• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım :(

Nasıl tehdit ediyormuş
Kolu uzundur derler ya o hesap kizimi benden alacagini soyluo ben kizim olmadan yasayamam ki avukatimla konustugum zaman 5 yasibdan sonra maddi imkanlar daha cok kimdeyse ona verilebilecegini soylediler..bende kapattim konuyu cunku yawrum olmadan ben yasayamam

Kim için ne için kazanılıyorki zaten para...
Size vermeyecek ne yapacak , bir şirket daha mı alacak?
Kesin bir dille konuşmalısın eşinle , mağdur olmak istemiyorum , ya aylık harcamamı karşılamalısın , yada çalışma hakkımı kısıtlayamazsın diye...

Üzülmeyin

Cimri insana katlanılmıyor doğrudur ama paraya + kredi kartına net el koyarak durumu çözebilirsiniz bence

Kararlı olun kart artık benim diceksiniz bitti bu kadar

Çocukla tehdit ederse de bu kadar küçük çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez bir halt yiyemezsin boşuna tehdit savurma diceksiniz

Benim size tavsiyem önce karta konun sonra taksitle altın +döviz almaya başlayın

Gidin kv kp yle konuşun çocuğumu da beni de bu adam parasız bırakıyor diyin ya onlar size para versinler ya it oğullarını adam etsinler

Kocanızı hiç beğenmedim hem cimri hem de pislik üstüne tehdit şantaj. Kenara para koyun boşanırsanız paranız olsun
Ben kredi kartina daha once el koymustum evet sonra kapatti onu..ben istersem harcama yaparsin die..ben her yolu denedm aslinda biraz kizim buyuyunce okul hayati vs icin cocugun cikarlari icin babaya verebilirlermis bu ihtimal bile beni oldurdu sanirim benim hayatim boyle bitecek

Kim için ne için kazanılıyorki zaten para...
Size vermeyecek ne yapacak , bir şirket daha mı alacak?
Kesin bir dille konuşmalısın eşinle , mağdur olmak istemiyorum , ya aylık harcamamı karşılamalısın , yada çalışma hakkımı kısıtlayamazsın diye...
Burada calisabilecegim her yer onun tanidiklariyla dolu o konuda onumu kapatti...konusunca bana dedigi şu ac misin hayir dolap ev dolu bak evi milyonlar harcarak en iyisiyle dösettim hersey tam daha ne istiosun ki olui cevabi..ya brn evcil hayvanmiyim ki karnini doyur hastalaninca doktira gotur bitsin gitsin yaa deli olucam adama anlatamiorum ev milyarlik belki icindekilerde ole ama ben naapiiim bole evi bole hayati hergun kan kusuorum kizim icin guclu olmaya calisiorum ama delirmek uzereyim

Ben kredi kartina daha once el koymustum evet sonra kapatti onu..ben istersem harcama yaparsin die..ben her yolu denedm aslinda biraz kizim buyuyunce okul hayati vs icin cocugun cikarlari icin babaya verebilirlermis bu ihtimal bile beni oldurdu sanirim benim hayatim boyle bitecek

Hele durun yahu
Sizin de aileniz varlıklı anladığım kadarıyls
Yani siz de fakir değilsiniz ki
Çocuk genelde anneye veriliyor alırsınız
Nafaka da alıcaksınız adam çocuğa gene bakmak zorunda
denizlililili denizlililili de boşanıyor en son süper bir avukat bulmuştu bir mesaj atın sorun alın adını adresini
Adam sizin yumuşak karnınızı biliyor o yüzden çocukla tehdit ediyor

Bu adama karşı bir kozunuz var mı?
Aldattığı oldu mu?
Şiddet?

