• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor durumdayım :(

Herkse merhaba...ben nasil anlatsam bilemiyorum..7 yillk evliyim bi kizim var 3 yasinda..esim maalesef cok cimri bi o kadarda zengin aile sirketleri var simdiyr kadar hep bazi seyleri kavgayla tartismayla yaptik..en ufak maddi bi konuda hemen cirkinkesio ama madiiyat yoksa bal dok yala bi evlilik oluo ve en be yapacagimi sasirdim ev hanimiyim bi gelirim yok bu beni daha cok incitio.. cok üzgunum ne yapmaliyim
Calismak istediginizi belirtin sebebini soyleyin. Bakalim ne diyecek

Düzelmez düzelmez cimri insan. Ayrıca siz bu adamın size bakmadığını kanıtlarsanız eğer çocuk sizde kalır. Ne kadar zengin olursa olsun.
Ayrıca neden birikim yapmadınız? Madem kartını verdi bir sürü nakit çekseydiniz kenara atsaydınız. İlla söylemeniz gerekmez.
Kaynana kayınbaba yok mu? Söyleyin onlara bir çözüm bulsunlar. Aylık size belli miktar versinler. Böyle adamla ömür geçmez.

hala evli olunan, aynı evde yaşanan kocadan avukat zoru ile para almak da iyiymiş. çok mu arıyosunuz bu adamları?
Ben almadim o kendi istedi..o da onun hatalari yuzunden konuyu bastan okursaniz anlarsibiz hanin efwndi..benim kendi ailemde varliklidir zaten bilmem anlatabildim mi

Ben almadim o kendi istedi..o da onun hatalari yuzunden konuyu bastan okursaniz anlarsibiz hanin efwndi..benim kendi ailemde varliklidir zaten bilmem anlatabildim mi

size bişey demiyorum zaten. onun istemesi de saçma. evlisiniz diyorum ortada bi de çocuk var. aynı evde yaşıyosunuz. avukat zor ile kocanızdan harçlık alabiliyosunuz ancak. saçma.

size bişey demiyorum zaten. onun istemesi de saçma. evlisiniz diyorum ortada bi de çocuk var. aynı evde yaşıyosunuz. avukat zor ile kocanızdan harçlık alabiliyosunuz ancak. saçma.
Kendi avukati kendi karari..cunku ona artk guvenmiodum eskisi gibi bana psikolojk siddet uygulamadindan korkuodum evlilik ya bitecekti yada o duzelecekti ama brn inanmadm.onun duzelecegine karisini parasiz birakmak ne demek bununla terbiye etmek ne demekk.ben bunlari yasadim..oda inindiriciligini kanitlanak istemis sanirim..bende bu durumdan hic mutlu degilim ama hayat bana bu yuzunu gosterio naapalim

Çok özel değilse Nasıl bir anlaşma yaptınız merak ettim,madem böyle bir yol var bizlere de fikir olsun.Deşifre olmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz.

Valla çalışmana izin vermiyorsa ihtiyaçlarını karşılasın.olurmu öyle şey.benim eşimde istemiyo çalışmamı ama bi dediğimi iki etmez.ben 50 l isterim o 100 l verir.olmaz öyle şey madem şirketi filan varmış maaşla çalış işte orda.

Burada calisabilecegim her yer onun tanidiklariyla dolu o konuda onumu kapatti...konusunca bana dedigi şu ac misin hayir dolap ev dolu bak evi milyonlar harcarak en iyisiyle dösettim hersey tam daha ne istiosun ki olui cevabi..ya brn evcil hayvanmiyim ki karnini doyur hastalaninca doktira gotur bitsin gitsin yaa deli olucam adama anlatamiorum ev milyarlik belki icindekilerde ole ama ben naapiiim bole evi bole hayati hergun kan kusuorum kizim icin guclu olmaya calisiorum ama delirmek uzereyim
Ya canım ben anlamadım şimdi.öyle bi evde oturuyo herşeyin var mesela neye ihtiyacın oluyoda almıyo örneklendirsene kafam karıştı.

Mesele ev degil ki canm insanin cani bisey almak ister kisisel ihtoyaclarin olur vs lazim olur sonucta deni
Yani sen diyorsun ki canım benim kazağa ihtiyacım var diyelim 20 l veya 50 l yok alamam mı diyo.bi böylesi cimriler var.bide mesela evde çay yok yada canım şunu istedi diyosun onu da mı almıyo.

Çok özel değilse Nasıl bir anlaşma yaptınız merak ettim,madem böyle bir yol var bizlere de fikir olsun.Deşifre olmak istemezseniz özelden de yazabilirsiniz.
Anlasma yapmadik canm esim kedi istegiyke avukatina gidip inanmam icin ona bazi haklarimi yapmazsa nelerden vazgecebilecegini vs yapmis yani kendisi icin yazi cikartmis

Herkse merhaba...ben nasil anlatsam bilemiyorum..7 yillk evliyim bi kizim var 3 yasinda..esim maalesef cok cimri bi o kadarda zengin aile sirketleri var simdiyr kadar hep bazi seyleri kavgayla tartismayla yaptik..en ufak maddi bi konuda hemen cirkinkesio ama madiiyat yoksa bal dok yala bi evlilik oluo ve en be yapacagimi sasirdim ev hanimiyim bi gelirim yok bu beni daha cok incitio.. cok üzgunum ne yapmaliyim
Bir yerde okudugum kadarını söylüyorum sadece zor ve sabır isteyen uzun bir süreç diye bahsedip eşinize her aldığı bir şey için teşekkür edin eve ekmek bile aldığında ima yapmadan güler yüzle normal birşey gibi teşekkür edin yavaş yavaş eli açılır belki diye

Back
X