acaba ben mi basından beri kendi kendime gelin güvey olmusum..ya da o duygularından mı emin değil..baska bi kız olmadgına eminim.3 4 gündür kursta da böyle biraz umursamaz gibiydi yani hic bir sogukluk yok ama eskisi gibi de değil.yani bilmiyorum nolmus olabilir biraz bozulmus durumdayım hala elimde telefon mesaj bekliyorum sizce napmalıyım
Haklı olabilirsiniz ama tam 1 hafta öncesinde her sey farklıydı acaba o 1 hafta ne değişti.kurs dışında görüstügümüz bir arkadas ortamımız da var arada dısarda da görüsüyoruz yani,ben ilişkiye dönüştürmek istemedigini suan buna hazır olmadıgını falan düsünüyorum.cünkü üniversiteyi bitirdi bir işe başladı olmadı suan 4 5 aydır işsiz iş arıyo.sanırım kendi içinde de sıkıntıları var.ama yine de hastayken insan bi nasıl oldun yazmalıydı sırf insanlıgından.acaba bir seyden falan mı sogudu benimle ilgli o kadar çok sey kuruyorum ki kafamda nolucak böyle bilmiyorum
herkese günaydın,oturup düşünüp bi sonuca varamayınca bir de sizilerin düsüncelerini ögreniyim dedim.uzun zaman sonra birinden hoslanmaya basladım(Ki cok zor birisinden etkilenirim)aslında 7 ay öncesinden beri arkadasız ama benim duygularım son 2 ayda gelişti.hic bir zaman bunu ona fark ettirmedim ve bi anda o da bana özel olarak msj atmaya basladı.1 aydır 2 3 günde bir de olsa geceleri mesajlasıyo ve bazı geceler 4lere kadar telefonda konusuyoduk.ama kendisi cok cekingen bunu herkese söyleyip duruyo zaten bu 1 aylık sürec boyunca hic bir acılma olmadı onun tarafından fakat konusmaya devam ettik.bana sürekli anlamlı sarkılar videolar atıyodu yani ne biliyim acıkcası ben de arkadaslarım da bos olmadıgını düsünüyoduk.ben de ona hic bi zaman acılmadım o nasılsa ben de öyle oldum.fakat gel gör ki 1 haftadır hic bi sekilde msj atmıyo.8 aydır aynı kurstayız ve dolayısıyla her gün birlikteydik 2 gün öncede kursun son günüydü ve ben cok hastaydım bunu gördüğü bildigi halde bi nasıl oldun diyip ertesi gün halimi hatrımı sormadı.yani anlayacagınız baslamadan bittidaha 1 hafta öncesine kadar her sey farklıyken simdi neden böyle olmus olabilir cok kafama taktım ve içinden cıkamıyorum.acaba ben mi basından beri kendi kendime gelin güvey olmusum..ya da o duygularından mı emin değil..baska bi kız olmadgına eminim.3 4 gündür kursta da böyle biraz umursamaz gibiydi yani hic bir sogukluk yok ama eskisi gibi de değil.yani bilmiyorum nolmus olabilir biraz bozulmus durumdayım hala elimde telefon mesaj bekliyorum sizce napmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?