Eşiniz kontrol delisi manyak bir tip gibime geldi boşanıp kaçın bence

Kocan değil mi çalışıp bakıcak sana tabii

Burada calisabilecegim her yer onun tanidiklariyla dolu o konuda onumu kapatti...konusunca bana dedigi şu ac misin hayir dolap ev dolu bak evi milyonlar harcarak en iyisiyle dösettim hersey tam daha ne istiosun ki olui cevabi..ya brn evcil hayvanmiyim ki karnini doyur hastalaninca doktira gotur bitsin gitsin yaa deli olucam adama anlatamiorum ev milyarlik belki icindekilerde ole ama ben naapiiim bole evi bole hayati hergun kan kusuorum kizim icin guclu olmaya calisiorum ama delirmek uzereyim
Anlıyorum canım :( senin için o zaman en iyisi limiti ufak çaplı da olsa bir kredi kartı kullanmak olucaktır. Belki nakitde herzaman vermek istemeyebilir. O konuda yoğunlaş derim ...

Hele durun yahu
Sizin de aileniz varlıklı anladığım kadarıyls
Yani siz de fakir değilsiniz ki
Çocuk genelde anneye veriliyor alırsınız
denizlililili denizlililili de boşanıyor en son süper bir avukat bulmuştu bir mesaj atın sorun alın adını adresini
Adam sizin yumuşak karnınızı biliyor o yüzden çocukla tehdit ediyor

Bu adama karşı bir kozunuz var mı?
Aldattığı oldu mu?
Benim ailemde durumu iyi ama esiminki kadar degil o o konuda maalesef 10 a katlar.aldatmada yok aslinda esim isten eve evden ise bi tiptir tek kotu huyu bu o da en kotusu zaten

Ben anlamıyorum. O adamın görevi zaten seni ve çocuğunu doyurmak , her türlü ihtiyacını karşılamak. Sana vermeyip napıyor o kadar parayla merak ediyorum.
Ölmesini dört gözle bekleyenlere miras hazırlıyor ne yapsın ? Kadını al koy eve çalışmasına izin vermez verdiğin üç kuruş gözüne batsın, tam sopalık :sopa:

Avukat arkadaşlar dururken benim yorum yazmam ne kadar doğru bilemiyorum ama kızınız büyüyünce öyle pat diye babaya vermiyorlar, ayrılırsanız zaten çocuğa nafaka bağlanıyor, sizde çalışırsanız maddi imkanlarınız elverişli olur, üstelik belli bir yaşa gelmiş çocuğa mahkemede kiminle kalmak istediği soruluyor, çocuk annemle kalmak istiyorum derse hakim yok evladım senin çıkarın için babanda kalman daha iyi demez.

Şu an anne çocuğudur zaten otomatikman size verilir velayeti, kendi aileniz ve eşinizin ailesiyle konuşun lütfen, kadını çalıştırmayan bir erkek eşine ve çocuğuna bakmak zorunda.

Eşine para vermeyen, kendine bağımlı yapan, çalışan karısının maaş kartına el koyan erkekler gerçekten inceleme konusu yapılmalı, niye evlenir böyle erkekler?

Anlıyorum canım :KK43: senin için o zaman en iyisi limiti ufak çaplı da olsa bir kredi kartı kullanmak olucaktır. Belki nakitde herzaman vermek istemeyebilir. O konuda yoğunlaş derim ...
Evet sanirim dogru buna yogunlasabilirim..bide benim cevrem fln bilmez ne yasadigimi gururm icin o da..ama kuzenm sezmis herhalde bana demezmi al cebinden parayi bosver die yooookk brn olsem yapamam bunu hirsizliktir bi kere..baktim olmuo ona iyiyim fln dierek agzini kapattim yoksa rezillk bu durum baska ne diim bilemiorum

Avukat arkadaşlar dururken benim yorum yazmam ne kadar doğru bilemiyorum ama kızınız büyüyünce öyle pat diye babaya vermiyorlar, ayrılırsanız zaten çocuğa nafaka bağlanıyor, sizde çalışırsanız maddi imkanlarınız elverişli olur, üstelik belli bir yaşa gelmiş çocuğa mahkemede kiminle kalmak istediği soruluyor, çocuk annemle kalmak istiyorum derse hakim yok evladım senin çıkarın için babanda kalman daha iyi demez.

Şu an anne çocuğudur zaten otomatikman size verilir velayeti, kendi aileniz ve eşinizin ailesiyle konuşun lütfen, kadını çalıştırmayan bir erkek eşine ve çocuğuna bakmak zorunda.

Eşine para vermeyen, kendine bağımlı yapan, çalışan karısının maaş kartına el koyan erkekler gerçekten inceleme konusu yapılmalı, niye evlenir böyle erkekler?
Avukatimla konustugumda bana kizimi suan alabilecegimk ama okul cagi gelince esime verilebilme ihtimali olacagini soyledi..birde dedigim gibi esim bu sehirde cok sayilan taninan biri avukatimda bu yuzden alabilme ihtimali olabilecegini soyledi bu ihtimal bile beni oldurdu..az once ablasiyla konustum abisine anlaticagini ve halledecegini soyledi bana Allah tan ailesi bana hak verio bakalim.ne olacak

Ayrica yorum yapip derdime care bulmaya calisan herkese hepinize cok ama cok tesekkur ederim kimseyle konusamiodum utancimdan.bu mubarek zamanlarda dualarinzda kabul olur insallah

Ayrica yorum yapip derdime care bulmaya calisan herkese hepinize cok ama cok tesekkur ederim kimseyle konusamiodum utancimdan.bu mubarek zamanlarda dualarinzda kabul olur insallah
Utanmasi gereken kisi siz degilsiniz, erkek musveddesi kocaniz.

İnşallah kısa sürede yine eski haline (bol kepçe) haline geri döner ve bir daha hiç değişmez..

Ailesi de sana destek oluyormuş okuduğum kadarıyla, inşallah onlar araya girerek düzeltebilirler bu durumu ve inşallah konuştuklarında aksi bir durum olup da kavga çıkarmaz..

Çocuğu için de böyle yapıyorsa alsın o paraları dürsün burun deliklerini soksun ...

İnşallah kısa sürede yine eski haline (bol kepçe) haline geri döner ve bir daha hiç değişmez..

Ailesi de sana destek oluyormuş okuduğum kadarıyla, inşallah onlar araya girerek düzeltebilirler bu durumu ve inşallah konuştuklarında aksi bir durum olup da kavga çıkarmaz..

Çocuğu için de böyle yapıyorsa alsın o paraları dürsün burun deliklerini soksun ...
Insallah tesekkur edrrim..cocuguna epeyi bi harcar sanirim cinriligi bi bana :(

Avukatimla konustugumda bana kizimi suan alabilecegimk ama okul cagi gelince esime verilebilme ihtimali olacagini soyledi..birde dedigim gibi esim bu sehirde cok sayilan taninan biri avukatimda bu yuzden alabilme ihtimali olabilecegini soyledi bu ihtimal bile beni oldurdu..az once ablasiyla konustum abisine anlaticagini ve halledecegini soyledi bana Allah tan ailesi bana hak verio bakalim.ne olacak

Benim 2 arkadaşım boşandı, ikisi de maddi olarak çokta iyi durumda olmamasına rağmen hakim okul çağındaki çocuklarına kimle kalmak istediğini sordu, çocuklar anneleriyle yaşıyor şu an.
Yanlış bilgilendirme yapmak ve avukatınıza muhalif olmak istemem ama çocuğun fikri alınıyor mahkemede.

Ama tabii erkek baskıcı, tehditkar vb olursa çevresini kullanabilir, sizin yapacağınız en iyi adım eşinizin ailesini devreye sokmak olur, size hak veriyorlarsa ayrılmayı düşünürseniz bile arkanızda olurlar.

Herşeyi içinizde yaşamayın, gerekirse aileler bir araya gelsin eşinizle konuşsunlar, çalıştırmıyorsa ihtiyaçlarınızı karşılayacak, özel ihtiyaçlarınız olabilir, canınız birşey çekebilir bir kadının cebinde her zaman mutlaka para olmalı, çalıştırmıyorsa evden yapabileceğiniz işler bulun, internet üzerinden yapılabilecek bir sürü iş var, kendinize bir banka hesabı açarsınız, sattıkça paranız hesabınıza yayar, küçük çaplı da olsa bir birikiminiz olur.

Back
X